Dvidešimt trečioji Mėnulio diena

Dvidešimt trečioji Mėnulio diena – viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną 23 Mėnulio diena- Krokodilas

Mėnulio dienos simbolis–  Krokodilas

Mėnulio dienos pradžia

Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

23 Mėnulio diena yra labai aktyvi diena kai viskas vyksta labai greitai ir netikėtai.  Jos negalima laikyti laiminga diena. Greičiau priešingai. Šiandien net ir nenorėdami nieko daryti būsite priversti  kažką daryti. Tai laikas, kai jus supantys žmonės gali būti irzlūs, agresyvūs, linkę kivirčytis. Į paviršių iškyla visa kas slapstėsi gilumoje- galite netikėtai susipykti, stiprėja neigiamos emocijos, gobšumas, egoizmas. Šiandie konfliktai gali sprogti tiesiog be priežasties. Todėl nenustebkite, jeigu bus bandoma jūsų kantrybė, kas nors nesiseks ar vyks ne taip kaip jūs norite. Stenkitės išlikti padėties šeimininkais nešvaistydami nei laiko nei savo jėgų. Tai diena kai naujų darbų pradėti nereikėtų, tačiau būtina užbaigti tai kas yra pradėta. Net jeigu iš pažiūros viskas krenta iš rankų- susikaupkite ir ramiai dirbkite toliau. Būtent šiandien jūs galite nukreipti savo likimą ten, kur jūs stengiatės patekti jau gan ilgai. Tačiau tam reikės jūsų susikaupimo ir valios pastangų. Šiandien būtina užbaigti visus pradėtus darbus, apsikuopti ir nesiduoti išmušamiems iš vėžių.

Ką reikėtų daryti krokodilo  dieną?

  • Ši diena palanki užleistų reikalų tvarkymui. Dirbkite kaip visuomet, stenkitės išlikti ramūs ir susikaupę.
  • Gerai susitvarkyti namus, sandėliukus, nenaudojamas spintas ir panašiai. Astrologai siūlo apeiti namus su degančia žvake, uždegti smilkalus ir panašiai. Tinkamas metas šventinti namus. Astrologai teigia, jog ši diena palankiausia rūpintis namų reikalais, – užsiimti jų tvarkymu, apsauga, taisymu, smulkiais remonto darbais. Ši diena tinka apsivalymui ir ypač namų apvalymui.
  • Puikus metas šeimininkauti virtuvėje, kepti bandeles, pyragus ir panašiai. Šiandien geriau valgyti daugiau pieno produktų, varškės.
  • Tai diena kai galite jausti energijos perteklių savyje. Tačiau šią  energiją reikėtų nukreipti jus senokai varginančių problem sprendimui, o ne konfliktams,  tuščiam erzeliojimui ir panašiai.
  • Puiki diena užsiiminėti nugarą stiprinančiais fiziniais pratimais.Gerai mankštintis. Geras metas organizmo valymo procedūroms, gerai pabadauti, laikytis dietos. Puikus metas jėgos pratimams, kovos menų treniruotėms ir panašiai
  • Verslo reikalai turėtų spręstis sėkmingai, jeigu sugebėsite išlikti blaivūs, susikaupę ir tvarkysite seniai užleistus reikalus. Šiandien nereikėtų plepėti ir planuoti, bet susikaupus veikti  ir veikti labai greitai bei tiksliai.

Ko nedaryti dvidešimt trečiąją  Mėnulio dieną?

  • Visiškai netinkama diena pobūviams, susitikimams ir vakarėliams. Geriau šiandien niekur neiti. Metas pavojingas moterims ir merginoms- didelis agresijos ir užpuolimų pavojus.
  • Netinkamas metas svarstymams ir meditacijai. Tai ramios veiklos metas. Nesigilinkite į problemas, jos gali atrodyti didesnės nei yra iš tiesų ar galite pasirinkti neteisingai. Darykite tai ką gerai žinote, ir darykite gerai.
  • Netinkama diena meilės žaidimams- pasekmės gali būti labai netikėtos ir liūdnos.
  • Netinkamas metas operacijoms, manikiūrui. Netinkama diena plaukų kirpimui ir stiliaus paieškoms.
  • Nepasiduokite jokioms provokacijoms, nesivelkite į konfliktus.
  • Jeigu šiandien  ką nors praradote – priimkite tai kaip ženklą, kad tas praradimas buvo būtinas,  nes turėjo atsilaisvinti vieta  naujiems dalykams. Nepergyvenkite dėl nuostolių. Jų gali būti visuomet, o ypač šiandien.
  • Nepasiduokite baimėms, stenkitės nežiūrėti siaubo filmų, tragedijų ir panašiai.
  • Netinkamas metas pirkti ir parduoti. Nereikėtų pasirašinėti  naujų sutarčių, tačiau jeigu  jūs ilgą laiką stengėtės sudaryti kažkokią sutartį,  jums gali pasisekti, su sąlyga, jog būsite ypač susikaupę ir atsargūs. Negeras metas teismo bylų sprendimui.
  • Neliežuvaukite, nes tai ką pasakysite šiandien,  vėliau gali būti panaudota prieš jus. Ypač teismuose.
  • Netinkamas metas vestuvėms, sužadėtuvėms ir panašiems reikalams.  Jeigu nutarėte rašyti pareiškimus sutuoktuvėms- atidėkite tai kitai dienai.  23 Mėnulio dieną sudarytos santuokos dažniausiai yra netvirtos. Galimos greitos skyrybos.
  • Nekeliamos vaišės ir užstalės. Viskas gali vykti ne taip kaip jūs norite, ir prisiminimai apie pokylį gali būti labai nemalonūs.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien ?

23 Mėnulio dieną tinka nešioti papuošalus su  krokodilitu, baltuoju  arba juoduoju nefritu, sarderiu.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja 23  parą?

Dvidešimt trečiąją Mėnulio parą jautriausia yra oda ir jos priklausiniai- plaukai, nagai.

Sveikata

Šiandien būtina  rūpintis savo sveikata. Susirgus šiandien, liga gali trukti ilgai ir tapti pavojinga. Jautrūs dubens organai. Silpnos apsauginės organizmo jėgos, krinta atsparumas užkrečiamoms ligoms. Šiandien gali pablogėti psichinių ligonių būklė, ypač sustiprėja psichologinės ir psichiatrinės problemos, manijos, ypač susijusios su seksualine sritimi. Didesnis lytiškai plintančių ligų, traumų pavojus. Netinkamas metas chirurginėms operacijoms. Gerai užsiimti lengvomis sveikatą stiprinančiomis procedūromis. Būtina nepersitempti. Tinka fizioterapinės procedūros stiprinančios stuburą. Gerai veiks masažas.

Kaip valgyti dvidešimt trečiąją  Mėnulio dieną?

Šiandien nereikėtų persivalgyti.  Puikus metas susilaikyti nuo mėsos ar laikytis dietos. Gerai pabadauti. Astrologai šiandien rekomenduoja daugiau valgyti pieniškų maisto produktų- varškės. Jeigu kepate pyrgaą, – geriau kepti pyragą su varške ir riešutais.  Tinka valgyti riešutus. Nereikėtų persivalgyti.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

23 Mėnulio dieną sapnuotas sapnas yra apgaulingas. Jeigu jūsų sapnas buvo ryškus,- jį reikėtų aiškintis priešingai nei sapnavote.

Koks yra  dvidešimt trečiąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimusieji 23 Mėnulio dieną dažniausiai nepasižymi ypatingu fiziniu grožiu. Jų gyvenimas priklauso nuo to, kokį išsilavinimą jie pasieks, ar jie bus geri kitiems. Tai žmonės, kurių požiūris į aplinkinius nulems jų gyvenimo kokybę. Paprastai jie yra labai valingi, moka susikaupti ties vienu tikslu ir pradėtus darbus visada užbaigia patys. Neretai jie išsiskiria ypatingai tvirta logika, moka aiškiai formuluoti savo mintis ir per gyvenimą paprastai eina nušluodami visas kliūtis, iškylančias kelyje. Jie neretai tampa gynėjais ir teisingumo vykdytojais. Neretai jie renkasi vienuolystės kelią, tačiau taip yra ne visuomet. Ne kiekvienas šiandien gimęs žmogus gali rinktis šį kelią.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *