2015 metų Rugsėjo horoskopas visiems Zodiako ženklams

2015 metų Rugsėjo horoskopas visiems Zodiako ženklams Rugsejo menesio horoskopas

Avinas ( Kovo 21- Balandžio 20) 

Kaip Avinas jausis?
Avinai bus darbingi ir žvalūs. Jiems netruks nei energijos, nei darbų. Darbų lavina jūsų lauks visur- namuose, darbovietėje ir vakarėliuose.

Ko reikėtų vengti Avinui?
Stenkitės nemiegoti ir gaudykite kiekvieną šansą. Tačiau neužmirškite, jog galite kreiptis pagalbos į artimuosius. Visų darbų nenudirbsite, todėl tikrai teks išmokti atsirinkti kas svarbiausia ir kam pirmiausia skiriti savo jėgas.  Saulė svečiuosis jūsų gerovės ženkle net iki Rugsėjo 23 dienos- visai gali būti jog norėsite išbandyti ką nors naujo – keisti dietą, apsipirkti ar tiesiog pakeisti įvaizdį.Tam dabar pats metas. Nebarstykite savo laiko smulkmenoms ir siekite to, kas jums šiuo metu svarbiausia, netgi jei tai bus tik naujas sporto abonementas ar nauja dieta.

 Kaip Avinui seksis meilėje?
Merkurijus padės jums bendrauti net iki Rugsėjo 27 dienos. Todėl jeigu norite ką nors apsvarstyti su antrąja pusele- darykite tai drąsiai.Visi emociniai stabdžiai ir nesusipratimai gali išsispręsti labai naudingai ir gražiai.

Kaip klostysis  Avino finansiniai reikalai?
Šiuo metu sutaupyti nesiseks. Juolab, kad to ir nereikia. Investuokite, džiaukitės gyvenimu ir nesijaudinkite dėl ateities. Rugsėjo 29 dieną Mėnulis bus jūsų dvasingumo ženkle- tuomet gali kilti drąsių idėjų apie jūsų ateitį ir gyvenimo planus. Būtinai jas užsirašykite. Jos gali būti labai naudingos.

Palankios Rugsėjo mėnesio dienos Avinui: 4, 15, 30
Avinui nepalankios Rugsėjo mėnesio dienos: 1, 3, 27

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Kaip Jautis jausis?
Jautis gali nuobodžiauti. Vasara jau pasitraukė ir į namus grįžta kasdieninis ritmas. Namuose, darbe ir santykiuose su aplinkiniais – visiška ramybė ir taika. Pats metas atgauti jėgas ar išvykti į kelionę- pasisemti naujų ir gražių įspūdžių ar atsidėti meditacijai ar dvasinėms praktikoms.

Ko Jaučiui reikėų vengti?
Stenkitės išlikti ramūs ir geranoriški, tačiau būkite pasiruošę netikėtumams. Aplinkiniai gali būti toli gražu ne tokie ramūs ir atsipalaidavę kaip jūs, todėl tiesiog nekreipkite dėmesio į smulkmenas. Pats metas pasitikrinti sveikatą, nes net pačias didžiausias paslaptis jums padės išsiaiškinti iki Rugsėjo 17 dienos sveikatos zonoje besisvečiuojantis Merkurijus.

Kaip Jaučiui seksis meilės reikalai?
Saulė svečiuosis jūsų romantikos ženkle net iki Rugsėjo 23 dienos. Taigi, jeigi širdelė pradėjo smarkiau plakti- drąsiai eikite į pasimatymą,- tikrai pasiseks.

 Kaip klostysis Jaučio finansiniai reikalai?
Didelių įplaukų laukti nereikėtų. Tačiau Rugsėjo 29 dieną Mėnulis jus gali įkvėpti naujiems darbo ryšiams ir pažintis. Jeigu pasitelksite sveiką nuovoką ir išnaudosite pasitaikiusias galimybes- galimi visai apčiuopiami laimėjimai.

Jaučiui palankios Rugsėjo mėnesio dienos: 15, 20, 23
Jaučiui nepalankios  Rugsėjo  mėnesio dienos: 2, 18, 30

Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

Kaip Dvyniai jausis?
Dvyniai jausis karingai. Nesusipratimai ir nemalonumai gali tykoti ne tik namuose bet ir darbovietėje. Kaukitės už vietą po saulę, tačiau su artimaisiais geriau nesipykite, ypač su vaikais ir mylimiausiais žmonėmis.

Ko reikėtų vengti Dvyniams?
Mėnuo žada ne tik daug naujų pažinčių, vakarėlių ir naujų sutarčių bet ir gan daug įtampos. Stenkitės išlaikyti sveiką protą ir nesivelkite į konfliktus be reikalo. Rugpjūčio mėnesio pabaigoje gydytojas galėjo jums pasakyti ką nors nemalonaus- pernelyg nesigraužkite, nes jeigu taip yra – jūs gavote šansą susitelkti ties savo asmeniniu gerbūviu ir sveikata.

 Kaip Dvyniams seksis meilėje?
Iškalbingasis Merkurijus svečiuosis jūsų meilės zonoje net iki Rugsėjo 17 dienos. Taigi,- jeigu kas nors neaišku santykiuose su antrąja pusele, – sakykite tai tiesiai šviesiai ir nevyniokite į vatą. Pats metas atsikratyti įtarinėjimų ir nutylėjimų.

Kaip klostysis Dvynių finansiniai reikalai?
Įplaukomis nekvepia, tačiau išlaidos šiuo metu gali būti visiškai pateisinamos.

Dvyniams palankios  Rugsėjo mėnesio  dienos: 3, 14, 21
 Dvyniams nepalankios  Rugsėjo mėnesio dienos: 9, 11, 18

Vėžys (Birželio 22- Liepos 23)

Kaip Vėžys jausis?
Vėžys turės suktis greitai. Gyvenimas jus apipils tiek džiaugsmingais, tiek ne tiek smagiais įvykiais, todėl teks mokytis išlaikyti ramybę ir nepasiduoti neigiamoms emocijoms. Rugpjūčio mėnesio pabaigoje greičiausiai norėjote ką nors keisti savo gyvenime, tačiau pernelyg neatkreipėte į tai dėmesio. O be reikalo,- jeigu norite leistis į nuotykį- dabar tam pats tinkamiausias metas.

Ko Vėžiui reikėtų vengti?
Gyvenimas ramus nebus, todėl darbe į intrigas nesivelkite ir savo nuomonę pasilaikykite sau. Namiškiams savo nuoskaudų rodyti taip pat nevertėtų, nes jie niekur nedings. Pasistenkite ramiai dirbti savo darbą ir nepasiduoti emociniams nuosmūkiams bei provokacijoms. Šis mėnuo- pats metas įvertinti tai ką jau turite ir nuspręsti, ko jūs iš tikro norite.

Kaip Vėžiui seksis meilėje?
Merkurijus globos jūsų meilės zoną net iki Rugsėjo 7 dienos. Pats metas parodyti švelnumą antrajai savo pusei ir skirti daugiau laiko tiems, kam tikrai jaučiate meilę ir pasitikėjimą. Naujos pažintys tikėtino rezultato gali ir neatnešti.

Kaip klostysis Vėžio finansiniai reikalai?
Venera pagaliau nustos judėti atbulai per jūsų finansų zoną. Ji tai turėtų padaryti maždaug Rugsėjo 6 dieną. Pats metas sutelkti visas jėgas ir pradėti kalti pinigus. Čia jums gali pasitarnauti net pačios keisčiausios idėjos.

Vėžiui palankios  Rugsėjo mėnesio dienos: 6, 12, 30
Vėžiui nepalankios Rugsėjo mėnesio dienos: 9, 13, 19

Liūtas (Liepos 24- Rugpjūčio 23)

Kaip Liūtas jausis?
Šis mėnuo privers jus keistis. Taigi pernelyg didelių pokyčių nesitikėkite, – greičiau jau būsite priversti pasikeisti patys.  Mėnuo žada daug įtampos ir nesusipratimų. Kuo daugiau skirsite laiko savo asmenybės tobulėjimui- tuo geriau jums seksis.

Ko Liūtui reikėtų vengti?
Pats metas pradėti kažką daryti, o ne tik žavėtis tuo ką pasiekėte. Sėkmingos bus bet kokios permainos – stiliaus , įvaizdžio, drabužių. Geras metas kelti kvalifikaciją, tobulėti ir siekti žinių. Norite keisti darbą – tą ir darykite. Svarbiausia – nesėdėkite vienoje vietoje ir nemiegokite ant laurų. Darbar tam tiesito neturėsite laiko. Greičiausiai apie Rugsėjo 5 ar 6 dieną jus užplūs jėgų antplūdis. Paskubėkite tai tinkamai išnaudoti- užsirašykite į sporto klubą ar tiesiog pradėkite lankyti šokių pamokas.

Kaip Liūtui seksis meilėje?
Meilės fronte didelių naujienų greičiausiai nebus, tačiau norėsite atgaivinti vėstančius jausmus ar atnaujinti pamirštus santykius.

Kaip klostysis finansiniai Liūto reikalai?
Pats metas siekti pelno ir žvejoti stambias žuvis. Net iki Rugsėjo 23 dienos Saulė globos jūsų finansų zoną. Griebkite jautį už ragų ir neleiskite laiko vėjais.

Liūtams palankios  Rugsėjo mėnesio dienos: 4, 15, 22
Liūtams nepalankios  Rugsėjo  mėnesio dienos: 10, 13, 28

Mergelė (Rugpjūčio 24-Rugsėjo 23)

Kaip jausis Mergelė?
Rugsėjo mėnuo ramybės jums nežada, todėl stenkitės  kaip galima mažiau pasiduoti aplinkinių prašymams. Saugokite sveikatą ir būkite ypač atsargūs darbe.

Ko Mergelei reikėtų vengti?
Jūsų artimieji yra įpratę pasikliauti jumis bėdoje, tačiau atėjo metas pasirūpinti savo sveikata ir asmenine ramybe. Padėkite kam galite ir kaip galite, tačiau negyvenkite jų gyvenimų  ir atsiribokite nuo pernelyg didelių reikalavimų. Darykite tik tai ką galite padaryti ir nepergyvenkite, jei kas nors nesiseka. Mėnuo bus sudėtingas, tačiau jūs esate tas ramstis, ant kurio laikosi jūsų šeima. Jupiteris įžengė į jūsų ženklą ir jame svečiuosis net iki 2016 metų Rugsėjo mėnesio. Pagaliau tai, ko jūs norėjote ir visada siekėte, gali ateiti į jūsų gyvenimą. Sveikata taip pat turėtų pradėti taisytis, tačiau netikėtumų gali būti daug.

Kaip Mergelėms seksis meilėje?
Rugpjūčio mėnesio pabaigoje jausmai greičiausiai atgimė su nauja jėga. Saugokite juos, ir jie toliau šildys jus abu. Vienišos mergelės gali sulaukti netikėtų permainų.

Kaip klostysis Mergelės finansiniai reikalai?
Atėjo metas vykdyti stambius projektus. Jeigu tokių neturite,- naujas galimybes ir pažintis padės surasti draugai, kurių pagalbos galite tikėtis net iki Rugsėjo 17 dienos.

Mergelei palankios Rugsėjo  mėnesio dienos: 2, 14, 18
Mergelei nepalankios  Rugsėjo mėnesio  dienos: 17, 23, 30

Svarstyklės (Rugsėjo 22- Spalio 23)

Kaip jausis Svarstyklės?
pats metas permainoms .Gyvenime pasiekėte tokį tašką, kai privalote kažką keisti. Darykite tai drąsiai, tačiau išmintingai. Juk kiekvienos permainos atneša naujų įspūdžių ir pakelia į naujas aukštumas. Tačiau venkite radikalių sprendimų ir nenukrypkite nuo užsibrėžto tikslo. Įvertinkite tai ką jau turite, ir pasistenkite tai pakeisti tai į dar geresnę situaciją.

Ko reikėtų vengti Svarstyklėms?
Nepulkite į kraštutinumus ir net ką nors keisdami vadovaukitės sveiku protu. Skyryboms, naujų darbų paieškoms ir naujo lizdo sukimui metas ne pats palankiausias.

Kaip Svarstyklėms seksis meilės reikaluose?
Panašu, jog Rugpjūčio pabaigoje buvote apimti romantiškų jausmų. Stenkitės išsaugoti šią kibirkštį ir toliau.

Kaip klostysis Svarstyklių finansiniai reikalai?
Didelių finansinių įplaukų nesitikėkite, tačiau didelių nuostolių taip pat nelaukite.

Svarstyklėms palankios  Rugsėjo  mėnesio dienos:  1, 19, 27
Svarstyklėms nepalankios  Rugsėjo mėnesio dienos:  8, 21, 29

Skorpionas ( Spalio 24- Lapkričio 22)

Kaip jausis Skorpionas?
Rudeninė depresija nėra pats geriausias daiktas žemėje, todėl darykite tik tai, kas jums malonu ir pernelyg nesijaudinkite dėl aplinkinių. Ne viskas darne seksis puikiai, tačiau to ir nereikia. Atsigriebsite bendraudami su mylimais žmonėmis.

Ko reikėtų vengti Skorpionui?
Neprievartaukite savęs ir dirbkite tik tai, kas jums naudinga ir patinka. Šį mėnesį mažai galėsite kažką pakeisti,todėl geriausi plaukti pasroviui. Astrologai griežtai pataria nedirbti jokių jums nepriimtinų darbų, kad neprisišauktumėte nelaimės. Darykite ir dirbkite tik tai kas jums patinka ir siekite tik to kas jus traukia.

Kaip Skorpionui seksis meilėje?
Ruduo jums žada daug malonių akimirkų. Vieniši skorpionai gali sutikti savo antrąją pusę. Tyrintieji antrąją puselę- greičiausiai mėgausis santykių branda ir atgimusiais jausmais.

Kaip klostysis finansiniai Skorpiono reikalai?
Jeigu jums pasiūlė trokštamą darbą- drąsiai jo imkitės,- jis gali atnešti rimtų įplaukų. Tačiau darykite tai tik tuo atveju, jeigu šis darbas jus labai traukia ir jame jausitės laimingas.

Skorpionui palankios  Rugsėjo mėnesio dienos: 3, 20, 25
Skorpionui nepalankios Rugsėjo mėnesio dienos: 7, 13, 19

Šaulys (Lapkričio 23- Gruodžio 21)

Kaip Šaulys jausis?
Šaulys turės suktis kaip voverė rate. Jums gali pavykti užbaigti visus ilgai planuotus darbus,tačiau toks darbas pareikalaus daug įtampos ir jėgų.

Ko Šauliui reikėtų vengti?
Saugokite sveikatą. Žalingi įpročiai niekada jos nepridėjo, todėl kad ir kaip sunkiai dirbtumėte – venkite stimuliantų ir nelegalių atsipalaidavimo priemonių. Šio mėnesio pradžia pats palankiausias metas pradėti užsiiminėti sportu ar leistis į netikėtą nuotykį. Darykite tai, kas svarbiausia ir nešvaistykite veltui nei laiko, nei energijos.

Kaip Šauliui seksis meilėje?
Santykiai su antrąja puse klostysis kuo puikiausiai, tačiau jūs ko gero dėsite visas pastangas, jog darbe pasistūmėtumėte į priekį. Jeigu Rugpjūčio mėnesio pabaigoje užsimezgė nauja pažintis- stenkitės neskubinti santykių ir leiskite jiems tekėti sava vaga.

Kaip klostysis Šaulio finansiniai reikalai?
Net iki Rugsėjo 23 dienos Saulė globos jūsų finansų zoną. Pats metas pradėti siekti to, ko seniai troškote. Tačiau seksis įgyvendinti net ir pačius netikėčiausius  planus.

Šauliui palankios  Rugsėjo mėnesio dienos: 12, 14, 21
Šauliui nepalankios  Rugsėjo  mėnesio  dienos: 9, 17, 30

Ožiaragis ( Gruodžio 22- Sausio 20)

Kaip jausis Ožiaragis?
mėnuo greičiausiai bus ramus, tačiau teks dirbti kaip visuomet. Rugsėjo mėnesio viduryje galite sulaukti netikėtų naujienų, kurios gali daug ką pakeisti jūsų gyvenime.

Ko Ožiaragiui reikėtų vengti?
Nepasiduokite neigiamoms emocijoms ir stenkitės išlaikyti jums įprastą sveiką protą, kad ir kas atsitiktų.

Kaip Ožiaragiams seksis meilėje?
Rugpjūčio pabaigoje Mėnulis apšvietė jūsų draugystės zoną ir ko gero paskatino daugiau bendrauti,. Pasinaudokite jo siūlomomis galimybėmis ir stenkitės kuo daugiau  būti žmonėse.

Kaip klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai?
Iki Rugsėjo 17 dienos Merkurijus globos jūsų karjeros zoną. Pats metas prašyti padidinti atlyginimą ar siekti naujų pareigų.

Ožiaragiui palankios Rugsėjo mėnesio  dienos: 3, 15, 29
Ožiaragiui nepalankios Birželio mėnesio  dienos: 6, 11, 24

Vandenis (Sausio 21-oji- Vasario 19-oji)

Kaip  jausis Vandenis ?
Vandenis turėtų džiaugtis gyvenimo malonumais. Asmeniniam gyvenime žvaigždės žada daug malonių naujienų, o finansiniai reikalai seksis kuo puikiausiai

Ko reikėtų saugotis Vandeniams?
Rugsėjo mėnuo žada daug nuotykių ir romantikos. Stenkitės išlikti blaivūs ir nedaryti jokių staigių sprendimų. Išlaidauti šį mėnesį taip pat nereikėtų, nes galite nusipirkti tai, kas jums tiesiog nepatiks.

Kaip  Vandeniui  seksis meilės reikaluose?
Romantiškoji Venera globos jūsų meilės zoną nuo Rugsėjo 6 iki Spalio 8 dienos. Turintieji antrąją pusę turi puikų šansą atgaivinti priblėsusius jausmus ir išvykti bendrų atostogų. Vienišų vandenių laukia daug romantiškų nuotykių. Džiaukitės gyvenimu.

Kaip klostysis  Vandenio finansiniai reikalai?
Vandenių finansiniai reikalai pradės judėti į priekį visu greičiu. Neskubėkite išlaidauti, nors ir galite sau tą leisti

Vandeniui palankios Rugsėjo mėnesio dienos: 4, 13, 27
Vandeniui nepalankios Rugsėjo mėnesio dienos:  2, 15, 30

Žuvys ( Vasario 20-oji- Kovo 20-oji)

Kaip jausis Žuvys?
Rugsėjop mėnuo padės jums atgauti dvasinę pusiausvyrą ir pradėti pasitikėti savimi. Didelių planų griebtis nereikėtų, tačiau tai ką senokai planavote visai ramiai galite įvykdyti. Puikus metas kelionėms, naujų įgūdžių ir žinių įsisavinimui, bendravimui, rūpinimuisi savo asmeniniais reikalais.

Ko Žuvims reikėtų vengti?
Nustokite nepasitikėti savimi. Esate puikūs ir žavūs, todėl nebijokite to parodyti pasauliui. Rugsėjo 6 dieną gali kilti naujų idėjų, kurios leis pakeisti jūsų asmeninį gyvenimą  ir pasirūpinti savo sveikata.

Kaip Žuvims seksis meilėje?
Net iki Rugsėjo 23 dienos Saulė globos jūsų partnerystės zoną. Pats metas aptarti ko norite iš savo santykių. Jeigu esate vieniši- gali būti, jog sutiksite būtent tą žmogų, su kuriuo norėsite pragyventi likusį gyvenimą.

Kaip klostysis Žuvų finansiniai reikalai?
Rugsėjo mėnesio pradžioje galite jaustis, tarsi nežinodami ką daryti. Stenkitės atsipalaiduoti ir dirbti tai, ką esate įpratę. Sėkmė tikrai pakeliui, tačiau dideliems pokyčimas dar ne metas.

Žuvims palankios  Rugsėjo mėnesio dienos: 8, 17, 29
Žuvims nepalankios Rugsėjo mėnesio dienos: 10, 16, 21

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *