Laimingiausi Kinų Zodiako ženklai

Laimingiausi kinu Zodiako zenklaiLaimingiausi Kinų Zodiako ženklai

Pradėsime nuo žemiausios pakopos

4 vieta: Drakonas, Beždžionė, Arklys 

Kinų astrologai jų laimės numylėtiniais nelaiko. Tai darbštūs, atkaklūs ir siekiantys savo tikslo ženkla, todėl laimė juos aplanko ne kasdien, o kai jos tikrai reikia. Šių ženklų atstovai – optimistai, kurie  gerai žino, kad pinigai ant medžių neauga. Jie nelaksto paskui likimą, tačiau linkę jį sukurti patys- būtent tokį kokio jie nori. Gal būt todėl kaprizingoji mano, jog jie laimingi ir taip, todėl papildomų dovanų ji ir nešvaisto. Vienok visų šių ženklų  gyvenimas visada kažkuo ypatingas.

3 vieta: Kiaulė, Ožka, Gaidys

Laimė juos linkusi palepinti, tačiau ne per daug. Kodėl? Viskuo kaltas jų charakteris. Iš pradžių jie užsidega kilnia idėja ar pradeda siekti didžiojo tikslo. Regis ir aplinkybės klostosi palankiai,- ir sekasi neblogai. Tačiau po kažkiek laiko idėja praranda žavesį ir tikslo siekti tampa nebeįdomu. Kad savo laimę išlaikytų už skverno – jiems būtina pasirinkti tokią veiklos kryptį, kuri niekad neatsibos. Jeigu jie atkakliai dirba- Sėkmės paukštė gali sugrįžti atgalios.

2 vieta: Тigras, Žiurkė, Šuo

Rytų astrologai yra įsitikinę, jog šių ženklų gyvenime aplinkybės neretai susiklosto netikėtai. Ir dažniausiai- laimingai. Kad Fortūna jiems šypsotųsi – šių ženklų atstovai anksti turi nuspręsti ko jie nori iš gyvenimo. Radę savo gyvenimo kelią, jie gali būti tikri, jog laimė iš jų namų nepabėgs. Ir kodėl jai bėgti? Jie moka siekti tikslo ir yra pakankamai darbštūs kad tai padarytų.

1 vieta: Katinas,Gyvatė, Jautis

Šiuos ženklus kinai laiko laimės kūdikiais. Kodėl taip yra – niekam neaišku, tačiau šių ženklų atstovams nesvetimos avantiūristinės nuotaikos, jie linkę rizikuoti – ir kas keisčiausia- neretai išlošia darydami būtent tai. Vienok Fortūna ir juos linkusi tramdyti – kartais jie taip įpranta prie savo sėkmės, kad pradeda tingėti. Kad taip neatsitikų- pasistenkite kas dien išmokti kažką naujo – juk niekad nežinote, kada Likimas pasisuks kitu kampu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *