Ką dovanoti Vėžiui?

Ka dovanoti VeziuiKą dovanoti Vėžiui?

Vėžių gyvenimas sukasi apie šeimą ir namus. Namai yra jų visatos centras, ir juose jie jaučiasi saugiausiai. Vėžiai taip pat  yra labai jausmingi, todėl bet kokia dovana jiems netiks. Ji turi atspindėti jūsų nuoširdumą ir tikruosius jausmus. Jeigu dovaną šio ženklo atstovui ar atstovei parinksite pasitikėdami savo jausmais – Vėžių palankumas jums bus garantuotas. Po Vėžio ženklu gimusiai moteriai patiks gėlės- ypač kvepiančios. Jos dievina baltąsias lelijas, puošnias chrizantemas ar prabangias rožes. Todėl su dovana tokia moteris tikėsis gauti ir gėlių puokštę. Iš tiesų,- jeigu puokštė labai prabangi- dovana šiai moteriai gali būti ir kuklesnė.

Po Vėžio ženklu gimusi moteris įvertins viską, kas suteikia gyvenimui patogumo ir aiškumo – buitinę techniką, gerą ir dėmesio vertą papuošalą, prabangius nuotraukų rėmelius, paveikslą, dekoratyvinę vazą ar prabangų sietyną. Vėžiai mėgsta kaupti gražius ir prabangius daiktus. Jie neretai yra apsigimę ir gerai savo sritį išmanantys kolekcionieriai – todėl padovanodami retą jų kolekcijai tinkantį daiktą tikrai pelnysite jų įvertinimą ir palankumą.  Rinkdami juvelyrinį dirbinį neapsiriksite, jeigu jo akmuo bus deimantas, perlas ar smaragdas.

Vėžiai vertina šeimą ir viską kas skatina ramybę ir susikaupimą. Jų dėmesį patrauks įdomus detektyvas, knyga apie sodininkystę, puikus nuotraukų albumas ar rankų darbo dirbiniai. Tai subtilūs, vertinantys išskirtinumą ir kokybę žmonės. Jų aplinkoje turi būti jauku ir gera visų pirma juos supantiems žmonėms. Todėl dovanodami namų erdvę įprasminančias dovanas tik sustiprinsite draugiškus santykius. Vėžiams patiks reti kambariniai augalai, skoningos interjero detalės, egzotiški smilkalai ar kvepalai.

Jeigu nutarėte būti arčiau žemės- rinkitės gaivius, gėlių, kedrų, smilkalų ir vaisių kvapo kvepalus, kurie neužgoš subtilios Vėžio asmenybės. Moteriai gimusiai po šiuo ženklu patiks egzotiška skarelė, šiltas šalis ar patogus pončo.

Kaip supakuoti dovaną Vėžiui?

 

Vėžiai mėgsta klasiką. Jiems patinka žalia, mėlyna ir balta spalvos, todėl neapsiriksite pasirinkdami klasikinių raštų vintage stiliaus popierių dovanų įpakavimui. Geriausia jeigu dovana yra paslaptingai įvyniota į klasikinę dėžutę  ir perrišta tradiciniu raudono ar rožinio šilko kaspinu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *