Būrimas su laikrodžiu

Būrimas su laikrodžiu Burimas su laikrodziu

Šiam būrimui reikalingas senas sulūžęs  mechaninis laikrodis su rodyklėmis. Jis nebūtinai turėtų būti mechaninis, tiks ir kvarcinis. Svaru yra tai, kad šis laikrodis turėtų rodykles. Kadangi jums bus reikalinga tik viena laikrodžio rodyklė- burtams ieškokite seno, geriausiai sulūžusio ir neveikiančio laikrodžio. Kuo jis senesnis- tuo geriau.

Taigi, kaip burtis su laikrodžiu?

Nuimkite dengiamąjį laikrodžio stikliuką. Nuo laikrodžio nuimkite vieną rodyklę. Su laikrodžiu buriama tamsoje. Neklauskite kodėl- nežinau. Tiesiog perrašau burtų aprašymą. Taigi,- užtraukite užuolaidas ir atsisėskite taip, kad kairiąja ranka lengvai galėtumėte įsijungti lempos šviesą. Išjunkite šviesą ir pasidėkite laikrodį ant kelių. Tada dešiniąja ranka sukite laikrodžio rodyklę ratu. Sukite tol, kol lėtai suskaičiuosite iki 12. Į kokią pusę suksite- nesvarbu. Sustokite su skaičiumi dvylika. Įsijunkite šviesą ir pažiūrėkite, ties kuriuo skaičiumi sustojusi laikrodžio rodyklė. Jūsų burtas yra skaičius, šalia kurio bus rodyklė. Jeigu rodyklė yra tarp dviejų skaičių – jūsų reikšmė yra tas skaičius, kuris yra arčiau rodyklei judant laikrodžio rodyklės sukimosi kryptimi.

Kaip aiškintis laikrodžio burtus?

1 valanda
Artimiausiu metu nelaukite jokių pasikeitimų. Jūsų gyvenimas šiuo metu teka ramia įprastine vaga. Geriausia bus jeigu pasiilsėsite ir atsipalaiduosite. Darykite tai vos tik atsiradus galimybei. Tačiau atminkite, jog ši ramybė nėra ilgalaikė.

2 valanda
Šiuo metu jūs jaučiatės neblogai ar net visiškai gerai. Tačiau atėjo metas rimtai susirūpinti savo sveikata. Jeigu yra galimybė- apsilankykite pas gydytoją sveikatos patikrinimui. Likimas jums siunčia progą užbėgti ligai už akių.

3 valanda
Jūsų planams lemta išsipildyti. Esate sėkmės ruože, tačiau vadelių atleisti nereikėtų. Stenkitės išlikti atkakliais ir ištvermingais. Jūsų užsispyrimo dar gali prireikti , ypač tuo metu kai jau būsite beveik priartėję prie tikslo. Tik išlikdami budrūs ir atkaklūs pasieksite savo tikslus.

4 valanda
Būkite atsargūs, nes gali grėsti nemalonumai. Stenikitės nesivelti į konfliktus ir būkite atidūs visur ir visuomet. Jūs galite pastebėti artėjančią nelaimę ir užbėgti jai už akių, tačiau. kad tai įvyktų, privalote išlikti ramūs ir atsargūs. Viskas jūsų pačių ranokse.

5 valanda
Artimiausiu metu jūsų materialinė padėtis pasitaisys. Tačiau pinigai tikrai patys nenukris ant galvos. Jums reikės pasistengti, tačiau juos gausite tikslui atidavę visas jėgas. Taip pat būkite budrūs, nes jūsų priešininkai nesnaudžia ir nori išnaudoti jūsų sėkmės momentą ar jūsų silpnybes.

6 valanda
Situacia ne per geriausia. Saugokitės nelaimės ir būkite ypač atsargūs, kad užkirstumėte kelią netikėtumams.

7 valanda
Jums sekasi. Mokslai ir karjera tarsi strėlė šauna į viršų. Tačiau, kad pagautimėte sėkmę už uodegos turėsite pasistengti. Ši pergalė gali kainuoti daug jėgų ir sveikatos. Būkite atidūs, sąžiningi ir nemeskite to, ką jau pradėjote.

8 valanda
Regis, jog su kažkuo rengiatės susipykti. Nesivelkite į ginčus, elkitės kukliau ir paprasčiau. Nepasiduokite provokacijoms- tai neduos nieko gero. Geriau šiek tiek nusileiskite ir nieko nedarykite be liudininkų. Leiskite įvykiams tekėti sava vaga ir viskas išsipręs geruoju.

9 valanda
Šiuo metu negalima pasakyti, jog esate sėkmės numylėtinis. Tačiau būtent tuo metu, kai labiausiai nesiseka, pasirodo vilties spindulėlis. Jūs nevaldote nei situacijos nei aplinkybių. Gali būti jog net nesuprantate kas vyksta iš tikrųjų. Tačiau tai greitai praeis. Įvykiai turėtų pakrypti gerojon pusėn artimiausiu laiku.

10 valanda
Jums sekasi. Bet kokia prieš jus nukreipta apgaulė ar sąmokslas išsiklaidys kaip dūmas. Išlikite ramūs ir ištikimi savo tikslams. Jūs beveik nepatirsite nuostolių. Venkite pergyvenimų ir nerimo. Nervai tik pablogins situaciją, – todėl tiesiog nesinervinkite.

11 valanda
Kur tik benuvyksite- visur bus gerai. Jus supa geranoriški žmonės. Jeigu reikia kažką spręsti- drąsiai darykite tai , ką norite daryti. Sulauksite pagalabos iš tų žmonių, kurių pagalbos visiškai nesitikėsite.

12 valanda
Artėja permainos ir jos bus tikrai rimtos. Gali būti, jog greitu laiku pasijusite kaip armijai įsakymus duodantis generolas, kuriam privalu vertinti absoliučiai viską. Būkite pasirengę atsakingam žingsniui ir ypatingai atidūs.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *