2015 metų horoskopas Jaučiui

2015 metų horoskopas Jaučiui 2015 metu horoskopas Jauciui

Kam jau atėjo metas?

Pats metas pasikeisti telefoną arba pasenusį kompiuterį. O gal būt jūsų elektrinė trintuvė jau baigia sulūžti? 2015 metus  jums reikėtų pasitikti ginkluotais naujausiomis programomis ar buitine technika. Panašu, jog kažkas jus pamalonins vertinga dovana.

Ką jūs privalote atlikti per 2015 metus?

Šie metai jums gali būti labai svarbūs. Gyvenimas klostosi taip, kad ko gero teks patiems sukurti pasaką, kurios pabaiga turėtų skambėti ,, ilgai ir laimingai gyveno“. Atėjo metas atsikratyti jus varžančios situacijos ar jus varžančių santykių.

Jūsų santykiai

Neleiskite niekam atsistoti skersai kelio. Jūsų jausmams nereikalingi tretieji asmenys – kad ir kas jie būtų- giminaičiai ar geriausi draugai. Išmokite savo problemas spręsti patys. Sausio 15 dieną būkite labai atsargūs- jūsų partnerio kantrybė gali trūkti.

Darbas ir pinigai

Naujuosius metus turėtumėte pasitikti labai darbingi. Mėnulis apšvies jūsų ambicijų sektorių, todėl išnaudokite šį momentą jeigu ieškote naujo darbo ar naujų pelno idėjų.

Pinigų lietaus Sausio mėnesį reikėtų laukti Sausio 28 dieną.

Kas jums padės išgražėti?

Jūsų stiprybė – pastovus darbas. Jums nereikėtų šokinėti nuo vienos sporto šakos prie kitos. Jeigu jau pasirinkote vieną sportinių užsiėmimų rūšį- tęskite ją, kol jūsų kūnas taps visiškai tobulu. Geriausiai jums tiktų aerobikos užsiėmimai namuose- tik išsirinkite tinkamą DVD ir dirbkite išsijuosę.

Jūsų laimingasis akmuo 2015 metais

Laimę sulaukysite įsigydami žalios spalvos agatą . Tai augimą skatinantis akmuo. Norite, jog jūsų laimė augtų? Nepamirškite agato laikyti šalia savo darbo stalo.

Kur slėpsis jūsų laimė sekančiais metais?

Jūsų šeima yra jūsų atramos šaltinis būtent čia ir dabar. To nereikėtų pamiršti planuojant savo veiksmus. Rugpjūčio mėnesio viduryje jūsų piniginė situacija turėtų pasitaisyti.

Didžiausia Romantinės pažinties galimybė Sausio mėnesį bus Sausio 19 dieną.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Veneros dėmesio sulauksite Kovo ir Balandžio mėnesiais.Rugpjūčio mėnesio pradžioje jūsų santykiai gali pakrypti rimton pusėn.

Vienišiems Jaučiams savo antrosios pusės reikėtų dairytis darbe ar mokymosi vietoje.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Veneros dėmesio sulauksite Kovo ir Balandžio mėnesiais.Rugpjūčio mėnesio pradžioje jūsų santykiai gali pakrypti rimton pusėn.

Sausis

Šį mėnesį jums teks atsijoti tai kas yra svarbiausia jūsų gyvenime. Drąsiai atsikratykite to, kas jums tikrai nereikalinga.

Vasaris

Gali tekti pasirūpinti nekilnojamojo turto ar šeimos reikalais.Reikalai gali jus klampinti gan giliai, tačiau viskas pradės keistis į gerąją pusę nuo Vasario 18 dienos.

Kovas

Nenustebkite, jog santykiai su antrąja puse pasisuks netikėtu kampu. Žvelkite į situaciją iš kitos pusės – atėjo metas išsiaiškinti ką gi jūs reiškiate vieni kitiems. Nauja pažintis gali pakrypti rimta linkme.

Balandis

Marsas privers jus dirbti nenuleidžiant rankų. Atminkite, jog naktys yra skirtos miegui, bet ne darbui.

Gegužė

Nustebins jus netikėtų jausmų proveržiais. Poroje  esantys jaučiai gali laukti malonių ir netikėtų siurprizų.

Birželis

Jums atvers daug ir netikėtų galimybių. Jums į pagalbą atskubėjęs Merkurijus gali padėti surasti aukso puodą.

Liepa

Šį mėnesį teks mokytis kovoti su stresu. Jeigu tik galite antrąją liepos dieną stenkitės ištrūkti atostogų. Tai padės atstatyti senkančias jėgas. Vyresniems avinams būtina apsilankyti pas gydytoją.

Rugpjūtis

Saturnas pagaliau paliks jūsų ryšių zoną. Tai reiškia, jog pagaliau jūsų santykiuose atsiras kažkiek aiškumo. Į duris taip pat netikėtai  gali pasibelsti meilė.

Rugsėjis

Rugsėjį suksitės kaip vijurkai. Ko gero plėšysitės tarp kelių darbų, todėl teks išmokti tvarkyti reikalus greitai ir sėkmingai. Ko gero būsite visų dėmesio centre.

Spalis

Jeigu sugebėsite išlikti kantriais- būsite gausiai apdovanoti. Spalio 27 dieną gali paaiškėti tai, kas privers jūsų gyvenimą tekėti geresne kryptimi. Rezultatų teks palaukti, bet jie taip pat bus ilgalaikiai.

Lapkritis

Lapkričio mėnesį Jupiteris gali padovanoti naują meilę . Pinigus investuokite tik nuo Lapkričio 25 dienos.

Gruodis

Pasistenkite stabtelėti ir įkvėpti gryno oro gurkšnį. Jums prireiks jėgų, jeigu norėsite sužibėti per Kalėdas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *