Kokia piniginė traukia pinigus?

Kokia piniginė traukia pinigus? Kokia pinigine traukia pinigus

Stora ir banknotų prikimšta piniginė- kiekvieno bent kiek nors mąstančio žmogaus svajonė. Tačiau svajonės gali taip ir likti svajonėmis, jeigu pinigais nesirūpinsime kasdien. Na o ką apie pinigines mąsto burtininkai, būrėjai ir visokio plauko ezoterikai? Pasiroodo, jog pinigai mėgsta ne bet kokias pinigines, todėl ir piniginės išvaizda bei jos būklė gali įtakoti tai, kaip ilgai pinigai joje gyvens.

Tai kaip turi atrodyti turtinga piniginė?

Atsakymas į šį klausimą yra paprastas- piniginė turi būti prabangi. Ezoterikai teigia paprastai – jeigu piniginė bus pigi, – ji pinigų tiesiog nepritrauks, nes jos energija bus pernelyg silpna. Šitiek suprasti galima  ir patiems- jeigu jau nori rasti vyrą milijonierių- atitinkamai ir atrodyti reikėtų. Tačiau nepersistenkite. Piniginės paskirtis- saugoti pinigus, o ne traukti ilgapirščių dėmesį. Taigi, rinkitės piniginę brangią, tačiau patogią – tokią. kurioje galite laikyti būtent pinigus, o ne mobilųjų telefoną.

Kos yra turtingos piniginės vidus?

Piniginė turi būti talpi. Joje turi būti pakankamai vietos stambesniam pinigų pluošteliui. Tačiau pagrindinė taisyklė- į piniginę dedamas banknotas neturėtų glamžytis ar lankstytis. Ezoterikai tai aiškina irgi paprastai – jeigu pingas į piniginę  netelpa, vadinasi, jūs jo ir nelaukiate.nelaukiate. Tai dabar man paprastai pasakykite – ar nelaukiami svečiai pas jus lankosi dažnai?  Antras būtinas geros piniginės požymis- joje turėtų būti atskiras skyrelis monetoms. Geriau, jeigu jis yra užsegamas- kad monetos neišsibarstytų ir neišsilakstytų.

Iš kokios medžiagos yra pagaminta turtinga piniginė?

Vėlgi- viskas kas paprasta yra geriausia. Pinigai yra senovėje išrastas daiktas, todėl labiausiai mėgsta būti iš natūralių medžiagų pagamintoje piniginėje. Jie nemėgsta sintetikos, plastmasės ir poliestero. Ezoterikai teigia, jog pinigai yra tiesiog energija, o kad ši energija tekėtų be kliūčių – nevaržykite jos jokiomis sintetinėmis medžiagomis. Jos kaip tik užkirs kelią šios energijos tėkmei. Geriausia, jeigu jūsų piniginė bus iš odos ar zomšos.

Kokios spalvos turi būti gera pinginė?

Kinai tiki, jog pinigus trauks Žemės ir Metalo stichijos. Taigi ir piniginė turėtų būti šias stichijas atspindinčių spalvų. Geriausiai pinigus pritrauks piniginė, kurios spalva bus ruda, juoda, geltona, aukso, sidabro ir panašiai. Kinai taip pat tiki, jog pinigai mėgsta raudoną spalvą. Todėl jeigu piniginė nėra raudona, į ją reikėtų įdėti raudonos spalvos talismaną. Jokiu būdu nesirinkite žalios, mėlynos ar žydros  spalvos piniginės. Jos yra vandens spalvos. O vanduo turi stebuklingą savybę- ištekėti ir išgaruoti. Taigi, – norite, jog pinigai apsistotų jūsų piniginukėje – neleiskite jiems ištekėti.

Kaip elgtis su pinigine, kad pinigai joje užsibūtų ilgiau?

Pinigai mėgsta tvarką. Todėl ir piniginę užlaikyti reikėtų tvarkingai. Pirmiausia į ją dėkite smulkius pinigus, o tik po to stambias kupiūras.

Pinigai ne tik mėgsta tvarką. Jie taip pat gerbia tuos, kurie juos gerbia. Todėl į piniginę turi keliauti tik išlyginta ir išlankstyta kupiūra. Nedėkite į ją suglamžytų ar sulankstytų banknotų. Geriau juos ištiesinkite ir tvarkingai sudėkite po vieną. Taip jūs nesąmoningai prisiminsite ir savo pinigus ir kaip jų daugiau  įgyti.

Tvarkingoje piniginėje neturėtų būti nereikalingų dalykų . Susitarkime- piniginė ne šiukšlių dėžė, todėl senų transporto bilietų, sąskaitų, šiukšlių ir šiukšlelių joje būti neturėtų. Ezoterikai tai aiškina paprastai- jokie geri dalykai negali vykti šiukšlyne. O pinigai ir šiukšlės paprastai nesimaišo.

Jokiu būdu neišleiskite visų pingų. Ezoterikai perspėja, jog pinigai į tuščią vietą neateina. Todėl piniginėje visada turėtų būti kažkokia kupiūra, kuri ten gyvens nuolatos. Įdomu tai, jog beveik visuose kraštuose manoma panašia- tokia kupiūra turėtų jums kažką reikšti- pavyzdžiui būti pirmas uždirbtas banknotas ar piniginę dovana nuo brangaus ar mylumo žmogaus. Dar geriau jeigu slaptoje piniginės kišenaitėje turėsite  paslėpę„laimingą“ monetą. Tokios  monetos jokiu būdu nevalia išleisti, nes ji jums nesąmoningai reiškia sotų ir turtingą gyvenimą.

Jokiu būdu nesinešiokite išloštų ar nesąžiningu būdu uždirbtų pinigų. Nors mokesčių inspekcija jūsų piniginės ir netikrins, tačiau tokie pinigai linkę greitai ištekėti kitur. Todėl leiskite juos iš karto ar bent sušelpkite tuos, kuriems jų tikrai reikia.

O kada piniginę reikia keisti?

Jeigu jūsų piniginė nusidėvėjo, suplyšo ar joje atsirado skylių – laikas ją keisti. Pinigai nemėgsta skurdo, todėl juos bus sunku prisivilioti į suplyšusius namus. Ezoterikai teigia, jog pinigai yra tekanti energija. Jeigu vanduo randa skylę- jis paprastai išteka. Tą patį daro ir pinigai.

Slapti pinigus traukiantys talismanai

Kinai tiki, jog į piniginę monetas trauks tris raudonu siūlu perrištos kinietiškos monetos. Jų galite rasti bet kurioje ezoterinių prekių parduotuvėje. Tačiau iš tikro geriau tokį ryšulėlį pasigaminti patiems – suriškite tris monetas, galvodami apie pinigus.

Yra manoma, jog pinigai mėgsta pinigines, kuriose yra paslėptas paveikslėlis vaizduojantis vynuogių kekę ar mėtų lapus.
Senovėje tikėta, jog pinigus piniginėje sergsti į ją įdėtos pupos, o juos pritrauks cinamono gabalėlis

Amerikiečiai yra įsitikinę, jog pinigus į piniginę traukia joje paslėpta vieno dolerio kupiūra.

Kai kas į piniginę deda runos ženklus. Šiuo atveju reikėtų nešiotis runos Fehu paveikslėlį. Ši runa reiškia turtą, bandas, gerovę ir gausą.

Lietuviai taip pat būdavo prietaringi, todėl tikėdavę, jog pinigus į piniginę pritrauks krieno šaknies gabalėlis.  Krienas atbaido visokius negerumus, todėl pinigai šalia jo jaučiasi neblogai. Geriau, jeigu toks krienas bus iš jūsų paties sodo. Pinigus taip pat trauks pinginėn įdėtas lauro lapelis.

Su pinigais susiję prietarai

Vakare negalima nešti šiukšlių iš namų. Ypač po 12 valandos. Kartu su šiukšlėmis galite išnešti ir pinigus. taip pat negalima ko nors duoti pašaliniams žmonėms per buto slenkstį, ypač po saulėlydžio.

Gavę atlyginimą, parduotuves aplenkite. Tą dieną pinigų geriau neleisti, kad jie greitai neiškeliautų.

Pinigus visada reikia imti kaire ranka, o  juos duoti tik dešine ranka. Atsiskaitydamos už ką nors, pinigus pardavėjui duokite ne išskleistus, o sulenktus taip, kad galai būtų nukreipti į pardavėją, o sulenkimas į jus ( tačiau kai kas sako atvirkščiai – paduoti sulenktąja puse į pardavėją), Sakoma, jog taip pritrauksite pinigų energiją. Jeigu, staiga, monetos iškristų iš jūsų  piniginės, tai jas surinkti geriau dešine ranka.

Rastus ar loterijoj  išloštus pinigus reikia išleisti, kad jų neprarastumėte.

Sąskaitas būtina apmokėti ryte, jeigu tai darysite vakare neteksite daug pinigų.

Pinigų neskolinkite pirmadienio vakarą, antradienį arba per bažnytines šventes. Kai kas teigia, jog pinigų vakare iš viso negalima skolinti. Pirmadienį ir sekmadienį negalima skolinti pinigų todėl, kad jų galite  negauti  atgal.

Netinkamiausia savaitės diena skolai grąžinti yra pirmadienis. Jei  grąžinsi skolą pirmadienį,  – paskui nebus pinigų. Pasiskolintus pinigus yra  geriausia grąžinti  ryte, o jei tai neįmanoma, tai vakare.  Bet tada  prieš juos grąžinant, juos reikia iškeisti.

Smulkių gatvėje rastų monetų rinkti nereikėtų – jos gali būti tyčia pamestos, norint atsikratyti bėdų ar nelaimių. Taip pat negalima pakelti nuo žemės pinigų, jei juos suradote ryte ir buvote dar nevalgiusi.

Jokiu būdu nedovanokite tuščios piniginės. Joje turi būti bent vienas banknotas. Dovanų gauta tuščia piniginė yra skurdo linkėjimas.

Kad neiššluotumėt  ar neišplautumėt  pinigų iš namų, daryti tvarką namuose būtina kiekvieną dieną.

Kad jus lydėtų sėkmė, – drabužių kišenėse reikėtų turėti po keletą centų.

Jeigu susapnavote aukso gabalą- ko gero uždirbsite nemažai pinigų.

Rudas namų kampe apsigyvenęs voras taip pat pranašauja  pelną.

Jeigu norite, jog namuose gyventų pinigai,- auginkite juose augalus su apvaliais lapais. Dar geriau, jeigu toks augalas žydi raudonais ar violetinės spalvos žiedais.

Kad namuose netrūktų pinigų- juose nešvilpaukite. Švilpsite namuose- kartu prašvilpsite ir juose esančius pinigus.

Jokiu būdu po vaišių nepalikite ant stalo tuščio butelio. Liaudies išmintis byloja, jog tokiuose namuose greit pristigs pinigų.

Jokiu būdu nedėkite rankinės ant žemės, kad pinigai neišeitų iš namų.

Kai kas tiki, jog pinigus pritrauks ir ši maža gudrybė. Prieš palikdamos namus,  po veidrodžiu pakiškite vieną banknotą. Geriausia jeigu šis veidrodis yra prie įėjimo. Tikima, jog atsispindintys veidrodyje pinigai ,, pasidaugins“.

Jeigu svajojate apie tikrai apčiuopiamus pinigus, tai  namuose paimkite puodelį arba dubenėlš, pripildykite jį monetų ir pastatykite prieangyje. Nepamirškite, jog į jį kasdien reikia įdėti po kelias monetas. Manoma, jog kuo daugiau smulkių pinigų bus tame dubenėlyje, tuo daugiau į namus parkeliaus pinigų.

Jei norite  pagerinti finansinę būklę savo  naujajame būste, reikia, prieš įeinant į namus ant grindų paberti sidabrines monetas.

Kai kas mano, jog į namus pasikviesite pinigus, jeigu po durų kilmėliu padėsite kelias smulkias monetas. Tik dėkuite jas skaičiais į viršų.

Kelias smulkias monetas galite įdėti į šaldyvuą ar slaptą sandėliuką – kad pinigėlių niekad nepristigtų. Arba  po staltiesėle būtinai turėkite bent kelis popierinius banknotus.

Čigonai tiki, jog pirmadienį nusipirkę adatą, o ketvirtadienio vakare į ją įvėrę siūlą galite pritraukti pinigus. Tik šią adatą reikėtų įsmeigti į jūsų dėvimą drabužį ir smeigti ją krūtinės srityje.

Dar čigonai per pilnatį mėgsta parodyti Mėnuliui tuščią kišenę sakydami  „Kaip šitas pilnas mėnulis, tegul bus pilna mano kišenė!“

Atėjus pavasariui į mišką ar sodą išsiruoškite tik turėdami kišenėje kelis centus. Kai pirmąsyk išgirsite gegutės kukavimą, būtinai pabarškinkite šiuos centus. Mūsų senoliai tikėjo, jog tada pinigų nepristigs visus metus.

Jeigu gatvėje labai norite duoti elgetai pinigėlių, tai reikia sušnibždėti sau: „Lai nenuskursta duodančiojo ranka“ ir tik tada aukoti.

Kaip pinigus siūlo pritraukti Feng Šui specialistai?

Pinigus į namus neša tripirštė varlė su moneta burnoje. Tačiau ši varlė turi būti prie durų ir pastatyta taip. tarsi ką tik įšokusi į jūsų namus. Ji turi žiūrėti į namus, bet ne į duris.

Kinai įsitikinę, jog laimę, turtą ir gausą į namus pritrauks besijuokiančio Chotėjaus statulėlė. Ją reikia statyti namų pietryčiuose. Aplamai bet kurį turto simbolį reikėtų  laikyti pietrytinėje būsto pusėje. Tas kampas, pagal Feng Shui paprastai, reiškia „turtą“.

Pinigus laikyt kinai patariai raudonuose vokuose. Ant jų galima pavaizduoti hieroglifus, reiškiančius „nušvitimą“ arba, tiesiog, medelį.

Piniginėje (kad ir kiek tų piniginių beturėtumėte) visada laikykite bent kiek  nors pinigėlių.

Kad namuose nepritrūktų pinigų, – ant stalo visuomet reikėtų turėtų apelsinų ar abrikosų. Jie aukso ir vario spalvos, ir jums netiesiogiai primena monetas.

Didesnės algos ieškantiems darbininkams reikėtų įsigyti paveikslą su kregždutėmis. Jė reikėtų kabinti namų pietryčiuose.

Pinigus į namus taip pat padės pritraukti tekantis vanduo. Būtent dėl to, kiniečiai mėgsta fontanėlius ir fontanus.

Jau įgytus turtus padės išsaugoti akvariumas su auksinėmis žuvelėmis. Juos taip pat saugos ir vandens baseinėlis su koi karpiais.

Kinai tiki, jog ant kaklo nešiojama moneta padės pritraukti pinigus. O kad jų būtų daugiau – bent kelias monetas reikėtų nešiotis piniginėje.

Pinigai mėgsta švarą. todėl jie mėgsta tuos namus, kuriuose nėra užgriozdintų daiktų ir netvarkos. Geriausia atsikratyti tuo, kas jau nebereikalinga ar nenaudojama.

Kad pavydūs kaimynai nenužiūrėtų jūsų turto – ant langų būtinai kabinkite žaliuzes ar užuolaidas. Pinigai tikrai neišeis pro langus, jeigu jie bus gerai uždangstyti ir apsaugoti nuo pavyduolių žvilgsnių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *