9 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 9 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris? 9 Menesio diena

Gimusieji devintąją mėnesio dieną yra labai tvirtos asmenybės. Jie turi savo nuomonę ir nebijo jos išsakyti, netgi jei ši kažkam nepatinka. Jie perfekcionistai, kurių reikalavimams įtikti tikrai sunku. Šie žmonės linkę daug reikalauti.  Tačiau ypač daug jie reikalauja iš savęs. Šių žmonių gyvenimas dažniausiai turi aiškiai apibrėžtas ribas. Jie vertina tvarką, drausmę ir stabilumą. Devynetukai moka vadovauti ir sugeba užtikrinti tvarką jei to pareikalauja aplinkybės. Jie noriai mokosi ir neretai yra puikūs savo srities specialistai. Tačiau mokosi dažniausiai tik tai, kas jiems sekasi. Taigi neretai gaunasi taip, jog  mokykloje kuris nors dalykas jiems sekasi ypatingai gerai, o kitais jis tiesiog nesidomi.

Ginčytis su šiais žmonėms sunku, o kartais ir beprasmiška. Jie nevengia smarkesnio žodžio ir supykę gali būti labai stačiokiški. Jie taip apt nevengia parodyti, jog yra tvirti ir nebijo kautis už savo idealus.

Šių žmonių interesai neretai krypsta filosofijos ar tikėjimo dalykų link. Dvasiniai dalykai jiems gali tapti gyvenimo pamatu. Šie žmonės linkę tvirtai laikytis savo idealų ir kitus vertinti pagal labai griežtą vertinimo skalę.

Jie vertina sąžiningumą , nes ir patys nemėgsta meluoti. Yra dosnūs ir neretai turi labai stiprų garbės kodeksą. Jie nemėgsta ašarų ir dažniausiai vengia rodyti savo jausmus.  Šie žmonės moka būti stebėtojais ir sugeba daryti išvadas. Esant reikalui drąsiai ima valdžią į rankas ir sugeba išlikti ramiais net sudėtingiausiose situacijose. Juos traukia jėgos sportas, adrenalinas, komandiniai žaidimai  ir rungtys, kurių pagrindas yra kova.

Kas trukdo 9 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Gimusieji 9 mėnesio dieną yra labai jautrios asmenybės. Tačiau savo jausmų jie nelinkę rodyti. Neretai jie pergyvena dėl to, kas kitiems atrodo visiškai nereikšminga ir nesvarbu. Jų jausmai tarsi ugnikalnis gali išsiveržti labai netikėtai ir su labai stipria jėga.  Jeigu jiems kas nors nepatinka, šie žmonės parodys tai ne iš karto. Jų jausmus sužadinti labai sudėtinga, nes savo būsimą partnerį jie neretai įsivaizduoja su visa eile būtinų reikalavimų. Jeigu tokiu partneriu jie nusivylė, net neabejokite, jog santykiai netruks ilgiau nei devynetukas išsiaiškins klastą arba apgaulę. Jeigu užgavote šio žmogaus širdį, jo jausmai gali likti sužeisti visam gyvenimui.

Šių žmonių gyvenimui svarbi  stipri sveikata ir kūniški malonumai. Meilę ir aistrą jie gali ir sumaišyti. Tačiau savo jausmų pasaulio lengvai neatvers ir bet ko ten neįsileis.

Jie mėgsta teisti, nes gyvenimą neretai mato tik kaip baltą arba tik kaip juodą. Jie gali būti kraštutiniai idealistai arba kraštutiniai materialistai. Tai tiesiog priklauso nuo to, kaip jie augo šeimoje. Kokie bebūtų jų įsitikinimai, būkite tikri, jog devynetukas juos gins iki grabo lentos.

Šie žmonės labai saugo savo reputaciją ir neatleidžia niekam, nusižengusiam jų gyvenimo principams.  Bet kokio žmogaus į savo ratą jie neįsileidžia. Vienok ir patys nevengia atsistoti į teisėjo poziciją ir tikrai nesigėdija pirštu durti į skaudamą vietą.

Neretai jiems nesiseka būtent dėl šio pomėgio rėžti tiesą į akis. Aplinkiniai apie juos linkę manyti, jog jie neturi širdies ir užuojautos, kas dažniausiai yra visiška netiesa.  Jie gali būti puikūs draugai, tačiau tik su tais žmonėmis, kurie perpranta, jog šis stačiokiškumas kyla ne iš blogos valios, o tiesiog dėl pernelyg didelio sąžiningumo.

Kadangi jie sunkiai prisileidžia kitus žmones artyn, jie neretai kenčia dėl vienatvės ir depresijos. Iš esmės jiems gali būti sunku bendrauti su kitais, nes patys jie linkę atsiverti tik tam tikram draugų ratui. Jeigu jūs nesate toks, kokie yra jo idealai, ko gero su juo susišnekėti jums tiesiog nepavyks.

Bendraudami su aplinkiniais jie nevengia parodyti kitų padarytų klaidų, kas kartais gali sukelti didelių problemų. Jie neretai yra laikomi abejingais, nes tiesiog bijo parodyti savo užuojautą ar rūpestį. Kitais rūpintis jie linkę tyliai ir be didelės reklamos, dėl ko dažniausiai ir yra nesuprantami.

Kadangi savo gyvenimo partneriui linkę kelti didelius reikalavimus, neretai atsitinka taip, jog aistrą gražuolei ar gražuoliui supainioja su tikrais jausmais. O apimti aistros jie neretai pasidaro visiški bevaliai.

Kokios profesijos tinka gimusiems 9 mėnesio dieną? 

Šiems žmonėms neretai sekasi kariškio, policininko, gaisrininko, paramediko darbas. Visi darbai, kuriuose būtina ištvermė, atsakomybė ir griežtas reglamentas jiems sekasi puikiai. Jie taip pat gali būti puikūs mokslininkai, chemikai, matematikai ar tyrinėtojai. Šie žmonės neretai yra puikūs muzikantai ar dainininkai. Jų gyvenimas netikėtai  gali pasukti ir dvasine kryptimi.

Šie žmonės turi be galo puikią atmintį ir ypatingai tvirtas moralines nuostatas, todėl neretai renkasi teisininko, valdžios veikėjo arba archyvaro darbą. Jie gali būti puikūs refleksoterapeutai arba kulinarai . Įkvėpimas juos aplanko tik pedantiškai tvarkingoje aplinkoje, todėl sodininko arba gėlininko darbas taip pat gali atnešti jiems šlovę.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 9mėnesio dieną?

Gimusieji devintą mėnesio dieną dažniausiai džiaugiasi gera sveikata. Tačiau juos gali varginti regėjimo sutrikimai. Neretai žiemą serga sinusitais arba ausų uždegimais. Juos gali varginti nemiga, galvos skausmai ir raumenų ligos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *