Kaip turtėja skirtingi Zodiako ženklai?

Kaip turtėja skirtingi Zodiako ženklai? Kaip kaupia turta skirtingi Zodiako zenklai

Kiekvienas iš mūsų yra savaip gabus ir savaip žavus. Kiekvienas iš mūsų savaip uždirba pinigus. Tačiau astrologai linkę teigti, jog kiekvienam Zodiako ženklui yra palankiau kaupti pinigus jam vienam suprantamais būdais. Kaip? Pamėginkime išsiaiškinti.

Avinas

Avinai moka dirbti ir užsidirbti. Tačiau jie dar smagiau moka leisti tai ką jau uždirbo. Niekas negali pasakyti, jog esate godus ir nesirūpinate šeima. Tačiau jūsų bėda slypi adrenalino pomėgyje. Jūs mėgstate rizikuoti ir leidžiate pinigus nepagalvoję ar šios išlaidos tikrai yra reikalingos. Kaip išsisukti iš tokios padėties?  Pinginę iš kišenės traukite ne iš karto. Prieš leisdami pinigus, visada pasverkite visus už ir prieš. Tai tikrai padės išvengti netikėtų išlaidų, o per ilgesnį laiką banko sąskaita tikrai papilnės.

Jautis

Jaučiai yra turto vergai. Savo turto simbolius- mašiną, butą, baldus ir brangią aparatūrą jie saugo labiau nei savo akies vyzdį. Jaučiai lengvai randa pinigų šaltinį ir yra pasiryžę atkakliai dirbti, todėl skurdas jiems dažniausiai negresia.

Dvyniai

Dvyniai tiesiog trykšta energija. Jų smalsumui ir fantazijai nėra ribų. Todėl radę savo asmeninę nišą jie gali greitai praturtėti. Jų pelnas dažniausiai slypi mokslinėje ar kūrybinėje veikloje. Tačiau tam, kad jūsų pomėgiai atneštų rimtą pelną, turėsite pažaboti savo išdidumą ir ambicijas. Kaip sustiprinti pinigų srautą? Nepulkite taškytis pinigais vos tik jie pradeda jums plaukti į rankas ir venkite finansinės rizikos. Rizika ir adrenalinas deja nėra jūsų stipriausioji sritis. Įjunkite finansinius stabdžius, vos tik pradedate įtarti, jog jums peršamas projektas yra neskaidrus.

Vėžys

Jūs esate darbštūs ir pinigus kaupiate lengvai. Jūsų bėda  yra tai, kam jūs leidžiate naudotis savo pinigine. Kuklieji vėžiai dažniausia nesidomi nei apskaitom, nei ataskaitom, todėl šias pareigas dažniausiai perima artimiausi šeimos nariai. Kas iš to gali išeiti? Priklauso tik nuo artimųjų sąžiningumo. Neretai vėžiai yra nuskurdinami, nes jų triūsu tiesiog nešvariai pasinaudojama. Kaip išvengti pinigų praradimo. Savo sąskaitas tvarkykite patys ir neleiskite partneriui švaistytis pinigais. Būkite budrūs ir finansiniuose reikaluose nepasitikėkite niekuo, ypač jeigu jums netikėtai siūlomas koks nors ypatingas greito praturtėjimo projektas. Jūsų stiprybė- smulkmenos, todėl būtent jas ir aiškinkitės iki pat galo. Geriausi jūsų patarėjai šiuo atveju – patikimi teisininkai.

Liūtas

Liūtai yra laimės kūdikiai, kuriems skurdas beveik negresia. Jie valingi, drąsūs, užsispyrę ir neretai lydimi sėkmės. Šio ženklo atstovai neieško žodžio kišenėje, todėl jie dažniausiai yra visų įvykių centre. Liūtai yra apsigimę valdovai, todėl visada suras žmogų, galintį padėti sukurpti drąsiausią biznio planą. Ne tik sukurpti, bet ir įgyvendinti. Kaip jiems pagauti laimės paukštę? Liūtams būtina imtis tik stambių projektų ir nesiterlioti su smulkmenomis. Jūs esate komandos siela, todėl jūsų pelnas ir slypi komandinėje veikloje.

Mergelė

Mergelės garsėja savo smulkmeniškumu, tačiau būtent smulkmenose ir slepiasi jų laimė. Jos moka susikaupti, sugeba greitai skaičiuoti ir neskuba svajoti. Darbovietėje Mergelės neretai garsėja kaip ypatingos darbininkės, todėl jū triūsas ir profesinė kompetencija yra vertinami ypač palankiai. Kaip jos gali pagerinti savo finansinę būklę? Jums nereikia aiškinti, jog taupumas ir kuklumas puošia ne tik charakterį bet ir banko sąskaitą. Todėlpasiūlyti ką nors daugiau yra tiesiog neįmanoma. Jūsų pelno šaltinis yra profesinė kvalifikacija, todėl kuo ji bus didesnė, tuo daugiau jūs ir uždirbsite.

Svarstyklės

Gyvenimas linkęs svarstyklėms dovanoti viską, ko tik jos trokšta. Svarstyklės yra gabios ir kūrybingos, jos moka logiškai mąstyti. Jeigu svarstyklės randa sritį, kurioje gali pritaikyti savo gabumus,  pinigai į jų rankas pradeda plaukti patys. Tačiau jos yra labai smalsios, todėl pinigus leidžia dažniausiai neskaičiuodamos. Kaip jūs galite praturtėti? Jūsų turtas slepiasi protingose santaupose ir investicijose. Pratinkitės taupyti nuo pat jaunystės ir jūsų senatvė tikrai bus rami. Svarstyklėms tinka investuoti į nekilnojamąjį turtą, brangiuosius metalus ir meno kūrinius. Čia jūs galite pritaikyti savo žinias ir išsilavinimą.

Skorpionas

Skorpionai yra apsigimę finansų darbuotojai. Jų sugebėjimo skaičiuoti pinigus gali pavydėti bet kas. Jiems tinka buhalterio, auditoriaus, ekonomisto, bankininko darbai. Skorpionai daug dirba ir neretai garsėja kaip darboholikai, tai reiškia, jog jų darbas paprastai yra gerai atlyginamas. Tačiau jie sunkiai sako ,,Ne“. Ypač jeigu pagalbos prašo jiems brangūs žmonės. Kaip jūs galite sutaupyti? Neskolinkite ir neužsiimkite paskolų verslu. Jūsų uždirbti pinigai yra uždirbti sunkiu darbu, todėl rizikuoti jais tikrai neverta. Būkite atsargūs su visais skolintojais ir jūsų finasiniai horizontai bus tikrai ramūs.

Šaulys

Šaulių turtas – jų sugebėjimas logiškai protauti. Niekas negali nusileisti Šaulių sugebėjimui mąstyti strategiškai ir apžvelgti situaciją iš visų pusių. Esatge užsispyrę ir neretai atžaroki, todėl garsėjate kaip kategoriški bendradarbiai, su kuriais gan sunku sutarti. Jūsų pašaukimas slypi vienatvėje. Jūs mokate dirbti vienas ir sugebate dirbti geriau už kitus.  Jūsų profesinė kvalifikacija gali atnešti jums nemažas įplaukas, tačiau jūs nelinkę skaičiuoti kur iš tikro išeina pinigai. Todėl pinigus neretai skaičiuoja jūsų šeimos nariai, kurie juos sėkmingai ir išleidžia. Kaip jūs asmeniškai galite praturtėti? Imkite vadžias į savo rankas , kad niekas neiššvaistytų jūsų darbo rezultatų.

Ožiaragis

Ožiaragiai nieko negauna už dyką. Taip jau yra, jog savo duoną jie užsidirba asmeniniu triūsu. Jaunystėje jie neretai gyvena labai kukliai, tačiau antroje gyvenimo pusėje už jų triūsą jiems paprastai būna atlyginta. Ir tai nenuostabu – ožiaragiai užsispyrę ir linkę atkakliai taupyti. Kaip sakoma – jų gyvenimo moto yra :,, dėk grūdą prie grūdo ir turėsi pyragą “. Ko reikia vengti ožiaragiam, kad turtas neišslystų iš rankų? Neskolinkite pinigų. Niekam ir niekada. Ypač jeigu nėra garantijų, kad šie pinigai bus grąžinti.

Vandenis

Vandeniai linkę traukti pinigus. Tai nenuostabu – jie avantiūristai, kurie nebijo rizikuoti ir pabandyti tai, kam nesiryžtų kiti Zodiako ženklai. Vandeniai puikiai prisitaiko prie bet kokių aplinkybių, nebijo permainų, todėl neretai leidžia pinigams išplaukti pro pirštus. Šio ženklo atstovai nevengia šešėlinės ekonomikos gudrybių, o jų turtas ne visada yra švarus.  Ką daryti, kad pinigų jūsų piniginėje tik daugėtų? Užsiimkite verslu. Tai tikrai yra slaptas jūsų pašaukimas, kuris gali atnešti nemažas įplaukas. Ko jums asmeniškai reikia vengti? Nerizikuokite investuodami į tuos bankus, kuriais tikrai negalite būti garantuoti. Pinigus laikykite tik patikimuose ir gerą reputaciją turinčiuose bankuose.

Žuvys

Meniška žuvų siela linkusi atsiskleisti bet kokioje srityje, išskyrus finansinę. Žuvys tiesiog vengia finansų, nes tai joms neatrodo patraukli sfera. Jeigu joms pavyksta rasti gerą finansinį patarėją, – jos gali netgi labai stipriai praturtėti, dažniausiai investuodamos į ekstravagantiškus projektus. Ką daryti, kad pinigai apsistotų jūsų piniginėje? Tiesiog įpraskite laikytis drausmės. Ne šiaip drausmės- finansinės drausmės. Jeigu žinosite, kur išleidote pinigus, neteks jų ieškoti tuščioje kišenėje. Jūsų kelias į finansinę sėkmę turi būti grįstas rimtais taupymo būdais,- geriau rimtame banke.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *