2015 metų žiemos horoskopas visiems Zodiako ženklams

2015 metuų ziemos horoskopas visiems Zodiako zenklams2015 metų žiemos horoskopas visiems Zodiako ženklams 

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinai puikuosis visų dėmesio centre ir džiaugsis gyvenimu. Net iki gruodžio 30 dienos Venera apšvies Skorpiono sektorių- taigi, Kalėdų laukimas žada daug malonių, džiaugsmingų o gal būt ir romantiškų akimirkų. Na o sulaukę  vasario 16 dienos ko gero norėsite atnaujinti seną draugystę.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Stenkitės neužsidaryti kamputyje ir į iškylančias problemas pažvelkite iš šalies. Gruodžio mėnesį gali užgriūti netikėtų siurprizų lavina, tačiau jie greičiau bus malonūs. Gruodžio mėnesio viduryje gali iškilti šiokių tokių sunkumų, tačiau su jais sugebėsite susidoroti patys. Venkite traumų ir būkite atsargūs kelyje. Venkite rizikingų ir bereikalingų kelionių. Jeigu kils noras įsigyti naują augintinį- tą ir padarykite.

 Kaip Avinui seksis meilėje?
Gruodžio mėnesį bus sunku nusėdėti vienoje vietoje, o dar sunkiau ko gero bus nustoti pavyduliauti. Neieškokite meilės įrodymų- kuo mažiau jų ieškosite, tuo daugiau jų bus.  Kaitrią meilės liepsną pakurstys bendra kelionė su mylimu žmogumi, ypač jeigu keliausite į gerai pažįstamą vietą.

Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Impulsyviesiems avinams sėkmė tiesiog stosis skersai kelio. Visą žiemą Uranas apšvies jūsų karjeros sektorių, todėl reikėtų pasinaudoti jo siūlomomis galimybėmis ir susikaupti ties profesiniais pasiekimais. Kuo daugiau dirbsite – tuo daugiau pasieksite. Na o jūsų profesinius sugebėjimus padės sustiprinti ne tik atkaklus darbas bet ir Jupiteris apšviečiantis Mergelės sektorių. Pelno reikėtų tikėtis gruodžio 21,22,23, 30 ir 31 dienomis.

Palankios Gruodžio  mėnesio dienos Avinui: 1, 3, 10, 11, 15, 16, 23, 24, 28, 29
Avinui nepalankios Gruodžio mėnesio dienos: 4, 5, 7, 9, 14, 18, 22, 26, 30

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Jaučiai maudysis romantiškų svajonių spinduliuose. Visą žiemą Jupiteris globos jų meilės sektorių, todėl dėmesio jiems tikrai neturėtų pritrūkti. Daug ko reikalaujantis Saturnas pasitrauks iš opozicijos, todėl gyvenimas turėtų sušvisti džiugesnėmis spalvomis. Gaudantys gandrus Jaučiai gali sulaukti malonių žinių nuo Sausio 23 iki Vasario 16 dienos.

Ko Jaučiui reikėų vengti?
Daugiau bendraukite su šeima ir neatstumkite namiškių dėmesio, net jeigu jis nebus toks malonus, kokio jūs tikitis. Šeima yra jūsų ramstis ir stiprybė.Nepamirškite padėkoti tiems, kurie visada šalia jūsų. Gruodžio mėnuo palankus keliautojams, ypač norintiems keliauti tolėliau.  Tačiau vykite į kelionę tik gerai jai pasiruošę.Geriausias metas kelionei- Sausio pabaiga – Vasario pradžia.

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Šeimą kuriantiems jaučiams reikėtų prisiminti, jog šią žiemą reikia kuo daugiau skirti dėmesio antrajai pusei. Sėkmė lydės ieškančių ilgalaikių ir harmoningų santykių. Gruodžio mėnesį artimam žmogui dovanota dovana gali nulemti jo profesiją. Būkite budrūs.

 Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Žiema žada daug netikėtumų. Tvirtai ant žemės stovintys jaučiai gali išbandyti laimę loterijose ar lošimuose ir čia juos gali lydėti sėkmė. Būkite atsargūs ir loškite atsakingai. Šiuo metu jums geriau pataupyti, nors tikrai norėsis išlaidauti.

Jaučiui palankios Gruodžio mėnesio dienos: 2, 4, 7, 8,14, 21, 22, 30, 31
Jaučiui nepalankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 1, 2, 18, 21, 25, 29

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Ši žiema skatins Dvynius nusileisti ant žemės ir mažiau skraidyti padebesiais. Gyvenimas tekės ramesne vaga, todėl galėsite susivokti ko norite irk ą norite pasiekti. Jūsų bendravimo įgūdžiai ir mokėjimas išklausyti duos apčiuopiamų rezultatų visose gyvenimo srityse. Stenkitės gyventi savo galva ir nevykdykite draugų užgaidų.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Žiema jus stebins naujų pasiūlymų lavina, todėl galvoje kirbės daugybė idėjų ir planų. Nešvaistykite jėgų bereikalingai ir stenkitės elgtis apgalvotai. Venkite alkoholio, finansinės rizikos ir azartinių žaidimų.

 Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Santykiai su antrąja puse bus puikūs ir stabilūs. Šią žiemą turėsite galimybę įvertinti savo tikslus ir siekius. Vienišiai gali susipažinti su įdomiu žmogumi Gruodžio mėnesio pabaigoje, tačiau laimė jiems iš tikro  pradės šypsotis po Vasario 16 dienos.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Maždaug Vasario mėnesio viduryje finansiniai jūsų reikalai stipriai pasistūmės į priekį. Tačiau opozicijoje esantis Saturnas privers dirbti pasiraitojus rankoves.

Dvyniams palankios  Gruodžio mėnesio  dienos: 1, 2, 11, 12, 15, 16, 22, 24, 28, 29
Dvyniams nepalankios  Gruodžio mėnesio dienos: 3, 4, 7, 9, 18, 20, 23, 26, 30

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Vėžių gyvenimas suksis apie šeimos židinį. Būtent šią žiemą nusišypsos galimybė sutaikyti besipykstančius artimuosius ir surinkti visus draugėn. Venera svečiuosis Skorpiono sektoriuje net iki Gruodžio 30 dienos, todėl jus ko gero valdys tik romantiški jausmai.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Šią žiemą gali tekti kažką netikėtai keisti savo profesinėje veikloje. Kas tai bebūtų- naujas darbo grafikas, naujai reikalingi įgūdžiai ar naujos pareigos- nesibodėkite jų, nesigriebkite kievieno šiaudo ir stenkitės žengti smulkiais žingsniukais. Šiuo metu geriau nekurti ilgalaikių projektų, bet stengtis įvykdyti tai ką privalote padaryti būtent šiandien. Gruodžio mėnesį stenkitės užbaigti susikaupusius darbus ir atiduoti skolas.

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Vėžių jausmai šią žiemą ko gero užims visą jų gyvenimą. Turintiesiems antrąją pusę dabar pats metas išsiaiškinti, kog jie nori iš sutuoktinio. Dvejojantieji ko gero turės pasirinkti – arba gyventi kartu ir taikytis prie vienas kito, arba pagaliau nustoti trukdyti vieni kitiems. Šią žiemą jūsų gyvenimas privers įvertinti šeimos svarbą. Gruodžio mėnuo privers jus atsižvelgti į savo vaikų poreikius ir galimybes,- tai padės ne tik sustiprinti šeimą bet ir sukurti naujas tradicijas.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Gruodžio mėnesio pradžia lengva nebus- ko gero teks sumokėti už anksčiau padarytas klaidas ir patirti vienokių ar kitokių nuostolių. Tačiau šio mėnesio pabaigoje ko gero turėsite progos artimesiems išrinkti būtent tokias dovanas, kokių tikrai norite. Net iki Kovo 5 dienos Marsas apšvies jūsų investicijų zoną- tai reiškia, jog sėkmė šypsosis aktyviems ir blaiviai mąstantiems verslininkams.

Vėžiui palankios  Gruodžio mėnesio dienos: 1, 4, 8, 12, 17, 18, 21, 22, 28, 31
Vėžiui nepalankios Gruodžio mėnesio dienos: 2, 3, 10, 11, 16, 23, 24, 27, 29

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Liūtai ir vėl bus gyvenimo numylėtiniai. Ši žiema jiems žada darną šeimoje, puikias karjeros galimybes bei neblogus finansinius pasiekimus. Iš tiesų – puiki proga džiaugtis gyvenimu ir drąsiai siekti to, ko seniai troškote. Gruodžio mėnesio pabaigoje gali tekti pakeliauti- ši kelionė gali tapti pačia nuostabiausia jūsų gyvenime.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Gruodžio mėnuo atneš daugybę šansų sužibėti – jums gali tekti sakyti kalbas ir prakalbas, dalyvauti įvairiuose visuomeniniuose renginiuose. Neatstumkite jokios galimybės- tai jūsų profesinės sėkmės garantas. Dirbkite, tobulėkite, būkite matomi, – dabar tam pats palankiausias metas. Tačiau nepameskite galvos ir nepasiduokite tuštybei.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Saturnas šią žiemą globos jūsų šeimos sektorių, todėl norite to ar nenorite – šeima bus ne tik jūsų pasididžiavimas bet ir pagrindinis jūsų rūpestis. Nenusiminkite- šie rūpesčiai greičiausiai bus džiugūs ir malonūs. Nuo Sausio 3 iki Kovo 5 dienos ko gero teks pasirūpinti tolimesniais giminaičiais ar mylimo žmogaus šeima.

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Šią žiemą pinigai turėtų tiesiog patys tekėti jūsų banko sąskaiton.Jūsų profesiniai pasiekimai ne tik atsiskleis visu pajėgumu, – jie padės pastorinti jūsų piniginę ir padės įgyvendinti kažkokį rimtą projektą. Ką gi –jūs to ilgai ir atkakliai siekėte. Na, o jeigu norite pasipuikuoti tuo ką pasiekėte – pats metas pasirūpinti puikiomis atostogomis.

Liūtams palankios  Gruodžio mėnesio dienos: 1, 6, 10, 11, 15, 16, 23, 24, 28, 31
Liūtams nepalankios  Gruodžio  mėnesio dienos: 3, 4, 8, 9, 17, 18, 22, 25, 30

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Ši žiema privers Mergeles pagalvoti ne tik apie savo, bet ir visos šeimos interesus. Gruodžio mėnesį ko gero namuose iškils šiokių tokių problemų, kurioms turėsite skirti visą savo dėmesį. Ko gero teks užsiimti namų remontu ar stambiais pirkiniais.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Jūsų sprendimai ir jausmai ne visiems gali būti malonūs ar suprantami. Stenkitės išlikti mandagūs ir dėmesingi kitiems. Iš tiesų- gyvenime ne viskas gali klostytis taip, kaip jūs to norite, – tačiau diplomatiškas elgesys padeda išspręsti galybę problemų. Gruodžio mėnesį taip pat stenkitės daugiau būti žmonių apsuptyje ir daugiau rūpintis artimaisiais. Jūsų karjeroje taip pat gali įvykti kažkos lūžis- tačiau jis bus tik malonus. Greičiausiai pakeisite darbą ar rasite būtent tokį, apie kurį svajojote- nepraleiskite šanso ir drąsiai jo imkitės.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Jupiteris šią žiemą svečiuosis jūsų ženkle. Skubėkite pasinaudoti jo globa ir pasirūpinkite jums brangiais žmonėmis. Neptūnas ir Chironas globos jūsų santuokos zoną, todėl šeimyniniame gyvenime ko gero nepraplauks nei vienas debesėlis. Vienišų Mergelių laukia romantiškos pažintys.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Gruodžio mėnuo ko gero primins apie senas skolas, kurias visgi teks grąžinti. Tačiau finansinė jūsų padėtis turėtų būti kaip niekad gera.

Mergelei palankios Gruodžio mėnesio dienos: 4, 6, 9, 17, 18, 21, 22, 31
Mergelei nepalankios  Gruodžio mėnesio  dienos: 1, 5, 10, 11, 16, 23, 27, 29

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
Svarstyklės džiaugsis atgimstančiais jausmais.Ir ne be reikalo. Net iki Sausio 3 dienos Marsas  skatins jų temperament ir aistrų proveržius. Na o Uranas skatins jų iškalbos dovaną net iki Sausio 23 dienos. Tai padės poroje esančioms Svarstyklėms taikiai išspręsti susikaupusias problemas, o vienišiams sublizgėti visuomenėje ir patraukti būsimo partnerio akį. Tačiau siuprizai tuo nesibaigs. Nuo Vasario 16 iki Kovo 12 dienos jūsų sėkmės ir meilės zonose įsikurs Venera- taiga nesnauskite. Gruodžio mėnesį užmegzta pažintis gali kardinaliai pakeisti jūsų gyvenimą.

Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Nebijokite pasitikėti savo intuicija ir laiku prikąskite liežuvį. Drąsiai svajokite. Beveik visoms jūsų svajonėms lemta išsipildyti. Gruodžio mėnesį pravartu susitikti su širdžiai mielais draugais ir daugiau bendrauti. Nesėdėkite vieniši. Nenaudokite pasenusios kosmetikos, nes Gruodžio mėnesį jums didėja alergijos reakcijų pavojus.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Saturnas skatins jus siekti naujų aukštumų profesinėje srityje. Tačiau jis niekada ir nieko neduoda veltui, – todėl būkite pasirengę įrodyti, jog esate verti naujų pareigų ar paaukštinimo. Gruodžio mėnesį galite sulaukti gan didelių finansinių įplaukų, todėl dovanoms pinigų tikrai neturėtų pristigti.

Svarstyklėms palankios  Gruodžio  mėnesio dienos:  1, 6, 8, 11, 14, 15, 17, 23, 24, 27, 28
Svarstyklėms nepalankios  Gruodžio mėnesio dienos:  2, 3, 7, 13, 16, 18, 21, 22, 30

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Skorpionus aplankys laimė tikrąja to žodžio prasme. Net iki Gruodžio 30 dienos Venera svečiuosis jų ženkle, todėl jiems viskas turėtų sektis kaip iš pypkės. Nuo Sausio 23 iki Vasario 16 dienos galite ištrūkti nedidelėn kelionėn, o gal būt ir kelioms. Atsakingai planuokite savo laiką.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Iki metų pabaigos pasistenkite užbaigti visus pradėtus darbus ir nepergyvenkite dėl laikinų neaptogumų. Gruodžio mėnesį galite staiga išsiaiškinti kas yra tikrieji jūsų draugai. Nebijokite nutraukti santykių, jeigu jie niekur neveda ar jus tiesiog žaloja. Artimiems žmonėms taip pat nereikėtų pergyventi dėl jūsų santykių darbovietėje. Finansinėje srityje- stenkitės neįsipainioti į rizikingas finansines operacijas.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Kaip jau minėjome, visą Gruodį Skorpionus lepins Venera. Tačiau šeimą sukūrusiems šio ženklo atstovams laimę prišaukti padės Jupiteris. Jūsų meilės lizdelyje turėtų nieko netrūkti. Šią žiemą taip pat turite šansų atnaujinti seną draugystę ar susigrąžinti prarastus draugus. Pirkdami dovanas vaikams, geriau atsiklauskite, ko konkrečiai trokšta jūsų atžala- taip šventinė nuotaika bus tikrai garantuota.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Žiema jums žada daug įtampos ir rūpesčių darbe. Tačiau jų išvengti nesugebėsite- nes teks užbaigti visus užmestus metų darbus. Apsiginkluokite kantrybe ir dirbkite kaip niekada, juolab kad jums padės ne tik žvaigždės bet ir darbo kolektyvas. Stambesnes išlaidas geriau planuokite Gruodžio mėnesio pabaigai.

Skorpionui palankios  Gruodžio mėnesio dienos: 1, 2, 16, 20, 28
Skorpionui nepalankios Gruodžio mėnesio dienos: 9,14, 18, 23, 26

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Šauliams norėsis ne tik kurti, bet ir būti pripažintiems ar pastebėtiems. Gruodžio mėnesį galėsite patys pasirinkti – su kuo norite bendrauti ir bendradarbiauti. Mėnuo žada daug neitkėtų įvykių, permainų ir siurprizų. Šeimoje lydės išskirtinė darna, todėl greičiausiai norėsite laiką leisti artimiausių žmonių tarpe.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Šaulių laukia gausybė įvykių ir permainų, kurie skatins Šaulių kūrybiškumą ir verslo sugebėjimus. Tačiau vykdydami savo grandiozinius sumanymus, neužmirškite, jog išpildydami artimiausių žmonių svajones užauginsite savo pačių sparnus.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Venera apšvies jūsų meilės zoną prieš pat Naujuosius metus- Gruodžio 30 dieną. Taigi, – artėjantys metai gali atnešti ir naujus romantiškus jausmus. Šeimą sukūrusiems Šauliams darną namuose padės išsaugoti namų zonoje besisvečiuojantys Neptūnas ir Chironas.

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Mergelės ženkle besisvečiuojantis Jupiteris padės jums išsaugoti sveikatą ir  įgyti tokią sportinę formą, kokios seniai troškote. Šią žiemą galite netikėtai praturtėti – gal būt jums pagalbą išties tolimi giminaičiai, o gal nusišypsos laimė loterijoje. Jūsų atkaklios visų metų pastangos taip pat duos gražių rezultatų. Pagaliau būsite ne tik pastebėti bet ir įvertinti. Nebijokite profesinių iššūkių- esate jiems tikrai pasirengę. Didesnių piniginių įplaukų reikėtų tikėtis Gruodžio mėnesio pabaigoje.

Šauliui palankios  Gruodžio mėnesio dienos: 1, 5, 10, 13, 14, 15, 22, 27, 28, 29
Šauliui nepalankios  Gruodžio mėnesio  dienos: 2, 4, 7, 12, 17, 18, 21, 23, 30

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
Gruodžio mėnesį gali užplūsti daugybė netikėtų darbų, todėl ko gero jausitės pavargę ir norėsite tiesiog ramybės ir poilsio. Pernelyg nenusiminkite- su darbų gausa padės susitvarkyti ramus ir planingas darbas.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Apsišarvuokite kantrybe ir nepasiduokite susierzinimui. Nuotaiką praskaidrins buvimas gamtoje ar gerų draugų kompanijoje. Gruodžio mėnesį palanku užsiimti namų remonto darbais- o įkvėpimo semtis padės Uranas besisvečiuojantis jūsų namų zonoje.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Aistros ir romantiški jausmai jus ko gero užplūs nuo Sausio 23 iki Vasario 16 dienos. Būtent šiomis dienomis Venera padės išsklaidyti žiemos šalčio sukeltą nuobodulį ir sąstingį. Namų židinį globosiantis Uranas taip pat padės sustiprinti namų jaukumą ir atneš darną šalantiems jausmams.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Gruodžio mėnuo gali atnešti išbandymų jūsų darbovietėje,- tačiau šie išbandymai gali tapti nauju jūsų karjeros šuoliu, kuris išsklaidys seniai besikaupiančias problemas. Reikalai pradės klostytis geriau nuo Gruodžio 21 iki Sausio 20 dienos. Šiomis dienomis Venera įžengs į jūsų pinigų sektorių,- todėl tuo metu drąsiai galite lošti loterijose ar planuoti rimtesnes investicijas.

Ožiaragiui palankios Gruodžio mėnesio  dienos: 2, 4, 7, 8, 17, 18, 21, 22, 30,
Ožiaragiui nepalankios Gruodžio mėnesio  dienos: 1, 5, 10, 11, 15, 20, 23, 24, 29

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Žiemos pradžioje Vandeniai skubės atlikti daugybę jiems svarbių darbų. Jie ko gero imsis rimtų projektų- tokių kaip namų remontas, kraustymasis ark as nors ypatingai ekstravagantiško.Stenkitės nepervargti ir nepulti į kraštutinumus, kad apsisaugotumėte nuo didelių nuostolių. Gruodžio pabaigoje ko gero sužinosite kažkokią ilgai jus kamavusią paslaptį, kuri gali pakeisti ir jūsų gyvenimą ir jūsų pasaulėžiūrą. Vandenių nuotaikos pasitaisys žiemos pabaigoje. Ši žiema taip pat gali pasiūlyti smagią kelionę, kurios nereikėtų atsisakyti.

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Daugiau dėmesio skirkite šeimai ir šventes stenkitės sutikti artimiausių žmonių rate. Nešvaistykite pinigų dovanoms, verčiau stambesnes išlaidas planuokite kovo mėnesiui.

Kaip Vandeniams seksis meilėje??
Venera svečiuosis jūsų meilės zonoje tarp Vasario 16 ir Kovo 23 dienos. Būtent tomis dienomis vienišiems vandeniams gyvenimas sužibės romantiškomis spalvomis.Šeimą sukūrusiems Vandeniams buties ir šventinis maratonas padės geriau suprasti vienas kitą ir suburs visus į vieną krūvą.

Kaip klostysis Vandenių finansiniai reikalai?
Pinigų Vandeniams kaip visada netruks. Jupiteris globos jūsų finansų zonoje ir paskatins protingas investicijas. Na o nuo Kovo 13 dienos galite tikėtis rimto pinigų srauto, kurį pasiųs Veneros spinduliai. Darbe taip pat viskas klostysis neblogai- muo Sausio 3 iki Kovo 5 sėkmė gali lydėti siekiančius paaukštinimo.

Vandeniui palankios Gruodžio mėnesio dienos: 1, 6, 10, 11, 15, 16, 24, 27, 28, 29
Vandeniui nepalankios Gruodžio mėnesio dienos:  2, 3, 7, 13, 14, 18, 21, 22, 30

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Gyvenimas privers jus vykdyti metų pradžioje duotus pažadus. Tačiau jūs sugebėsite susidoroti su visomis kliūtimis.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Būkite punktualūs ir tiksliai vykdykite savo įsipareigojimus. Jus gali užplūsti pagalbos prašymai – būkite dėmesingi, tačiau pildykite tik tai, ką galite tikrai padaryti.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Jupiteris svečiuosis jūsų meilės zonoje, todėl šeimyniniame gyvenime neturėtų paasirodyti nei vienas debesėlis. Poros jausmai gali dar karščiau suplazdėti romantiškoje kelionėje. Vienišos Žuvys greičiausiai patirts romantiškus jausmus po Kovo 12 dienos, kai Venera suteiks jiems šansą sužibėti. Socialinis jūsų gyvenimas tiesiog žaižaruos,o jūs neatsiginsite nuo kvietimų į vakarėlius, nes Veneros globą taip pat jausite taro Sausio 23 ir Vasario 16 dienos.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Pinigais ši žiema ko gero nelepins, tačiau Saturnas padės pasiekti naujų karjeros aukštumų. Laimę loterijose galite bandyti net iki Gruodžio 30 dienos – tačiau stenkitės pernelyg neišlaidauti. Gruodžio pabaigoje gali pasitaikyti nedidelis pelnas, tačiau lygiai taip pat gali atsirasti ir neplanuotų išlaidų.

Žuvims palankios  Gruodžio mėnesio dienos:  2, 5, 8, 9, 17, 19, 21, 22, 29, 31.
Žuvims nepalankios Gruodžio mėnesio dienos: 3, 6, 10, 11, 14, 15, 23, 24, 30

Comments are closed.