Devintoji Mėnulio diena:horoskopas

Devintoji Mėnulio diena- viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną Devintoji Mėnulio diena- Šiksnosparnis

  • 9 Mėnulio dieno simbolis– Šikšnosparnis
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė
  • 9 Menulio dienos laimingas skaičius – 9
  • Laimingos 9 Mėnulio dienos spalvos – oranžinė, kaštoninė, šokolado, ruda
  • Nepalankios spalvos- balta
  • Laiminga diena – Antradienis
  • Laiminga kryptis – Pietūs
  • Vyraujančios formos – trikampiai, zigzagai, laužytos linijos

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Tai sunki diena, kai Mėnulio energija veikia  visiškai nepalankiai. Šiandien galima suklysti, paklysti, pasimesti. Didelis apgavysčių, iliuzijų ir pagundų pavojus.  Šiandien nutinkantys blogi dalykai gali jus stipriai paveikti,  todėl  geriau  aktyviai į konfliktą nepulti. Savo tiesas gali tekti įrodinėti labai skaudžiais būdais. Šiandien pasireiškia paslėptosios žmogaus ydos, kurios tūnojo šešėlyje, todėl konfliktai gali atsirasti tiesiog be priežasties. Žmonės nervingi, patys nežino ko nori, yra jautrūs ir išsiblaškę, todėl reikia būti labai atsargiems vairuojant, kelyje, einant per gatvę, dirbant su bet kokiais prietaisais. Šiandien iškyla praeityje glūdėjusios problemos ir jos iškyla be perspėjimo, todėl geriau būti atsargesniems ir būti kaip galima santūresniems ir mandagesniems. Šiandien likimas gali priversti parodyti valią ir pasiryžimą. Geras ženklas jeigu namuose pražydo gėlė, ypač kaktusas.

Ką reikėtų daryti šikšnosparnio dieną?

Šiandien reikia bendrauti tik su gerai pažįstamais žmonėmis ir apsiriboti tik darbiniais ir neutraliais santykiais. Tai diena kurią geriausiai praleisti ramiai namuose. Gerai tęsti jau pradėtus darbus, geriau reikalaujančius fizinio krūvio. Tinka sportuoti, medituoti. Puikus metas susikaupimui ir maldai. Stenkitės negalvoti nieko blogo ir išsaugoti ramybę bei giedrą. Jeigu nutarėte laikytis dietos- diena tam tikrai palanki. Idealu šiandien užsiimti savo hobiu ar mėgiamu užsiėmimu ar ramiai ilsėtis namuose su šeima. Jeigu jus aplankė kūrybinė idėja, – ji gali tapti postūmiu naujiems darbams. Atsiminkite ją, tačiau nepulkite veikti šiandien pat. Tai reiškia, kad jūs išspdendėte kažkokią jus kamavusią problemą.  Būtina saugoti namus, pinigus, papuošalus ir visą savo turtą. Gerai yra mokytis, tačiau mokytis kažką  jums įdomaus. Mokslai gali ir nepasisekti.  Būtina pasistengti atlikti nors vieną mažą darbelį kitų labui.  Šiandien jums jėgų suteiks pokalbis su tėvais, seneliais ir mylimais giminaičiais. Šeima šiandien yra tvirčiausia atrama, todėl diena yra geras metas padėkoti už tėvų gerumą. Gerai yra atleisti kito padarytą skriaudą.  Tinkamas metas dirbti sode ir darže. Šiandien galite pradėti tik tuos darbus kuriuos dirbsite labai ilgai. Jeigu vyksite į kelionę, tai šiandien yra palanku vykti tik į tolimą kelionę.

Ko nedaryti devintąją Mėnulio dieną?

  • Netinkamas metas grožio procedūroms,  puošimuisi ir gražinimuisi- rezultatas gali jums tiesiog nepatikti.
  • Netinkamas metas naujiems darbams. Nereikėtų vartoti alkoholio ir kvaišalų, persivalgyti ar puotauti.
  • Netinkamas metas veltis į konfliktus ar aiškintis savo teises,- nes galite pasiduoti provokacijoms. Tačiau jeigu jums prireikė išspręsti kažkokią problemą, – neatidėkite jos sprendimo kitam kartui. Nes kitaip ji pradės jus persekioti. Jeigu kas nors jums duoda pastabą,- nepulkite gintis, tiesiog nuleiskite tai ramiai ir su šypsena. Atminkite, šiandien didesnis provokacijų pavojus, ypač iš nepažįstamų žmonių. Todėl dauguma išsakytų pastabų dažniausiai yra suprantamos klaidingai.
  • Netinkamas metas naujoms pažintims, bendravimui su menkai pažįstamais žmonėmis- jūsų susidarytas įspūdis gali būti klaidingas.
  • Moterys ir merginos turi būti ypač atsargios, nes šią dieną didėja agresijos ir užpuolimų pavojus.
  • Šiandien netinka sudaryti jokių verslo sutartis. Ypač jeigu sutartyse figūruoja didelės pinigų sumos- galite būti apgauti ir patirti didelius nuostolius. Jeigu  tik galite, – atidėkite jas bent jau sekančiai dienai.
  • Turtingiems žmonėms gresia užpuolimų pavojus, todėl geriau niekur neiti iš namų.
  • Šiandien nereikėtų nešioti ryškių papuošalų ar ypač madingų drabužių. Būtina saugoti namus, sandėliu
  • Šiandien negalima rizikuoti absoliučiai niekuo. Neaiškių reikalų tvarkymą atidėkite kitai dienai.
  • Nekritikuokite kitų. Būkite pakantūs ir atlaidūs- šiandien skirtumai tarp žmonių gali iššaukti didelį agresijos protrūkį. Net menkiausia pastaba gali būti suprasta kaip įžeidimas.
  • Stenkitės visą dieną išlikti dorais ir sąžiningais.
  • Šiandien netinka žiūrėtis į veidrodį, ypač jį sudaužyti.
  • Reikėtų būti atsargesniems dirbant bet kokius darbus, nesilaistyti skysčiais.
  • Netinkamas metas darbuotis virtuvėje, staliaus dirbtuvėse. Didesnis traumų ir netikėtų susižeidimų pavojus.

Ar tinka tuoktis 9 Mėnulio dieną?

9 Mėnulio diena netinkama nei vestuvėms nei sužadėtuvėms. Astrologai teigia, jog šią dieną sudaryta santuoka bus netvirta, jaunieji greitai nusivils vienas kitu, nes jų santuokai grės daug išbandymų.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Devintąją Mėnulio dieną jums nuotaiką pakels  papuošalai su  juodaisiais perlais, aleksandritais, morionu,, serpentinu, raudonuoju topazu.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja devintą parą?

Devintąją Mėnulio parą yra silpnesnė krūtinės ląsta ir joje esantys organai.

Sveikata

Susirgus devintąją Mėnulio dieną,  ligos gali būti labai pavojingos, sunkios ir varginančios. Astrologai linkę teigti, jog   rimtai susirgus šią dieną,  liga gali būti perspėjimas jums, jog pasirinkote ne tą dvasinio tobulėjimo kelią, kuris tinka jums asmeniškai.

Šiandien gali varginti lėtiniai skausmai, nervinių šaknelių uždegimai, didesnė nervų sistemos ir psichikos ligų paaštrėjimo tikimybė. Paaštrėja depresijos, gali pablogėti sergančiųjų psicihikos ligomis būklė. Jeigu jus vargina širdies ir plaučių ligos,- šią dieną būkite atsargesni ir nepervarkite. Tiek širdis, tiek plaučiai yra jautresni ir lengviau pažeidžiami. Didesnis lėtinių ligų paūmėjimo pavojus. Sunku ligoniams sergantiems širdies ir kraujagyslių susirgimais.

Tai diena kai yra didesnis apsinuodijimų, ypač maistu pavojus. Jeigu tik yra galimybė, šiandien geriau laikytis dietos ar pabadauti, pasninkauti, atlikti organizmo valytmo procedūras. Tinka jėgos sporto užsiėmimai, tačiau pernelyg persistengti nevertėtų. Jeigu turite galimybę- pasilepinkite pirtyje, pakvėpuokite garais, ypač vaistažolių. Gera diena lengvoms sveikatos stiprinimo ir fizioterapijos procedūroms. Intymių santykių reikėtų vengti. Laikas netinkamas pastojimui.

Kaip valgyti devintąją  Mėnulio dieną?

Tai susilaikymo diena, kai virškinimas vyksta sunkiai. Todėl badaujantieji, pasninkaujantieji ir dietų mėgėjai tikrai išloš. Persivalgyti šiandien netinka.

Kaip 9 Mėnulio dieną pildosi sapnai?

Šiandien sapnuoti sapnai gali būti sunkūs ir varginantys. Tačiau bijoti tikrai nereikėtų,- šie sapnai  dažniausiai  nesipildo. Tačiau šiandien sapnuotas ryškus sapnas gali parodyti jūsų asmeninius, daugiau emocinius užslėptus konfliktus, kuriuos jūs tiesiog ištrynėte iš atminties.

Koks yra devintąją   Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimusieji devintąją Mėnulio dieną dažniausiai yra ilgaamžiai. Jų gyvenimas nėra paprastas, tačiau jie daug pasiekia. Šiuos žmones neretai vargina kokia nors lėtinė liga, su kuria jie turi kovoti visą gyvenimą. Tačiau ši liga juos  dažniausiai sustiprina irpastūmėja juos naujiems pasiekimams ir laimėjimams. Nor sir lydimi  tikrai įkyrių bėdų, šie žmonės dažniausiai suvaldo situaciją savo naudai,tačiau  dėl norimų rezultatų jie dažniausiai kaunasi visą gyvenimą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *