Ko tau reikia dabar: Obsidianas

ko tau reikia dabar-obsidianasKo tau reikia dabar: Obsidianas

Obsidianas yra  jėgos akmuo, kuris padeda įveikti didžiausias gyvenimo negandas. Jeigu išsirinkai būtent jį- tavo pasąmonė tau siunčia tokią žinią :,, aš jau pasiruošusi ištrūkti iš blogų įpročių gniaužtų ir jau galiu būti laiminga“.

Šis akmuo tau padeda pastebėti tuos žmones, kuriems sekasi geriau nei jums. Jis skatina sekti jų pavyzdžiu ir nusileisti ant žemės. Į tavo gyvenimą beldžiasi išmintis, todėl tampi pastebesne ir jautresne tave supantiems žmonėms bei jų poreikiams. Šis akmuo padeda suprasti, jog kiekvienas iš mūsų yra unikalus ir šioje Žemėje paliekame savo pėdsaką- norime to ar nenorime. Tu jau palieki praeityje visa kas tau trukdė eiti pirmyn, todėl visos problemos sklaidosi tik tavo kantrybės ir asmeninių pastangų dėka. Nors nemėgsti rodyti savo pastangų, tačiau tu tikrai darai tai, kas yra būtina.

Ką tau reikia padaryti?

Išmok įsiklausyti į savo pojūčius. Kiekviena emocija gali įskaudinti ir išsekinti taip, kad tampa sunku pakelti galvą aukštyn ir pažvelgti į Saulę. Kančia, nuoskaudos, pavydas – tiesioginis kelias į dvasinius nuostolius ir praradimu. Būtent dabar tau gyvenimas leidžia pajusti, jog skausmas yra tiesiog skausmas, kuris praeis, jeigu jo neskatinsi. Neaitrink senų žaizdų ir jos pradės gyti. Tu jau atradai savyje jėgų pakilti ir atsitiesti, todėl tave gniaužiantys ir žlugdantys įpročiai pamažu traukiasi iš tavo gyvenimo. Nebijok atsisakyti to, kas tave skaudina ir gniuždo- kas tai bebūtų- daiktas, asmuo ar situacija. Tu gali tai pakeisti. Tą ir privalai padaryti.

Ir dar tai, kas tave pradžiugins

Оbsidianas padeda išsivaduoti nuo varginančių situacijų ir jus varginančių žmonių dėmesio. Jeigu nori būti nepastebima – dėvek obsidiano karolius. O jeigu tave gniuždo skolos- būtent šis akmuo ir padeda jų atsikratyti. Obsidianas yra laikomas bankininkų akmeniu, nes tai vienintelis akmuo kuris padeda atsikratyti finansinių bėdų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *