Ką apie tave sako tavo kraujo grupė?

Ką apie tave sako tavo kraujo grupė? Charakteris pagal kraujo grupe

O (I) kraujo grupė

Ją turi daugiausia šios Žemės gyventojų. Mokslininkai pastebėjo, jog turintys I kraujo grupę lengvai bendrauja ir dažniausiai yra aplinkinių numylėtiniai. Su jais smagu ir nesunku. Neretai jie traukia dėmesį savo švelnumu ir maloniu elgesiu. Šios kraujo grupės atstovai vertina gyvenimą ir moka juo džiaugtis. Jie linkę patys siekti užsibrėžtų tikslų, tačiau nemėgsta to rodyti atvirai. Iš esmės juos visada gaubia šiokia tokia paslaptis. Turintys pirmą kraujo grupę nemėgsta pernelyg išsišokti ir gyvenime stengiasi vadovautis logikos dėsniais. Tačiau nemanykite, jog jie tokie paprasti. Šie žmonės gali jus kiaurai perprasti, nors to ir neparodys. Jų gyvenimas yra stabilus, jie supranta aplinkinių norus ir poreikius, todėl yra nuoširdūs ir geri draugai. Tačiau giliai širdyje jie linkę nepasitikėti savimi ir skaudžiai reaguoja į bet kokią kritiką. Pasak mokslininkų,- šios kraujo grupės atstovai yra ilgaamžiai.

Jeigu tavo vaikinas turi šią kraujo grupę

Tau pasisekė. Būk tikra, jog jis negailės siurprizų ir bus tikrai nuoširdus bei atviras. Aistra šiems vyrukams neretai susuka ne tik galvas bet ir protą. Jie gali elgtis labai netikėtai ir yra tikrai labai pavydūs. Nesistebėk, jeigu jis stengsis sužinoti visas tavo praėjusios dienos smulkmenas ar peržvelgs tavo telefonines žinutes. Dėl mylimos moters jie gali padaryti labai daug, tačiau tam, kad užkariautum jo širdį,- tikrai turėsi pasistengti.

A (II) kraujo  grupė

Su šios kraujo grupės atstovais susidraugauti nėra paprasta. Iš pažiūros jie gali atrodyti gan šalti ir visiškai nesimpatiški. Tačiau tai apgaulingas įspūdis. Jų jausmų pasaulis yra labai gilus, – tačiau jo atskleisti jie neskuba. Tai mąstytojai ir intravertai. Jie kantrūs, atkaklūs ir labai pastabūs. Antrosios kraujo grupės atsrovai dažniausiai garsėja kaip vienišiai. Iš tiesų, juos prisijaukinti gana sunku. Jie greitai mąsto, visada vadovaujasi loginiu mąstymu ir yra be galo smulkmeniški. Iš tiesų, smulkmenos jų gyvenime gali vaidinti labai didelį vaidmenį. Darbe šie žmonės yra mėgiami, nes moka viską suderinti ir išsiaiškinti. Bartis su jais sunku, o kartais tiesiog beprasmiška. Tai asmenybės, kurioms jų tikslai yra svarbesni už artimųjų siekius, tačiau su jais be galo įdomu. Tai dažniausiai ypatingai savo reputacija besirūpinantys žmonės, kurie atkakliai siekia vadovaujančių postų. Jie yra labai jautrūs, todėl ko gero tai ir yra ta priežastis, dėl ko šios kraujo grupės atstovai neretai gyvena trumpiau.

Jeigu tavo vaikinas turi šią kraujo grupę

Jūsų santykiai greičiausiai truks labai ilgai. Šie vyrai sunkiai pasirenka partnerę, tačiau jeigu jau pasirininko- yra labai ištikimi. To paties jie tikisi ir iš antrosios pusės. Į juos visada patogu atsiremti, jie visada žinos ką ir kaip jūs padarėte neteisingai. Jeigu esate romantiškos prigimties- jums ko gero tikrai sunku vienas kitą suprasti. Tai vyrai, kurie stengiasi prisiimti visą atsakomybę ir neleidžia nukrypti nuo to, kas jau buvo suplanuota. Todėl bendras gyvenimas su jais dažniausiai yra labai patvarus, tačiau nekunkuliuoja aistrų vulkanais.

B (III) kraujo grupė

Šios kraujo grupės atstovai neretai vadinami plevėsomis. Iš tiesų, jie tikrai yra labai savarankiški ir retai kreipia dėmesį į aplinkinių nuomonę. Bendrauti su jais labai paprasta, – nes jie nelinkę apsikrauti smulkmenomis ar kreipti į jas pernelyg daug dėmesio. Dažniausiai tai egocentriškos asmenybės, kurias visada pastebėsite minioje. Jie dažnai užsiima labdara ar dirba kokį nors tik jiems vieniems pateisinamą visuomenei naudingą darbą. Tai puikūs kompanionai, kurie deja neįsileis jūsų nei į savo širdį, nei savo gyvenimą. Jų gyvenimas teka tik jiems vieniems žinoma kryptyimi. Šios raujo grupės atstovai garsėja savo sąžiningumu ir lengvai puola kovoti už teisybę. Jie dažniausiai nori, jog kiti gyvenime laikytųsi visų įmanomų ir neįmanomų taisyklių, tačiau patys sau taisyklėmis gyvenimo jie nelinkę varžyti. Aplinkinių nuomonė jiems beveik nerūpi, tačiau jie žavi savo nepakartojamu jumoro jausmu.

Jeigu tavo vaikinas turi šią kraujo grupę

Nesitikėk, jog jis kiekvieną vakarą dainuos serenadas po tavo balkonu, net jeigu jis tą ir padarė, kad užkariautų tavo širdį. Iš tiesų, šiems vyrukams tinka vienas apibūdinimas – laukinis. Jis tikrai žino, ko iš tavęs nori ir be abejo dar geriau išmano, kaip tai iš tavęs gauti. Tačiau pasiekęs pergalę, jis greičiausiai leisis ieškoti naujos princesės. Arba nesileis, nes to tiesiog nenorės. Tai neperprantami ir sunkiai suvaldomi žmonės, kurie savo interesus deja linkę statyti aukščiau visko. Dažniausiai jie yra labai kūrybingi, su jais labai įdomu, –  tačiau niekada nežinai, ką atneš rytojus tiesiogine prasme. Rytų kraštuose tikima, jog tai šeimai nesutverti žmonės, kurių moterys privengia tikrąja to žodžio prasme.

AB (IV) kraujo  grupė

Šios kraujo grupės atstovai vadovaujasi jausmais. Tai šeimos žmonės, kuriems tiesiog būtina pastovi artimiausių žmonių parama. Jie dažniausiai yra nuotaikos žmonės, kurių principai tiesiogiai gali sugriauti jų gyvenimą. Jie mėgsta būti dėmesio centre ir yra labai atviri. Šie žmonės mėgsta būti giriami ir sunkiai pakelia kritiką. Jie neretai stengiasi išvengti konfliktų tiesiogine prasme paaukodami savo gerovę, – kad tik ko nors neįskadintų. Savo jausmų atvirai jie nerodys, tačiau būkite tikri – jų širdyse siautėja audros. Jie labai rimti ir turi sustiprintą pareigos jausmą. Gyvenime jiems būtina stabilumas ir ištikimi bei mylintys žmonės aplink juos.

Jeigu tavo vaikinas turi šią kraujo grupę

Iš tavęs jis tikisi ramybės ir supratimo. Su juo greičiausiai yra labai paprasta bendrauti, – nes jis nemėgsta ypatingų išsišokimų ar siurprizų. Tačiau tai labai patikimas ir lengvai prisitaikantis prie aplinkybių žmogus.Savo partnerę jis gerbs ir labai saugos, – tačiau savo jausmų nebus linkęs reikšti pernelyg stipriai. Šiuos vyrukus sunku perprasti, nes nuotaikos jų gyvenime vaidina labai didelį vaidmenį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *