Charakteris pagal delną

Charakteris pagal delną Charakteris pagal delna

Chirologai teigia, jog žmogaus charakterį galime nusakyti pasižiūrėję į jo delna. Tai, kokia plaštakos forma, pirštų ilgis ir jų proporcija, gali nusakyti koks tas žmogus iš tikrųjų yra.

Žemė 

Šią stichiją apibūduna platus, kvadratinis delnas ir tokios pačios formos pirštai. Žemės delnui būdinga stora, šiurkšti, neretai rusvos spalvos oda. Šio tipo plaštakoje  delno ilgis (delno ilgis yra matuojamas nuo riešo iki pirštų augimo linijos)  yra lygus viduriniojo piršto ilgiui.

Būdo bruožai
Žemės žmogus yra energingas, gerbiantis tradicijas ir turi aiškias ir stiprias vertybes. Jis gali būti ir labai užsispyręs, tačiau yra  praktiškas,  bei atsakingas ir patikimas. Tai  materialistas. Jis gali būti  gabus rankų darbui ir garsėti kaip auksarankis.

Oras

Šią stichiją apinūdins kvadrato ar stačiakampio formos delnas. Oro sthichijos žmogaus yra  ilgi pirštai, neretai jie būna su išsikišusiais krumpliais. Šių žmonių yra trumpas nykštys, dažniiausiai sausa oda. Jų  delnas yra trumpesnis už vidurinįjį pirštą.

Būdo bruožai
Oro žmogus yra plepus. Jis malonus, šmaikštus, dažnai yra  šiek tiek paviršutiniškas. Kartais gali būti labai piktas, šaltas. Tai puikiai prisitaikantis žmogus, kuris gerai jaučiasi ir psichologiškai, ir materialiai. Neretai jis dirba daug darbų ir geba užsiimti tarpusavyje nesusijusiomis veiklomis. Gali turėti įvairaus tipo pajamų.

Vanduo

Vandens stichijai būdingas  ilgas, ovalios formos delnas. Piršai ilgi, labai  lankstūs dažnai kūgio formos pirštais. Tokio delno ilgis paprastai yra lygus viduriniajam pirštui, tačiau  žiūrinti horizontaliai delnas už jį  yra trumpesnis. Dažniausiai tokią plaštaką turi muzikantai.

Būdo bruožai
Toks žmogus yra labai  kūrybingas, įžvalgus, užjaučiantis.  Jis gali būti ir paniuręs, tačiau visada labai emocionalus. Neretai jis vengia imtis iniciatyvos, gali būti pasyvus, uždaras, nemėgstantis pasakoti apie savo planus, ar  viską ką daro dažniausiai laikantis paslaptyje.

Ugnis

Ugnies stichijos delnui yra būdingi  kvadrato ar stačiakampio formos delnai. Šios plaštakos yra  trumpi pirštai. Jų rausva ir šilta oda. Paprastai tokio  delno ilgis yra  didesnis už viduriniojo piršto ilgį.

Būdo bruožai
Ugnies žmogus yra spontaniškas ir kupinas entuziazmo. Jis dažniausiai yra optimistas ir šiek tiek egoistas. Ugnies žmogus visada yra impulsyvus. Kartais jis gali būti netgi  nejautrus kitiems. Toks žmoguys yra labai atviras, jei ką daro, tai labai drąsiai, atvirai  ir instinktyviai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *