Dvyliktoji Mėnulio diena: horoskopas

Dvyliktoji Mėnulio diena ir viskas  ką jums naudinga žinoti apie šią dieną Dvyliktoji Mėnulio diena- Taurė

  • Mėnulio dieno simbolis– Širdis, Taurė
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Astrologai teigia, jog šią dieną visi esame jautresni nei įprastai. Šiandien easme ypač jautrūs aplinkiniam pasauliui ir tampame išmintingesniais, jeigu tik to norime. Dvyliktą Mėnuolio dieną geriausia būti gailestingiems, jautriems ir taisyti savo santykius su artimais, žmonėmis.  Teigiama, jog abejingieji  ir žiauruoliai už savo veiksmus gali būti nubausti būtent šiandien. Taigi, jeigu norite būti suprasti, mylimi ir globojami- darykite tai, ir pasaulis atsilygins jums tuo pačiu. Astrologai teigia, jog šiandien negalima atsakyti  elgetos prašymui, nusisukti nuo kenčiančio ar tiesiog pykti.

Ką reikėtų daryti Taurės dieną?

  • Ši diena turi būti skirta geriems darbams. Gerai duoti išmaldą, padėti artimiesiems, savanoriauti, dirbti visuomenei naudingą darbą.
  • Teigiama, jog dvyliktoji Mėnulio  diena yra palanki besiburiantiems. Tačiau burtis geriau vakare,  ypač jeigu dangus skaistus ir giedras.
  • Galima užsiimti sveikatinimo procedūromis, badauti, užsiimti organizmo valymu. Gerai užsiimti inhaliacijomis, fizioterapinėmis procedūromis.  Tinka daryti viską, kas saugo jūsų  širdį. Tai diena kai būtina  kuo mažiau jaudintis.
  • Būtina vengti sunkių svorių ir saugoti savo stuburą bei sąnarius.

Ko nedaryti dvyliktąją Mėnulio dieną?

  • Ši diena netinka aktyviam sportui ir sunkiam fiziniam darbui. Visą dieną reikėtų praleisti ramiai, kuo mažiau erzinantis, lakstant ar mankštinantis.
  • Nereikėtų valgyti mėsos, sunkiai virškinamų ir perdirbtų maisto produktų.
  • Nereikėtų dayžyti indų. Ruošiant maistą, stengtis nelaistyti skysčio (teigiama, jog sudaužyti indai ir palietas skystis gali reikšti vienatvę ir kančias). Netinka valgyti obuolius ir gerti obuolių sultis.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Dvyliktąją Mėnulio dieną  palanku nešioti papuošalus su lazuritu, rožiniais perlais, geltonaisiais koralais, ir perlamutru inkrustuotus papuošalus.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja dvyliktą parą?

12 Mėnulio parą yra jautri širdis ir širdies bei kraujagyslių sistema.

Sveikata

12 Mėnulio para yra pavojinga ligoniams. Jeigu susirgote šią dieną, liga gali būti sunki, netgi mirtina. Būtina išlikti ramesniems, stengtis pernelyg nesivarginti ir neapkrauti savo širdies. Tinka užsiiminėti lengvomis sveikatinimo ir fizioterapijos procedūromis (skirtoms viršutiniams kvėpavimo takams). Tinka limfodrenažinis masažas, refleksoterapija, balneoterapija. Galima badauti, valyti organizmą. Jeigu norite pradėti naują gydymo ciklą- ši diena tam puikiausiai tinka. Jeigu iškylaujate ir oras geras, neabejotinai tinka pasilepinti vandenyje. Tikima, jog vanduo šią dieną tur ypatingų apvalančiųjų galių. Jeigu nutarėte laikytis sulčių dietos ar gydytis sultimis-  puiku. Ši diena tam puikiausiai tinka.

Kaip valgyti dvyliktąją  Mėnulio dieną?

12 Mėnulio para palanki besilaikantiems dietos. Šią dieną nevalgoma mėsa ir sunkiai virškinamas maistas. Rekomenduojama valgyti kuo daugiau vaisių, daryti iškrovos dietas, gerti sultis ir vandenį. Netinka gerti obuolių sultis. Gerai visą dieną valgyti riešutus, sėklas. Šiandien negalima persivalgyti.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

Šiandien sapnuoti sapnai pildosi beveik visiems. Ypač jeigu buvo spalvoti.

Koks yra  dvyliktąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Dvyliktąją Mėnulio dieną gimsta nuoširdūs, geranoriški ir labai atlaidūs žmonės. Neretai jie gyevnime patiria daug kančios, tačiau jie apdovanoti galia viską iškęsti. Kuo jie dar ypatingi? 12 mėnulio dieną neretai gimsta žmonės, kurie gali turėti kažkokią fizinę ydą, dėl kurios jie sunkiai juda. Gimusiems šią dieną būtina saugotis sunkių ligų ir traumų, nes gyvenimo eigoje  jie gali pradėti šlubuoti būtent dėl šių priežasčių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *