Ketvirtoji Mėnulio diena: horoskopas

Ketvirtoji Mėnulio diena- viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną 4 Menulio diena- Rojaus medis

  • Mėnulio dienos simbolis– Pažinimo medis, Rojaus medis
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Ši diena yra pasyvi, tačiau gan sunki visiems. Šios dienos simboliu astrologai laiko pažinimo medį? Kodėl? Tiesiog taip jau susiklostė, jog būtent šią dieną žmogus yra priešpastatomas pats sau. Jis gali pamatyti save tarsi veidrodyje- būtent tokį koks jis yra dabar.  Ši diena gali būti labai sėkminga, arba labai sunki. Viskas priklauso nuo to, kaip jūs patys suprantate aplinkui jus esanį pasaulį ir kaip jūs pats elgiatės. Gali būti, kad būtent šiandien jums gali tekti padaryti kažkokį rimtą sprendimą, kuris nulems tolimesnį jūsų gyvenimą. Ketvirtąją Mėnulio dieną paprastai  įtvirtinama tai, ką jau esate pradėję. Diena skirta apmąstymams, meditacijai. Šiandien galite būti bandomi ir išbandomi pačiais netikėčiausiais būdais, taąiau būtent ketvirtąją Mėnulio dieną jums leidžiama pamatyti ar teisingu keliu einate . Būtent šiandien jūs galite kažką pakeisti savo veiksmuose ir gyvenime.  Šiandien vienok mažai kas pasikeis jūsų gyvenime. Tai ką jūs galite pakeisti- jūsų pačių požiūris ir planai. Tai stabili, rami ir rimta diena.

Ką reikėtų daryti  rojaus medžio dieną?

  • Šiandien tinkamas metas apmąstymams, apibendrinimams, meditacijai.
  • Tinka tvarkyti šeimos reikalus, gilintis į savo giminės istoriją, tvarkyti šeimos dokumentus.Gera diena prisiminti savo senelius ir prosenelius, prisiminti artimuosius ir jais pasirūpinti.
  • Gera diena psichologinėms konsultacijoms.
  • Puikus metas darbui su medžiu. Taigi, galite dirbti visus  staliaus ir medžio darbus.
  • Puikus metas tvarkytis namuose. Puiki diena ramiai vakaronei namuose, su šeima.
  • Gerai pasivaikščioti gamtoje, ypač miške.
  • Bet kokie šiandien atliekami veiksmai turi būti gerai apgalvoti.
  • Palankus metas verslininkams. Šiandien reikėtų atlikti savo finansų auditą, kad galėtumėte išsiaiškinti kur būtent slepiasi  nuostoliai.
  • Puikus metas rinkti, kaupti ir apdoroti informaciją. Gerai peržiūrėti reklamos pasiūlymus,- gali būti kad netikėtai palengvinsite savo verslo reikalus. Tai diena kai galite patys įvertinti savo verslo galimybes ir pastebėti kaip jūs galite padidinti darbo našumą. Tibeto astrologai teigia, jog ketvirtoji Mėnulio diena taip pat tinka prekybos operacijoms atlikti.
  • Gerai sodinti medžius, gėles ir krūmus. Netinkamas metas ravėti.

Ko nedaryti ketvirtąją Mėnulio dieną?

  • Netinkamas metas bendravimui ir komandiniam darbui. Jūs galite susidurti su įvairiomis pagundomis, dvejonėmis ir abejonėmis.
  • Šiandien negalima priimti neapgalvotų ir skubotų sprendimų.
  • Nereikia nieko griauti, žaloti, naikinti. Netinkamas metas medžiams kirsti ar skinti gėlės. Gerai išardyti senus mezginius. Jeigu plaukai šiandien veliasi, ar juos sunku iššukuoti,- atsisakykite savo planų.
  • Šiandien nereikėtų pyktis.
  • Tuoktis ketvirtąją Mėnulio dieną nėra labai palanku.Kodėl? Šiandien sudarytą sąjungą gali graužti abejonės, nepasitikėjimas savo partneriu. Gresia neištikimybė ir įtarinėjimai.
  • Sužadėtuvėms metas taip pat nėra labai palankus. Geriau šiandien dviese pergalvoti ar tikrai norite šios santuokos ir kaip ji gali būti jums naudinga.
  • Romantiškiems nuotykiams metas labai nepalankus. Šiandien ypač didelis pavojus pasigauti negerą ligą.
  • Netinkamas metas pažintims ir naujų draugų ieškojimui.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien ?

Ketvirtąją Mėnulio dieną palanku nešioti papuošalus su žaliaisiais nefritais, amazonitais, sardoniksais, agatais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja ketvirtąją parą?

Ketvirtąją Mėnulio parą jautriausios yra ausys, gerklė, gerklos ir kaklas.

Sveikata

Susirgus ketvirtąją Mėnulio dieną ligos gali būti sunkios eigos ir neprognozuojamos. Galimos netikėtos ir sudėtingos komplikacijos, ypač jeigu nebuvo laiku diagnozuota būklė. Gali paūmėti kaklo slankstelių uždegimai, nervinių šaknelių uždegimai ir panašiai.  Ypač jautrus stuburas kaklo srityje. Reikėtų labai riboti darbą prie kompiuterio, pakraipyti galvą į abi šalis, nepervargti, nesėdėti prie atviro lango. Geras metas pasivaikščioti gamtoje,lengvai prasimankštinti, kuo daugiau būti šalia medžių ir gėlių.

Kaip valgyti ketvirtąją  Mėnulio dieną?

Badauti šiandien nereikėtų, tačiau lengvas  pasninkas tikrai nepakenks. Šiandien persivalgyti nereikėtų.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

4  Mėnulio dieną galite sapnuoti gimines ir protėvius. Jeigu sapnai spalvoti, jie gali pildytis. Galite gauti perspėjimų ar patarimų iš savo protėvių. Jeigu sapnavoti besiveliančius siūlus ar besiveliančius plaukus- tai perspėjimas, jog turite atsisakyti kažkokių planų, nes galimos kliūtys. Būkite ypač atsargūs jeigu sapnavote kažkokį pavojų- tai tiesioginis įspėjimas, jog būtina saugotis. Jeigu sapnavote savo tėvus- apgalvokite, kokias problemas jūs paveldėjote iš jų.

Koks yra ketvirtąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Ketvirtąją Mėnulio dieną gimę žmonės gali būti labai savanaudiški ir egoistiški. Tėvai turi kais labai rūpintis, kad jie nepasuktų nusikaltimų keliu. Jie dažnai yra labai paslaptingi, sunkiai suprantami. Jeigu šie žmonės sugeba surasti savo pašaukimą,- jie gali tapti ypatingais žmonėmis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *