Ką dovanoti Žuvims?

Ka dovanoti ZuvimsKą dovanoti Žuvims?

Žuvis traukia paslaptys, muzika ir romantika. Joms patinka viskas kas susiję su menu ir meno pasauliu. Jos mėgsta sceną, kiną ir muziką. Neapsiriksite dovanodami žuvims retą muzikinį instrumentą, gerą muzikos albumą ar bilietą į mėgiamos grupės koncertą. Žuvis taip pat įvertins talismaną ar amuletą- ypač jeigu jis turi savo istoriją ar yra parvežtas iš tolimų kraštų. Neapsiriksite, jeigu šio ženklo atstovui padovanosite tai kas susiję su jūra ir vandeniu – jūros kriauklę, kelionę prie jūros, gintaro vėrinį. Žuvys yra labai sentimentalios, todėl joms ypač patiks joms asmeniškai parašytos eilės, nutapytas paveikslas . Kaip ir Vėžiams, šio ženklo atstovams yra labai svarbu kaip dovanojama ir kodėl dovanojama. Jie nemėgsta  ,, valdiškų“ suvenyrų ir jų tiesiog nevertina. Stenkitės, jog jūsų dovana būtų labai asmeniškai ir atspindėtų jūsų savitą požiūrį ir jausmus. Tai gali būti jūsų pačių numegztas megztinis ar nunerta servetėlė, siuvinys ar karpinys.

Joms turėtų patikti viskas kas skatina menininę kūrybą- įvairiausios meninės priemonės, dažai, teptukai, įvairiausias dekoratyvinis popierius, fotoaparatas, video kameros ir panašiai.

Žuvims taip pat patinka vanduo, todėl jas pradžiuginsite baseino abonementu, vonius rinkiniu, maudymosi reikmenimis.

Jeigu nutarėte nusileisti ant žemės- dovanokite jiems tai kas tikrai kokybiška ir naudinga. Joms patiks viskas, kas daro gyvenimą maloniu ir gražiu. Tagi – dovanos dydį ir jos vertę lemia tik jūsų asmeninės pajamos ir fantazija.Žuvims patiks ir ekstravagantiški klubiniai atributai, geri namų apyvokos daiktai, ir prabangūs meno dirbiniai. Žuvys pačios ras pritaikymą viskam- svarbiausia, kad jūsų dovana paliestų jų sielų stygas.

Kaip supakuoti dovaną Žuvims?

Žuvys mėgsta sceną. Todėl nepagailėkite pinigų gražiam įpakavimui ar teatralizuotam dovanos įteikimui. Jos mėgsta būti viešumoje ir vertina prabangias husaro pristatomas puokštes. Na o, jeigu jų mėgiamą kūrinį atliks pageidavimų koncerte- Žuvų palankumas jums bus tikrai garantuotas.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *