Kokie augalai tau tiks pagal Zodiaką?

Kokie augalai tau tiks pagal Zodiaką? Koks augalas tau tiks pagal Zodiaka

Avinas

Niekam ne paslaptis- Avinai nemėgsta smulkmenų, o ką ir bekalbėti apie kantrybę. Todėl avinams tinka būtent lengvai prižiūrimi ir nelepūs augalai. Ant avino palangės geriausiais puikuosis geranijos, azalijos, guzmanijos ir karališkosios begonijos. Jeigu norite pritraukti pinigus į namus,- jums geriausia auginti storalapį (Crassula). Astrologai teigia, jog kuo storesni šio augalo lapa-, tuo daugiau pinigų užsiliks namuose. Tačiau storalapį reikia auginti žalios arba raudonos spalvos vazone. Šį augalą reikia labai saugoti ir jo lapelių neskabyti be reikalo. Leiskite jiems nukristi patiems. Jeigu jūsų storalapis pražys- ko gero netikėtai praturtėste,

Jautis

Jaučiai mėgsta augalus, tačiau šie augalai neturi užgožti jiems saulės. Jie vertina ryškias ir žydinčias gėles,todėl astrologai jiems siūlo auginti hiacintus, sant paulijas, viržius, kalaknkę, ciklamenus ir įvairias gebenes bei mirtas. Pinigus į jų namus padės pritraukti snapučiai ir pelargonijos. Ištekėjusioms moterims snaputis padės išsaugoti vyro meilę. Kad snaputis tikrai kviestų pinigus į namus- greta jo pastatykite vazoną su azalija. Kodėl būtent ši kaimynystė skatina pinigėlius plaukti į piniginę- taip ir lieka neaišku, tačiau gudrybė iš tikrųjų veikia.

Dvyniai

Nemėgsta ilgai gaišti, tačiau vertina nuostabiai besiskleidžiančius pumpurus. Astrologai jiems rekomenduoja auginti lengvai prižiūrimus marantus ir smidrus. Šie augalai vertina pavėsį ir mėgsta drėgmę. Norintiems turėti daugiau pinigų, astrologai siūlo auginti kaktusus. Kaktusai ištikimai saugo namus nuo vagių ir apkalbų, bei gausina šeimininkų turtą, nuvydami šalin visus finansinius nepriteklius.

Vėžys

Vėžiams tinka storalapiai ir mėsingi augalai. Vėžys pats mėgsta vandenį ir dosniai juo dalijasi su savo augalais, todėl jam labiausiai tiks lengvai atsidalijantys ir ūgliais besidauginantys augalai. Laimę vėžiams atneš ajerai, begonijos, ciklamenai, kalankės, agavos, fikusai ir kolumnėjos. Pinigus į namus jums padės pritraukti blyškioji dracena (Dracaena sanderiana) ir bambukas. Galima sakyti, jog vėžiai ir bambukai tiesiog sutverti vienas kitam. Bambukai yra labai jautrūs ir į šeimininko dėmesį tuoj pat atsako nauju stiebeliu ir žaliu ūgliu. O rytiečiai yra įsitikinę, jog augantis bambukas reiškia tik vieną- augantį turtą. Kad pinigai į vėžio užutekį tekėtų greičiau,- įkurdinkite šalia bambuko varlės skulptūrėlę ar indelį su metalinėmis monetomis.

Liūtas

Mėgsta sceną ir areną. Būtent todėl šiam įnoringam ženklui tiks jautrūs ir šviesą bei šilumą mėgstantys augalai. Liūto namuose geriausiai jausis kamelijos, karališkosios pelargonijos, gardenijos, difenbachijos ir karališkosios palmės. Jeigu jus vargina finansiniai sunkumai- įsigykite papartį. Būtent papartis geriausiai saugo liūtų piniginę ir padeda jiems laimėti loterijos. Kokį papartį pasirinkti? Rinkitės kambarines veisles-  Nephrolepis, Asplenium, Polystichum. Nepatikėsite,- vos tik įssigysite šį vešlų namų sargą, noras atverti piniginę sumažės.

Mergelė

Vertina komfortą ir gerai organizuotą erdvę. Mergelėms netiks bet koks augalas. Šis augalas turi būti gražus ir atitikti mergelės būsto interjerą. Astrologai joms siūlo auginti chlorofits, skindapus, dracenas, cikusus arba įnoringuosius bonsus. Astrologai bonsų nesiūlo auginti visiems,- nes šis augalas pinigų deja netraukia. O mergelių piniginei sustorėti padės zamiakulkas arba dolerių medis. Kad zamiakulkas tikrai dirbtų jums- nebijokite ant jo šakelės pritvirtinti popierinę kupiūrą ar monetą.

Svarstyklės

Svarstyklių skonis yra labai išlepintas, todėl joms astrologai siūlo auginti puošnias ir prabangias gerovę pranašaujančias chrizantemas, orchidėjas, rožes ir azalijas. Gerai svarstyklių namuose jausis pipirai,egzotiškieji ananasai ir kinrožės. Pinigėlius į namus padės prisivilioti ir storalapis- crassula.

Skorpionas

Skorpionai mėgsta puošniai žydinčius, tačiau spygliuotus augalus. Jų namuose gerai jausis visi kaktusai, alavijai, Kristaus kančia ir šliaužiantys augalai. Pinigus į namus pakvies snapučiai ir azalijos.

Šaulys

Šaulio namuose augantys augalai privalo džiuginti šeimininko akį ir traukti aplinkinių dėmesį. Šauliams geriausiai sekasi auginti lelijas, orchidėjas, fikusus, gerberas, kinrožes, dracenas, sanseverijas ir azalijas. Šaulių piniginę geriausiai saugos ištikimieji kaktusai.

Ožiaragis

Ožiaragiai yra atkaklūs ir moka kovoti su gyvenimo negandomis. Todėl jų namuose geriausiai jaučiasi dau priežiūros nereikalaujantys augalai- ardizijos, pandusai, aglonemos, dracenos, fikusiai, gyvieji akmenys. Jie auga lėtai, tačiau yra labai gajūs. Ožiaragiams kaip ir vėžiams pinigus padės pritraukti bambukai ir dracenos.

Vandenis

Vandeniai mėgsta žavėtis augalais, tačiau visiškai neturi kantrybės juos auginti. Jų namuose geriausiai jausis fuksijos, paparčiai, dracenos, puansetijos, echinantai ir kolumnėjos. Kaprizingųjų vandenių išlaidas sustabdys ištikimieji paparčiai.

Žuvys

Žuvys labiau mėgsta gyventi savo minčių ir svajonių pasaulyje, todėl joms labiausiai patinka gracingi ir liauni augalai. Žuvų namuose geriausiai jausis papirusiai, orchidėjos, fikusai, paparčiai.Žuvys myli savo augalus ir gali praleisti valandų valandas prie mylimų gėlių vazonėlių. Pinigus į namus jos lengviausiai prisikvies, jeigu ant palangės puikuosis zamiakulkas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *