Ką dovanoti Jaučiui?

Ka dovanoti JauciuiKą dovanoti Jaučiui?

Laimės lepūnėliai Jaučiai be galo mėgsta dovanas. Tačiau su sąlyga, jog jie tas dovanas ir gauna. Jie taupūs, praktiški ir mėgstantys skaniai pavalgyti. Šio ženklo atstovai mėgsta viską kas brangu. Jiems patiks tai kas madinga ir turi brangią etiketę. Taigi, – norite įtikti Jaučiui – dovanokite brangų šalikėlį ar kitą madingą aksesuarą iš geros medžiagos. Nenorite šaliko? Tiks madinga striukė ar naujausi džinsai. Jaučio ženklo moteriai įtiksite padovanoję brangų papuošalą. Jaučiams patinka perlai, platinos ir stilingi prabangūs papuošalai. Vyrą gimusį po šiuo ženklu pamaloninsite senamadiška, tačiau įprastine dovana – marškinių segtukais su tikrais akmenimis, auksiniu kaklaraiščio segtuku. Jeigu tokios dovanos nupirkti neišgalite – pasistenkite jiems įtikti pasirūpindami jų namais. Jaučiams patinka butinė technika ir viskas, kas palengvina jų gyvenimą. Jeigu jūsų biudžetas tokios dovanos dovanoti neleidžia- džiaugsmą šio ženklo atstovams suteiks saldumynai, ypač pieniškas ar geros kokybės kartusis šokoladas.

Jeigu nutarėte pabūti dar arčiau žemės- padėkite Jaučiui pasijusti geriausiu virtuvės šefu. Jo dėmesį patrauks geri prieskoniai, kokybiškas brandintas sūris, puiki receptų knyga ar kokybiški stalo įrankiai.

Jaučio taupumą pamalonins ir tai kas primena pinigus- juokinga taupyklė, gera piniginė. Neapsiriksite išrinkdami patogų chalatą ar mėgiamą muzikos albumą.
Moteriai tikrai patiks madingos kosmetikos rinkinys, naujausias šampūnas ar prabangus kremas, šiltos kojinės ar šiltas megztinis.

Kaip supakuoti dovaną Jaučiui?

Rinkitės žalsvos spalvos popierių ir ryškų geltoną ar oranžinį kaspiną. Neapsiriksite, jeigu į dovaną įdėsite stambesnę kupiūrą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *