Ką dovanoti Dvyniams?

Ka dovanoti DvyniamsKą dovanoti Dvyniams?

Dvynių lengvai nenustebinsite. Jie žino viską apie visus. Tai neieškantys žodžio kišenėje, judrūs ir energingi žmonės, kurie seka madą ir naujausius įvykius. Todėl jų imlų protą galite sužavėti viskuo kas susiję su menu ar intelektualine veikla. Jiems patiks bilietas į naujausią teatro ar kino premjerą, poilsinė kelionė į egzotišką šalį ar abonementas į šokių kursus. Jeigu jums mielas žmogus meno nemėgsta – jį pradžiuginsite technikos naujovėmis, asmeniniu kompiuteriu, aifonu ar net geros kokybės ausinukais ar telefono priedais. Dvyniai mėgsta turėti keletą daiktų atsargoje bei dievina porinius daiktus. Taigi – ausinukai, pirštinės, bateliai, raketės , golfo lazdos – viskas jiems tikrai padarys rimtą įspūdį. Gimusiems po Dvynių ženklu vaikams patiks dėlionės, galvosūkiai, konstruktoriai.

Jeigu nutarėte būti arčiau žemės- išrinkite Dvyniams ypatingą arbatos rinkinį, gero vyno butelį, pirties rinkinį ar ypatingai kvepiančią vantą. Jiems patiks ir tai kas skatina nostalgiją ir prisiminimus-  originali senovinė nuotrauką prabangiame rėmelyje. Moteriai patiks talpi rankinė, abonementas į Pilateso ar Jogos užsiėmimus. Kvepalus stenkitės rinkti lauko gėlių, kvepiančiųjų žirnelių ar levandos kvapų. Neužmirškite, jog Dvynių moterims patinka gražūs klasika ir prabanga dvelkiantys kvepalų buteliukai.

Kaip supakuoti dovaną Dvyniams?

Dvyniai mėgsta tai kas vadinama ,, shabby chic“. Taigi pakuokite dovanas į vintage stiliaus dovanų popierių ir rinkitės smulkias, švelniai kvepiančias gėlytes. Dvyniai mėgsta grynas, švelnias spalvas- dangišką, gelsvą ir daugybę kaspinų ir kaspinėlių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *