Ko tau reikia dabar: žaliasis malachitas

ko tau reika dabar-zaliasis malachitasKo tau reikia dabar: žaliasis malachitas

Jeigu tavo dėmesį patraukė žaliojo malachito akmuo,- tai reiškia, jog tavo gyvenime jau vyksta rimti pokyčiai. Būtent šiuo metu tu stengiesi būti ypatingai praktiška, o gal būt nori pakeisti savo gyvenimo būdą ar darbovietę. Tačiau, kad šie pokyčiai tavęs neišvargintų tau reikia pačiai pasistengti. Iš tikro, pirmiausia turi pradėti kitaip mąstyti, antraip tai ką pakeisi savo gyvenime ypatingos naudos neatneš.Pasistenk pažvelgti atgal ir naujai įvertinti tai, ką jau esi pasiekusi. Jeigu tai ką matai nori tiesiog pamiršti- drąsiai taip ir padaryk. Juk tam, kad galėtum pasikeisti privalai pamiršti tai, ką darei negerai ir viską daryti kitaip. Kitaip tariant – stenkis nekartoti senų klaidų.

Taigi ar supratai? Būtent šiuo metu tau reikia pačiai sau pripažinti, jog tau būtina kažką keisti savo gyvenime. Tos permainos iš tiesų jau vyksta, tačiau tu kažkodėl nenori jų pripažinti. Būtent todėl tau gali sunku suprasti kaip praktiškai padaryti tai, kad šios permainos būtų kuo malonesnės ir naudingesnės.

Ką tau reikia padaryti?

Iš tiesų, kiekviena gyvenimo patirtis yra tarsi nauja pamoka, kuri daro mus išmintingesniais. Taigi, jeigu iš tikrųjų nori, jog tavo gyvenime vykstančios permainos atneštų apčiuopiamos naudos – nusiramink ir neabejok savimi. Abejonės ir nerimas yra tik trukdžiai, kurie trukdo tau žengti į priekį. Juk permainos gyveniman ateina tuomet, kai savo širdyje leidi joms įžengti į tavo gyvenimą. Kitaip tariant- širdyje tu jau seniai subrendai šioms permainoms. Nebijok jų ir ramiai atverk joms širdį.

Ir dar tai, kas tave tikrai nudžiugins

Nuo seno yra tikima, jog malachitas yra gerovės akmuo, nešantis gerbūvį ir turtą. Jeigu tu jį išsirinkai, tai reiškia, jog į savo gyvenimą jau pasikvietei turtą ir sėkmę. Ši sėkmė taip pat gali atnešti ir kažkokių romantiškų santykių pabaigą. Tačiau būk gerutė, netrukdyk pati sau. Jeigu romantiški nuotykiai baigėsi, tai reiškia tik vieną- atėjo metas tikriems ir tyriems jausmams.

Geriau pagalvok, jog išsirinkdama malachitą, tu pasiunti aplinkiniams žinią- ,, aš jau pasiruošusi sėkmei ir atsisakau liūdnos bei nesėkmingos praeities“.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *