Faraonų horoskopas

Kas yra Faraonų horoskopas?

Egiptiečių astrologija remiasi dviem mokymais, todėl egzistuoja du skirtingi egiptietiški horoskopai. Žemiau pateikiame vadinamąjį Faraonų horoskopą. Jeigu norite sužinoti, koks yra jūsų Faraonų horoskopo ženklas, paspauskite ant jūsų gimimo datą atitinkančio paveikslėlio.

Totas  (Rugpjūčio 29 – Rugsėjo 27) Dievas Totas

Totas yra senovės Egiptiečių išminties ir mokymosi dievas. Gimusieji po šiuo ženklu yra puikūs kryžiadžodžių sprendėjai. Jie greitai mąsto ir linkę veikti greitai. Jų trūkumas – nekantrumas.

 

Dievas HorasHoras (Rugsėjo  28 – Spalio  27 dienos)

Horas yra senovės egiptiečių dangaus dievas. Gimusieji po Horo ženklu mėgsta rizikuoti ir garsėja savo drąsa. Jie pasitiki tik savo jėgomis ir visada linkę savo laimės siekti patys. Jų trūkumai: užsispyrimas ir nepraktiškumas.

Vadžeta  (Spalio  28 – Lapkričio  26 diena) Deivė Vadžeta

Vadžeta yra karališkąsias kobras ir karalius globojanti senovės egiptiečių deivė. Gimę po jos ženklu yra labai atsargūs, racionalūs, visada turi savo nuomonę . Jų trūkumai- linkę į pesimizmą ir mėgsta įtarinėti

 

Deivė SechmetSechmeta (Lapkričior27 – Gruodžio 26 diena)

Sechmeta yra senovės egiptiečių karo deivė. Ji turėjo liūtės pavidalą. Gimusieji po jos ženklu yra svajotojai ir optimistai.Jie daug kuo domisi, yra gabūs ir ištvermingi. Jų trūkumas – karštakošiškumas

 

Sfinksas (Gruodžio 27 – Sausio  25 diena)Dievas Sfinksas

Sfinksas yra senovės egiptiečių dievas globojantis ir saugantis lobius. Gimusieji po šiuo ženklu yra labai jautrūs, disciplinuoti ir lengvai prisitaiko bet kokioje aplinkoje. Su jais labai lengva bendrauti. Jū trūkumas – pernelyg rimtas požiūris į gyvenimą..

 

Šu (Sausio 26 – Vasario 24 diena)Dievas Šu

Šu yra senovės egiptiečių oro ir vėjo dievas. Gimusieji po šiuo ženklu yra labai kūrybingi. Gyvenime juos paprastai lydi sėkmė. Jų trūkumas- baimė suklysti ir pomėgis abejoti.

 

Izidė (Vasario  25 – Kovo 26 diena) Deivė Izidė

Izidė buvo senovės egiptiečių drausmės ir sergėjimo deivė. Gimusieji po šiuo ženklu yra labai tiesmukiški, pasitiki savo jėgomis, tačiau yra dideli idealistai. Jū trūkumas: mėgsta svajoti.

 

Oziris (Kovo 27 – Blandžio 25 diena) Dievas Oziris

Oziris yra senovės egiptiečių požeminio pasaulio dievas. Gimusieji po šiuo ženklu yra labai emocingi ir sunkiai suprantami. Jie neretai tampa puikiais verslninkais. Jų trūkumas: vengia atsakomybės

 

Amonas (Balandžio 26 – Gegužės 25) Dievas Amonas

Amonas yra senovės egiptiečių dievas tvėrėjas. Gimusieji po jo ženklu yra labai valingi, drąsūs ir išmintingi. Jų yda: tolerancijos trūkumas

 

Hator (Gegužės 26 – Birželio  24)Deivė Hator

Hator buvo senovės egiptiečių meilės deivė. Gimusieji po šiuo ženklu yra labai jausmingi, puikiai reiškia savo mintis ir moka sužavėti. Jų trūkumai- dažna nuotaikų kaita ir nepastovumas.

 

Feniksas (Birželio 25 – Liepos 24 diena)Dievas Feniksas

Feniksas buvo senovės egiptiečių paukštis, kuris atgimdavo iš pelenų. Gimusieji po šiuo ženklu yra labai ištvermingi, optimistiški ir lengvai prisitaikantys. Jų trūkumai – pomėgis svajoti ir užsidarymas savyje.

 

Anubis (Liepos25 – Rugpjūčio  28 diena)Dievas Anubis

Anubis buvo senovės egiptiečių požeminio pasaulio sargas. Gimusieji po šiuo ženklu pasitiki savimi ir puikiai kontroliuoja juos supančią aplinką. Jų trūkumas – pernelyg didelis užsispyrimas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *