Vardo reikšmė pagal runas

Vardo reikšmė pagal runas – ar taip gali būti? Vardo reiksme pagal runas

Runos yra senovės skandinavų sukurtas raidynas. Šis raidynas plačiai buvo naudojamas Europoje iki Viduramžių. Vėliau europiečiai perėmė lotyniškus rašmenis. Skandinavijoje šis raidynas išliko net iki 20 amžiaus. Raidynas yra sudarytas iš 24 raidžių. Kiekviena raidė atitinka tam tikrą garsą. Žemiau pateikiame runas atitinkančius garsus ir runų simbolius bei reikšmes. Kiek tai atitina jūsų vardą ir charakterį- spręskite patys. Malonių jums atradimų.

A ( runa ansuz) – Ši runa- iškalbos, įkvėpimo, entuziazmo ir intuicijos simbolis. Jeigu vardas prasideda raide a – jo savininką lydės gera sveikata, jis bus doras, mėgs bendrauti, garsės išmintimi ir turės nuojautos bei iškalbos dovanas. Vienok sveikatą reikės saugoti, nes jį gali varginti kvėpavimo takų ir gerklės susirgimai.

A (runa Algiz) – tai slėptuvės simbolis. Slėptuvė gali būti jums ir kitiems. Ši runa atbaido blogį ir suteikia apsaugą.

B (runa BerKano) – BerKano runa yra pradžios ir atgimimo simbolis. Ji taip pat reiškia turtą, verslą ar biznį. Tai gausos, darnos, proto, išsivadavimo, meilės ir atsinaujinimo runa. Ši runa taip pat yra labai svarbi energijos ir vaisingumo runa. Ji gali padėti nevaisingoms poroms, jeigu jos labai trokšta susilaukti vaikelio.

D (runa Daguz) – Daguz runa yra prabudimo, praregėjimo ir prasiveržimo simbolis. Ji reiškia dienos šviesą, užtikrintumą ir proto blaivumą. Vienok ši runa yra nepaprasta, nes turi dvi puses- gerąją ir blogąją. Jeigu varde yra D raidė,- šio vardo savininkai kaip ir Daguz runa gali gyventi dvigubą gyvenimą, tačiau ji suteiks jėgų pergalei ir ypatingiems pasiekimams, kurie ne visada gali būti suprantami aplinkiniams.

E (runa Ehwaz) – Ehwaz runa reiškia pokyčius, keliones, ramų bei pastovų augimą. Tai koletyvinio darbo, pasitikėjimo, harmonijos ir ištikimybės runa. Ji gali reikšti ir saviraišką per meną, judesį, tėkmę. Jeigu žmogaus varde yra garsas E- būkite tikri, -vienoje vietoje jis nesėdės, nes jo gyvenimui permainos yra būtinos kaip vanduo.

E (runa Eiwaz) -ši runa simbolizuoja pasiekiamus tikslus, kurie suteikia prasmę ir įkvėpimą jūsų gyvenimui. Tai judėjimo, motyvacijos ir tikslo runa. Ji taip pat reiškia patikimumą, stiprybę, pasitikėjimą ir ištikimybę.

F (runa Fehu) – tai sėkmės, gerovės, finansinės gerovės ir stiprybės runa. Ji taip pat reiškia džiaugsmą, laimę, vaisingumą ir žvalumą bei energiją.

G (runa Gebo) – Gebo runa simbolizuoja dosnumą ir apsikeitimą dovanomis. Ji taip pat gali globoti asmeninius santykius ir partnerystę. Ši runa taip pat reiškia auką ir pasiaukojimą. Žmonės, kurių varde yra G raidė yra bendruomeniški, jų talentai geriausiai išsikleis kolektyvinėje veikloje. Jiems sunku gyventi vieniems.

H( runa Hagalaz) – Tai krušos ir griaunamos bei nekontroliuojamos jėgos simbolis. Paprastai simbolizuoja blogą lemtį ir kažkokius trukdymus. Žmogus, kurio varde bus ši raidė bus labai stiprus, sunkiai valdomas ir lengvai pasiduodantis emocijoms. Jo gyvenime gali būti daug sunkumų.

I ( runa Isa) – Isa yra dviguba runa. Ji reiškia ir nemalonumus ir iššūkius bei išbandymus. Jeigu jūsų varde bus garsas I – gyvenimo kelyje teks susidurti su gan rimtomis kliūtimis, kurios pareikalaus ir kantrybės ir pasiaukojimo. Ši runa veikia tarsi stiprus stabdis- regis lyg ir nieko netrūksta, kad galėtum daryti tai, ką suplanavęs, tačiau vis netikėtai atsiranda kažkokios netikėtos aplinkybės. Tačiau ji yra pagalbininkė, jeigu sergama kažkokiomis lėtinėmis ligomis.

I (runa Ingwaz) – Tai puiki runa, kuri simbolizuoja taiką, gerovę, turtą ir visų reikalų susitvarkymą. Tai runa, kuri pranašauja laikotarpį kai visos problemos jau išspręstos ir asmenybė gali atsiskleisti pilna savo jėga.

J (runa Jera) – Jera runa yra jūsų laimingasis loterijos bilietas. Tai gėrio, sėkmės, taikos, laimės, derliaus ir norų išsipildymo runa. Vienok, žmonės, kurių varduose yra garsas J yra labai švelnūs ir linkę pernelyg nusileisti. Jeigu šį garsą lydi garsas U- toks žmogus už save mokės pastovėti, nes šis garsas priduos užsispyrimo ir ambicijų.

K (runa Kenaz) – tai energijos, vizijos, įkvėpimo, kūrybiškumo ir žinojimo runa. Ši runa padeda susikurti būtent tokį pasaulį kokio norite jūs. Tai runa, kuri spinduliuoja tarsi ugnies liepsna. Žmonės, kurių varde bus garsas K bus atviri, įžvalgūs, kūrybingi.

L (runa Laguz) – Ši runa reiškia psichines galias bei sugebėjimą pasitikėti. Tai laimingų kelionių ir pelno runa, kuri taip pat gali atnešti ir nuostolius. Laguz runa yra jūros bei tekančio vandens simbolis. Jeigu jūsų vardas prasideda L garsu- ši runa skatins svajoti, fantazuoti, keliauti, judėti. Tokie žmonės ilgai išsaugo jaunystę, yra paslaptingi ir nelinkę pernelyg susireikšminti. Juos nuolat traukia neištyrinėti toliai, todėl ir pasivyti juos sunku, o kartais ir neįmanoma.

M (runa Manaaz) – žmonijos ir jos išskirtinumo simbolis. Ši runa taip pat simbolizuoja šeimą ir šeimos rūpesčius bei džiaugsmus, bendrą džiaugsmą ir žmogiškus ryšius. Vienok, jeigu jūsų vardas prasideda garsu M- jūsų asmeniniai rūpesčiai jums labiau prie širdies ir jūsų asmeniniai interesai visada bus pirmoje vietoje.

N (runa Nautiz) – tai įtampos ir liūdesio runa. Ši runa skatina išgyventi sunkiausiomis sąlygomis, bei kantriai siekti savo tikslo. Žmonės, kurių vardai prasideda N raide su kitais bendrauja sunkiai, nes yra pernelyg smulkmeniški kitiems, įnoringi ir nori, kad juos suptų tobula aplinka.

O (runa Odala) – ši runa simbolizuoja didelį paveldėjimą bei turtą. Tai šeimos vertybių, dvasinių lobių ir saugumo runa. Vienok, jeigu jūsų vardas prasideda garsu O, jums reikia būti atsargesniems vertinant savo galimybes. Aplinkiniai gali pernelyg daug iš jūsų reikalauti, todėl yra galimybės mokėti pernelyg brangiai už tai, ką kiti gali gauti pigiau. Būkite labai atidūs su pinigais.

P (runa Perdo) – netikrumo ir paslapčių runa. Ši runa yra ženklas, jog viskas gali atrodyti kitaip nei yra iš tikro. Tai taip pat vaisingumo, ypač moteriško vaisingumo simbolis. Jeigu vaiko vardas prasideda garsu P- jis greičiausiai jau kažką atsinešė į šį pasaulį- gebėjimą, dovaną, talentą ar dar kažką. Tačiau, kad tai išryškėtų, jūs turėsite prie to prisidėti.

R (runa Raido) – judėjimo ir sprendimų runa. Ji reiškia kelionę, gyvenimo pokyčius, atostogas. Jeigu vardas prasidės šia raide- jo savininkas gyvens pasaulio ritmu. Tai judrūs, nemėgstantys tupėti vienoje vietoje, smalsūs žmonės.

S (runa Sowilo) – sėkmės, įgyvendintų tikslų, sveikatos ir garbės runa. Ji taip pat simbolizuoja sugebėjimą pakeisti gyvenimą į gerąją pusę. Žmonės, kurių vardas prasidės garsu S yra švelnūs ir iš pažiūros lengvai įveikiami, tačiau taip tik atrodo. Tai labai charizmatiškos asmenybės.

T ( runa Tiwaz) – tai garbės, vadovavimo, teisingumo, lyderystės, pasirengimo ir pasiaukojimo runa. Ji taip pat simbolizuoja sveiką protą ir tikrąją asmenybės jėgą. Jeigu jūsų vardas prasideda garsu T- nesate linkę nusileisti ir mėgstate kovoti už savo įsitikinimus.

T (runa Thuziraz) – Tai runa, kuri reiškia gynybą ir griovimą. Tai taip pat instinktų, erotikos bei pokyčių simbolis.

U (runa Uruz) – ši runa reiškia ypatingą jėgą, greitį, drąsą, supratimą ir išmintį. Tai vyriškos jėgos, potencijos ir meilės troškimų runą. Jeigu jūsų vardas prasdideda garsu U – jums pasisekė. Sveikatos problemų turėtumėte neregėti tikrai ilgai ,- jeigu tik tyčia nežalojote savęs.

W (runa Wunjo) – ši runa- norį išsipildymo ir situacijos pagerėjimo runa. Ji taip pat reiškia atsinaujinusias jėgas, taiką ir darną.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *