Ką dovanoti Skorpionui?

Ka dovanoti SkorpionuiKą dovanoti Skorpionui?

Skorpionai  mėgsta romantiką, paslaptis ir mistiškus daiktus. Tai vieni iš stipriausių ir romantiškiausių Zodiako ženklų. Jiems patinka viskas, kas žadina geismą, norą vilioti ar skatina fantazuoti.

Moterį Skorpionę pradžiugins kokybiškas apatinis trikotažas, miegamojo atributai. Skorpionai dievina juodą spalvą, – todėl rinkdami dovanai aprangos detales neapsiriksite jeigu jie bus juodos spalvos ir iš brangios medžiagos. Moterys Skorpionės mėgsta gerą kosmetiką ir prabangius kvepalus. Jų kvepalai turi būti egzotiški, ryškūs, gundantys ir saldūs. Jos mėgsta smilkalus, aromatinius aliejus ir vonias, paslaptingus akmenis.

Vyrams patiks prabangios kūno priežiūros priemonės, pabrėžiančios jų vyrišką žavesį.  Vienok Skorpionai nėra labai išrankūs. Savo dovanas jie mėgsta išsirinkti patys, todėl geriausia jiems dovanoti pinigus, už kuriuos jie nusipirks būtent tai, ko jie šiuo metu labiausiai nori. Jeigu nesate šiuolaikiški ir dovaną norite atnešti patys – dovanokite mylimam žmogui tai kas pabrėš jo vyriškumą ir originalumą- prabangias sporto priemones, mašinos aksesuarus ar tiesiog ypatingus kvepalus. Jeigu nutarėte pakurstyti jų fantaziją- dovanokite įdomią ekskursiją į požemius, olas ar nardymo treniruotes. Skorpioną ypatingai pradžiuginsite dovanodami brangią sportinę įrangą- teniso raketes, treniruoklius, metalo detektorius, sekimo ar naktinio matymo įrangą.

Jeigu nutarėte nusileisti ant žemės- tiks dėlionės, galvosūkiai, geri detektyvai, erotinės smulkmenos.

Kaip supakuoti dovaną Skorpionui?

Skorpionai mėgsta vyšninę, tamsiai raudoną ir juodą spalvą bei aksominį ar šilkinį popierių. Būtent tokia vaizduotę skatinanti dovanų pakuotė ir suteiks jiems džiaugsmo.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *