Vienuoliktoji Mėnulio diena: horoskopas

Vienuoliktoji Mėnulio diena- viskas ką jums būtų naudinga žinoti apie šią dieną Vienuoliktoji Mėnulio diena- Karūna

  • 11 Mėnulio dieno simbolis-  Karūna, Ugninė gyvatė, Labirintas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Astrologai  teigia, jog gyvenantiems pagal Mėnulio ritmą, ši diena yra viena iš švenčiausių, kai Mėnulis yra pats skaisčiausias ir tyriausias. Tačiau tokia diena yra labai sudėtinga. Jos metu vyraujančios jėgos yra labai stiprios, veiksmingos, tačiau  ir sunkiai suvaldomos. Todėl tokią dieną ko nors rimto be išankstinio pasirengimo pradėti nereikėtų. Jeigu esate stiprūs, dori ir žinote ką darote, – jus neabejotinai lydės sėkmė.

Ką reikėtų daryti karūnos dieną?’

  • Tinkamas metas maldai, meditacijai, dvasinėms praktikoms. Tačiau tai daryti reikėtų kartu su įgudusiu ir patyrusiu dvasiniu vadovu.
  • Jeigu nutarėte ką nors pradėti- darykite tai tik kruopščiai pasirengę. Toks projektas turėtų būti trumpalaikis ir pabaigtas kuo greičiau.
  • Šiandien būtina išlikti labai atsargiais ir kruopščiai planuoti savo veiksmus. Tinka užsiiminėti mankšta ir sportine veikla, tačiau būtina nepersistengti.
  • Būtina vengti aštrių daiktų- peilių, žirklių ir panašiai, nes didesnis traumų ir susižeidimų pavojus.
  • Jeigu nutarėte laikytis trumpalaikės dietos- ši diena gali tam puikiausiai pasitarnauti.

Ko  reikėtų nedaryti vienuoliktąją  Mėnulio dieną?

Vienuoliktą Mėnulio dieną nereikėtų vartytis ant sofutės- ją geriau praleisti aktyviai. Tačiau visą dieną išlieka didesnė traumų ir susižeidimų galimybė. Ypač reikia saugotis moterims ir vaikams.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Vienuoliktąją Mėnulio dieną jums sėkmę atneš papuošalai su karneoliu, selenitu, serdoliku ir ugniniais opalais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja vienuoliktąją  parą?

Vienuoliktąją Mėnulio parą silpniausioji kūno dalis yra stuburas ir atramos bei judėjimo organų sistema.

Sveikata

11 Mėnulio para yra pavojinga ligoniams. Susirgus šią dieną, liga gali būti sunki ir klastinga. Labiausiai šios dienos ligos yra pavojingos moterims ir vaikams. Vyrams ši diena nėra tokia sudėtinga. Jeigu jus kamuoja lėtiniai susirgimai, naujo gydymo kurso šią dieną geriau nepradėti. Visą dieną išlieka didelis traumų ir susižeidimų pavojus. Taip pat nereikėtų praleisti dienos visiškai nejudant ar gulint. Praktikuojantiems pasninką ir badavimą, diena yra palanki.

Kaip valgyti vienuoliktąją  Mėnulio dieną?

Vienuoliktoji Mėnulio diena palanki pasninkaujantiems ir dietų mėgėjams. Tačiau didelio nusikaltimo nepadarysite, jeigu ir pasmaguriausite.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

Šiandien sapnuotas sapnas greičiausiai išsipildys. Jis gali būti ir pranašiškas, tačiau greičiau simboliškas ir jį būtina išsiaiškinti.

Koks yra vienuoliktą  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimusieji vienuoliktą Mėnulio parą yra protingi ir neretai laikomi išminčiais. Jų gyvenimas dažniausiai būna ilgas, laimingas ir vaisingas. Šių žmonių tarpe daug ilgaamžių. Jie neretai apdovanoti kokiu nors ypatingu talentu- jėga, jumoro jausmu, išmintimi. Šiuos žmones sunku suprasti, nes jie pastoviai kuo nors nustebina ir gyvena tik pagal jiems vieniems suprantamus dėsnius.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *