2015 metų vasaros horoskopas visiems Zodiako ženklams

2015 metų vasaros horoskopas visiems Zodiako ženklams 2015 metu vasaros horoskopas

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinams laimė tiesiog plauks į rankas. Šiemos globėjas Jupiteris karaliaus jų meilės zonoje net iki Rugpjūčio 31 dienos. Ką gi tai siūlo? Visą vasarą meilė lydės jus tarsi šunelis. Vienišiams tai turėtų tapti ženklu pagaliau apsipręsti- ko gi jie iš tikrųjų nori. Sukūrusieji šeimas tiesiog šildysis atgimstančių jausmų liepsnose. Na, o jeigu gaudote gandrus- turite daug šansų išgirsti gerą naujieną Liepos mėnesį.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Šią vasarą tikrai galite sugriebti laimės paukštę už uodegos. Sėkmės periodas turėtų tęstis net iki Rugpjūčio 3 dienos. Sutikite- trys mėnesiai galimybių kažkaip turėtų būti išnaudoti. Nesnauskite ir nemiegokite. Laimę gaudyti reikia aktyviai, ypač kai ji pati veržiasi jums į rankas. Birželio 2 dieną jums gali prireikti patarimo. Drąsiai klauskite, tačiau tik to žmogaus, kuris gali jums padėti.

 Kaip Avinui seksis meilėje?
Ši vasara tikrai žada daug malonių akimirkų. Tik mokėkite juos pastebėti ir romantiški jausmai neapleis jūsų iki pat rudens. Nuo Birželio 5 iki Liepos 18 dienos Venera šildys jūsų meilės sektorių. Argi tai ne pats metas pagaliau išvykti į romantišką kelionę?

 Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Jūsų pastangas ir veiksmus stebės energingasis Uranas, todėl nei jėgų, nei noro kažką keisti tikrai nepritrūks.Plutonas padės trenkti ragais į sieną ir nugalėti visas kliūtis į sėkmę. Rugpjūčio mėnesį šiek tiek sutaupyti padės Skorpiono žvaigždynu keliaujantis Saturnas. Na o karingasis Marsas tuo metu karaliaus Liūto ženkle- kas tikrai palengvins pinigėlių tėkmę piniginėn.

Palankios Birželio mėnesio dienos Avinui: 1, 5, 7, 9, 10, 12, 13, 15, 19, 25
Avinui nepalankios Birželio mėnesio dienos: 2, 6, 11, 14, 18, 21.

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Jupiteris ir toliau globos jūsų namų zoną. Todėl šeimos reikalai klostysis kuo puikiausiai. Jeigu namuose ir brendo nesusipratimai, – juos padės  išsiaiškinti net iki Rugsėjo 17 dienos opozicijoje esantis Saturnas. Pats metas ieškoti taikos ir derėtis ten, kur tai reikia padaryti.

Ko Jaučiui reikėų vengti?
Nesiblaškykite. Šeima, namai, pinigai, – būtent  toks turėtų būti šios vasaros devizas. Didelių kelionių geriau neplanuokite, tačiau mažos savaitgalio išvykos bus naudingos visą vasarą. Sėkmės paukštė viršn jūsų turėtų praskristi Rugpjūčio mėnesio pabaigoje. Todėl būkite tam pasirengę. Nuo Birželio 5 iki Liepos 18 dienos Venera rūpinsis jūsų asmeniniais reikalais. Pats metas pasirūpinti savo asmenine sveikata ir grožiu. O gal būt net pakeisti sporto klubą.

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Neskraidykite padangėm ir nesidairykite į kaimyno daržą. Jūsų meilė šią vasarą suksis apie namus ir šeimos lizdelį. Birželio 2 dieną stenkitės nesiaiškinti jokių santykių. Tiesiog apsiginkluokite kantrybe ir nurimkite. Viskas praeis savaime.

 Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Visą vasarą Jupiteris rūpinsis ne tik jūsų reikalais, bet ir jūsų finansais. Argi galite ko nors dar panorėti? Jūsų įplaukos turėtų būti solidžios ir stabilios visą vasarą- kaip ir dera viskam, ką paliečia Jupiterio pirštas. Jeigu nutarėte ieškotis naujo darbo- atidėkite tai iki Rugpjūčio. Šis mėnuo geriausias tam metas.

Jaučiui palankios Birželio mėnesio dienos: 1, 2, 3, 7, 11, 18.
Jaučiui nepalankios  Birželio  mėnesio dienos: 4, 6, 10, 19

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Jeigu kažkas ir nesisekė- neaiškumai turėtų pradėti sklaidytis.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Ši vasara jums siūlo gan daug išlaidų. Ir ko gero, šios išlaidos bus malonios. Jeigu nesiruošiate vykti į didelę kelionę- pasirūpinkite solidžiomis investicijomis. Jos gali būti naudingos. Na o sėkmės paukštės praskrendant laukite po Rugpjūčio 27 dienos.

 Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Liūto žvaigždyne šviečiantis Jupiteris padės ištaisyti pašlijusius santykius su artimais žmonėmis. Jeigu esate vieniši- pats metas apsidairyti aplinkui. Merkurijus karaliaus Svarstyklėse- todėl visai gali būti, jog būtent dabar sutiksite giminingą sielą. Birželio 2 dieną galite planuoti romantišką vakarienę- ji gali padėti pagrindą rimtiems santykiams.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Jūsų finansų globą perims Merkurijus. Taigi, prekybininkams tikrai seksis. Na, o jeigu jūs ne prekeivis,- pinigų vis tiek neturėtų labai trūkti. Rugsėjo mėnesį Saturnas pereis į opoziciją,- todėl tai gali tapti ženklu labiau pasirūpinti savo darbu ir profesija. Dirbkite ir užsidirbsite.

Dvyniams palankios  Birželio mėnesio  dienos: 1, 2, 4, 5, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 20, 22, 26
Dvyniams nepalankios  Birželio mėnesio dienos: 2, 12, 13, 15,16,18

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Birželio mėnuo jus lepins aplinkinių dėmesių. Jūs to tikrai nusipelnėte. Tačiau retrogradiškai judantis Merkurijus ko gero paskatins atsitolinti nuo jus varginančių žmonių. Drąsiai medituokite iki Liepos 18 dienos. Tačiau atminkite- jūsų šeimai trūksta jūsų. Birželio 2 dieną galite sulaukti atpildo už ilgavaises pastangas. Drąsiai dalinkitės savo patirtimi su draugais ir artimaisiais.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Venera jus lepins savo dėmesiu nuo Birželio 5 iki Liepos 18 dienos. Būtent šiuo metu geriausiai pildysis kūrybiniai planai. Stenkitės nepražiopsoti nei vienos jums tinkančios galimybės .

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Birželio mėnesį norėsite atitolti nuo visų rūpesčių, todėl meilės reikalus ko gero atidėsite į šąlį. Turintieji antrąją pusę visą vasarą džiaugsis  darniais santykiais ir atgimstančiais jausmais. Vienok vienišiai naujo jausmo blyksnio gali tikėtis po Rugpjūčio 11 dienos.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Jūsų karjeros sektorių pradės globoti Uranas. Ką tai reiškia jums? Ko gero panorėsite keisti darbą, karjerą ar verslo kryptį. Jūsų žavesys ir charizma tikrai padės tai padaryti. Jupiteris vis dar globoja jūsų finansų zoną- ar ne puikus metas investicijoms?Šią vasarą pinigų tikrai neturėtų trūkti, todėl ramiai galite ilsėtis net ten, kur tikrai traukia širdis. Jeigu norite pirkti naują mašiną ar investuoti į  atidėtas studijas – geriau tai darykite po Rugpjūčio 11 dienos.

Vėžiui palankios  Birželiomėnesio dienos: 2, 3, 4, 7, 8, 10, 15, 16, 20, 21, 26
Vėžiui nepalankios Birželiomėnesio dienos: 1, 5, 11

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Kelionės, naujos pažintys ir aplinkinių dėmesys sups jus visą vasarą. Nepasiklyskite kelionių agentūrų pasiūlymuose ir rinkitės tik patį geriausią variantą. Per savo gimtadienį tikėkitės gausios minios savo namuose. Jeigu kas nors ir nesisekė- visus nemalonumus turėtumėte įveikti patys, be didesnių pastangų ar įtampos.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Jeigu Birželio 2 dieną teks rinktis tarp kelionės pas šeimos narius ir pasimatymo- rinkitės tik jį. Pats metas pagalvoti apie savo pačių šeimos lizdelį.Neužmirškite, jog Venera padės pasirūpinti savo sveikata ir grožiu tarp Birželio 5 ir Liepos 18 dienos. Gaudykite ją už skverno ir rūpinkitės savimi. Šiuo laikotarpiu gali pildytis net patys ambicingiausi jūsų planai.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Vasara jus stebins jausmų uraganais. Nesistebėkite- jus globos ne tik Venera bet ir Jupiteris. Tai reiškia, jog vieniši Liūtai gali sutikti būtent tą vienintelį ar vienintelę. Iš tikro- jeigu norite pradėti rimtą gyvenimą- pats metas tuo pasirūpinti. Saturnas ko gero privers atiduoti skolas savo šeimai ir pasirūpinti vyresnių jos narių sveikata bei gerove. Naujos pažintys greičiausiai pradės megztis tik po Birželio 11 dienos, kai Mekurijus pradės judėti pirmyn jūsų bendravimo sektoriumi.

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Pinigų tikrai netruks. Darbe viskas klostysis kuo puikiausiai. Na o jeigu norite, kad klostytųsi geriau- laukite vasaros pabaigos. Karingasis Marsas pradės rūpintis jūsų karjera po Rugpjūčio 8 dienos,- būtent šiuo metu turite būti geriausios formos.

Liūtams palankios  Birželio mėnesio dienos: 1, 7, 9, 10, 15, 18, 21, 25, 26, 27, 28
Liūtams nepalankios  Birželio  mėnesio dienos: 2, 3, 4, 11

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Mylinčios ir ištikimos Mergelės pagaliau pasijus šiek tiek įvertintomis. Jūsų žavesys ir pasitikėjimas savimi padės pritraukti reikiamus žmones. Nuo Birželio 5 iki Liepos 18 dienos gali varginti šiokia tokia įtampa- todėl daugiau rūpinkitės  savo asmeniniais poreikiais. Venera jums pasiruošusi pagelbėti.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Nebijokite išsakyti artimiesiems savo troškimų ir poreikių. Birželio 2 dieną pasistenkite suburti šeimą darniai vakarienei. Rimtesnius darbus galite nudirbti patys, tačiau tai ką gali padaryti ir kiti šeimos nariai- drąsiai patikėkite jiems.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Gerovės ryškiau sužibės Rugpjūčio pabaigoje, kai Jupiteris atkreips dėmesį į jūsų šeimos sektorių.  Iki to meto pasistenkite daugiau džiaugtis tuo, ką jums gali pasiūlyti Veneros dėmesys, kuri jus džiugins visą vasarą. Nesnauskite- jūsų žavesys šią vasarą gali daryti stebuklus- ypač jeigu šeimos lizdelis šiek tiek atvėso. Vienišų Mergelių laukia netikėta galimybę sutikti būtent tą vienintelį ar vienintelę. Būkite atidūs ir neleiskite jiems praeiti pro šalį.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Šią vasarą jūsų finansinė padėtis tikrai bus labai tvirta.Tačiau didžiausių įplaukų reikėtų tikėtis po Rugpjūčio 11 dienos. Ypač, jeigu norite rimtų įplaukų, kurias gali pasiūlyti Jupiteris. Venera jums padės priimti reikiamus sprendimus ir sustiprins pasitikėjimą savo jėgomis.

Mergelei palankios Birželio  mėnesio dienos: 3, 8, 9, 10, 15, 16, 18, 22, 26
Mergelei nepalankios  Birželio mėnesio  dienos: 1, 2, 7, 17

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
Beveik visą vasarą savo dėmesiu jus lepins Venera. Tai reiškia, jog jūsų romantiški troškimai gali pildytis su kaupu.Šią vasarą jus lepins ne tik potencialių draugų bet ir artimiausių žmonių dėmesys ir meilė. Ši vasara gali nustebinti ir tolimesne kelione- drąsiai kraukitės lagaminus, nes poilsio tikrai nusipelnėte.

Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Drąsiai sakykite tai ką galvojate ir nebijokite, jog savo nuomone ką nors įžeisite. Jūs kaip niekad geriau žinote, ką dera sakyti ir apie ką reikėtų patylėti. Savo poreikius galite drąsiai išsakyti Birželio 2 dieną. Tikrai būsite suprasti taip, kaip to norite jūs. Jūsų kantrybė, taktas ir dėmesys kitų poreikiams padės išspręsti ne vieną draugų ar mylimų žmonių problemą. Būkite atsargūs ir neužsikraukite pernelyg didelės naštos ant savo pečių. Iki Birželio 11 dienos retrogradiškai judantis Merkurijus jus skatins susikaupti ties tuo, ką turėtumėte pakeisti ateityje. Pasinaudokite jo siūlomomis galimybėmis ir pasistenkite ištaisyti tas klaidas, kurios jums trukdo gyventi. Jos bus matomos būtent šiuo metu.

Kaip Svarstyklėms seksis meilės reikaluose?
Jeigu jūsų santykiai su antrąja puse šiek tiek atvėso- nebijokite išsakyti to atvirai. Dabar pats metas abiem apgalvoti jūsų bendrus tikslus ir siekius.Vienišos svarstyklės maudysis aplinkinių dėmesio spinduoliuose.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Jūsų karjeros laukia posūkis į viršų ir šis palankus laikotarpis truks net 2 metus. Nuo Birželio 24 iki Rugpjūčio 8 dienos jūsų karjerą globos Marsas, Kas gali būti nuostabiau. O taupusis Saturnas padės išvengti didesnių išlaidų. Tai reiškia, jog pagaliau galėsite atidėti vieną  ar kitą Eurą į savo asmeninę sąskaitą.

Svarstyklėms palankios  Birželio  mėnesio dienos:  4, 5, 9, 15, 16, 22, 26, 27, 29
Svarstyklėms nepalankios  Birželio mėnesio dienos:  6, 10, 14, 20, 30

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Satuno ir Jupiterio dėmesys pagaliau padės išspręsti ilgai varginusią šeimos problemą. Skubėkite tuo pasinaudoti.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Marsas puikuosis Vėžio žvaigždyne ir todėl jums gali nušvisti proga apsilankyti Tėviškėje ar šalyje, kurią laikote savo gimtine.Nepraleiskite šio momento.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Net iki Birželio 21 dienos Saulė saugos jūsų jausmus. Nebijokite tuo pasinaudoti ir drąsiai išsikalbėti su savo partneriu,- taip išsaugosite ir gerus santykius ir gerą nuotaiką. Jupiterio dėmesys gali padėti sugrąžinti seną draugystę. Labiausiai tam tikėtinas metas po Rugpjūčio 11 dienos. Romantiškos nuotaikos greičiausiai aplankys tik Rugpjūčio pabaigoje.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Saturnas jus lepins savo dėmesiu ir suteiks jėgų šturmuojant naujas karjeros aukštumas. Sėkmės paukštė virš jūsų galvos skraidys net iki Rugpjūčio 11 dienos. Gaudykite ją- ir sugausite.

Skorpionui palankios  Birželio mėnesio dienos: 1, 8, 9, 10, 14, 16, 19, 22
Skorpionui nepalankios Birželio mėnesio dienos: 4, 7, 11, 13

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Neptūnas ir Chironas globos jūsų namų zoną. Nenustebkite, jeigu teks labiau rūpintis namais ir artimųjų reikalais. Ko gero dėl jų teks ir pakeliauti.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Nustokite bartis. Birželio 2 dieną galite pradėti naują dietą ar sveikatinimosi ciklą.Tai suteiks jums jėgų siekiant kitų tikslų. Nuo Birželio 5 iki Liepos 18 dienos Venera apšvies jūsų kūrybos zoną. Atėjo metas išmokti kažko naujo- tam dabar pats geriausias laikas. Nebijokite veikti drąsiai – jus globoja ne tik Venera, bet ir Jupiteris, – o tai reiškia, jog galite ne tik užsidirbti, bet ir tikėtis stambaus laimėjimo ar karjeros šuolio.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Jūsų jausmams lemta švytėti net iki Liepos 8 dienos. Reikiamo žmogaus dėmesį padės pritraukti judrusis Merkurijus.Na, o turintiems porą reikėtų labiau pasirūpinti artimiausiais žmonėmis. Atėjo metas atvirai pasikalbėti apie tai, kas gi jums trukdo.

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Finansiniai klausimai neturėtų stipriai jūsų kankinti visą vasarą, tačiau reikalai turėtų stipriai pasitaisyti po Rugpjūčio 11 dienos, kai Jupiteris pradės globoti jūsų karjeros zoną.Jeigu norite keisti darbą- keiskite jį būtent šiuo metu.

Šauliui palankios  Birželio mėnesio dienos: 2, 9, 14, 15, 19, 22, 23, 26, 27, 30
Šauliui nepalankios  Birželio  mėnesio  dienos: 5, 6, 11, 12, 20

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
Šią vasarą jausitės ramiai, tačiau labai atsipalaiduoti nereikėtų, nes Skorpiono ženkle besisvečiuojantis Saturnas žada daug permainų. Vienok šios permainos turėtų būti tik į gera.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Šią vasarą jums turėtų sektis beveik viskas, ko tik apsiimsite. Tai reiškia, jog galite drąsiai pirkti loterijos bilietus o gal ir išbandyti laimę versle.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Saulė svečiuosis jūsų šeimos zonoje. O tai reiškia, jog būtent namuose dangus bus be menkiausio debesėlio. Romantiškoji Venera šildys jūsų jausmus tarp Birželio 5 ir Liepos 18 dienos. Skubėkite planuoti taip išsiilgtas atostogas dviems.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Piniginiai rūpsečiai turėtų išsisklaidyti. Taip žada turtą globojančios planetos besisvečiuojančios Liūto žvaigždyne. Visai gali būti, jog jūsų banko sąskaita netikėtai pasipildys.

Ožiaragiui palankios Birželio mėnesio  dienos: 2, 5, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 18
Ožiaragiui nepalankios Birželio mėnesio  dienos: 3, 4, 6, 7, 12, 20, 22

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Panašu, jog naujas bendradarbis ar bendradarbė taps artimesniu jūsų draugu. Jeigu taip neįvyks-pats metas įsigyti naują augintinį. Ištroškusieji nuotykių greičiausiai jų nepritrūks turistinėje kelionėje.

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Plepusis Merkurijus net iki Birželio 11 dienos judės retrogradiškai. Tai pats geriausias metas gilintis į savo klaidas. Jeigu nenorite to daryti- bent jau palaikykite liežuvį už dantų.

Kaip  Vandeniui  seksis meilės reikaluose?
Jums ir vėl sekasi. Jupiteris mielai rūpinsis jūsų šeimos reikalais. O tai reiškia, jog šeimos palaikymas bus garantuotas bet kokiuose reikaluose. Jeigu artimas žmogus šiek tiek atitolo – jūsų jausmai vėl įsižiebs po Birželio 11 dienos. Vienišiai gali netikėtai susigrąžinti prarastą meilę. Visai gali būti, jog vasaros pabaigoje sulauksite taip ilgai lauktų piršlybų.

Kaip klostysis  Vandenio finansiniai reikalai?
Jūsų karjeros sektorių net iki Rugsėjo 17 dienos globos Saturnas. Taigi, jei norite darbovietėje įrodyti, ko esate verti- dabar tam pats geriausias metas. Pinigai jūsų banko sąskaiton turėtų tekėti ne silpna srovele, o pilna vaga. Taip turėtų tęstis net iki Liepos mėnesio pabaigos.

Vandeniui palankios Birželio mėnesio dienos: 1, 5, 6, 7, 10, 12, 15
Vandeniui nepalankios Birželio mėnesio dienos:  20, 22, 23, 24, 28, 29

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Žuvys nardys jausmų vandenyne. Ir tai nenuostabu. Sveikata taisosi, draugai ir artimieji tiesiog žavisi jūsų sugebėjimais. Pats metas pasirūpinti tolimesniais savo gyvenimo planais. Vasara gali tam pasiūlyti netikėtų galimybių.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Jupiteris globos jūsų sveikatos sektorių. Pats metas tuo pasinaudoti ir pasitikrinti sveikatą. Netūnokite namuose. Jums būtina prasimankštinti ir prasivėdinti. Trūksta kompanijos- vykite į kelionę. Ten tikrai su kažkuo susipažinsite.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Jūsų meilės zoną globos ne tik Marsas bet ir visagalė Saulė. Ką gi tai reiškia? Drąsiai sakykite tai ką galvojate, ir būsite ne tik išklausyti, bet ir išgirsti. Jeigu esate vieniši- nuo Rugpjūčio 11 dienos Mergelės ženkle besisvečiuojantis Jupiteris gali nustebinti netikėtomis piršlybomis. Būkite pasiruošę viskam, ypač jeigu jūsų draugystė tęsiasi ne vieną mėnesį.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Didelių naujienų nebus, tačiau vasara geriausias metas norintiems išbandyti nepramintus kelius. Eksperimentuokite, bandykite, ieškokite. Rezultatas greičiausiai nebus toks, kokio jūs konkrečiai tikitės, tačiau naujų ir prasmingų idėjų kils daug.

Žuvims palankios  Birželio mėnesio dienos: 1, 5, 6, 7, 8, 9, 15, 19, 21
Žuvims nepalankios Birželio mėnesio dienos: 2, 10, 12, 18, 23

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *