7 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 7 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris7 Menesio diena

Jeigu trumpai reikėtų apibūdinti 7 mėnesio dieną gimusį žmogų, jam tiktų vienas žodis- gelbėtojas. Iš tikrųjų, tai  yra žmonės, kuriuos gamta apdovanojo neeiline intuicija bei ypatingu noru išlikti. Tam kad septynetukai išliktų ir išgyventų, jie privalo būti saugūs ir todėl jie stebina aplinkinius savo sugebėjimu taupyti  bei išsisukti iš neįtikėtinų sunkumų.  Šie žmonės traukia turtą, tačiau septynetukai jį uždirba ne atkakliu darbu. Jų pajamų šaltiniai gali būti labai ekstravagantiški ir netikėti.  Šie žmonės sunkiai klauso autoritetų, nes autoritetais jie dažniausiai tampa patys. Jie protingi, išradingi ir labai kūrybingi. Septynetukai yra labai pastabūs ir  moka pasinaudoti netikėtumais. Jie  nemėgsta rutinos, todėl yra sunkiai nuspėjami ir dar sunkiau suvaldomi. Savo gyvenime jie linkę vadovautis savo pačių asmenine nuojauta, kurios apgauti beveik neįmanoma. Jie puikiai jaučia aplinką ir juos supančių žmonių nuotaikas bei poreikius, tačiau ar į juos atsižvelgs, taip pat priklausys tik nuo jo santykių su šiais žmonėmis.  Gimusieji septintą mėnesio dieną žmonės yra linkę mokytis tik iš savų klaidų, todėl savo valią primesti jiems beveik neįmanoma.

Jų gyvenimas niekada nebūna ramus ir vienodas. Išbandymai šiuos žmones neretai aplanko dar jaunystėj. Jie sunkiai atleidžia, tačiau  visada atjaučia papuolusius į bėdą. Šie žmonės nėra kerštingi, bet  nepakenčia kitų kišimosi į asmeninę erdvę ar jų asmeninį gyvenimą. Jie slapukai, kurie sunkiai dalijasi savo pačių nuoskaudomis ir bėdomis, vienok jeigu jums reikia atjautos, visada galėsite išsiverkti ant jų peties. Šie žmonės mėgsta mąstyti, tačiau dar labiau mėgsta veikti. Jeigu septynetukai  ką nors sumanė, būkite tikri, jog įvykdys tai anksčiau ar vėliau. Jie mėgsta naujoves ir tiesiog negali pakęsti rutinos. Tai žmonės kurie gali kilnotis iš vietos į vietą, ieškodami to vienintelio tobulo kampelio. Jie nelinkę pernelyg daug atvirauti, todėl jeigu toks žmogus kam nors išsako savo norus, jis tiesgio palaikomas keistuoliu arba geriausiu atveju svajotoju.

Šie žmonės turi sugebėjimą atrodyti turtingesniais nei iš tikrųjų yra. Tiesa, jie to nedaro tyčia. Jiems tiesiog taip išeina. Neretai jų norai išsipildo tarsi patys savaime, kad ir kokie neįtikėtini jie atrodytų iš šalies. Jeigu toks žmogus nutarė jums padėti- būkite tikri, jog jūsų noras bus išpildytas beveik stebuklingu būdu. Tačiau jeigu jūs nutarsite piktnaudžiauti ir lipti šiam žmogui ant sprando- net neabejokite, jog akimirksniu būsite išbrauktas iš jo gyvenimo.

Kas trukdo 7 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Gimusieji 7 mėnesio dieną sunkiai prisiriša tiek prie aplinkos tiek prie vieno žmogaus. Jie mėgsta laisvę ir gina savo privatumą. Jeigu santykiai su artimaisiais jų netenkina,- septynetukai gali ramiai juos išbraukti iš savo gyvenimo.

Šie žmonės yra labai jautrūs ir neretai pergyvena dėl tokių dalykų, kurie kitiems atrodo tiesiog juokingi. Jie privalo numatyti visas situacijas ir visas įmanomas ir neįmanomas kliūtis, todėl labai daug laiko sugaišta tiesiog planuodami o ne gyvendami.  Į gyvenimą jie žiūri labai rimtai, todėl yra veikiau pesimistai nei optimistai. Jeigu šie žmonės išmoksta įpasaulį žiūrėti atviriau ir nuolaidžiau jiems pradeda nenustojamai sektis. Gimusieji 7 mėnesio dieną linkę pernelyg analizuoti, gilintis ir nagrinėti. Todėl neretai aplinkinių yra laikomi bambekliais ir pikčiurnomis, nors taip iš tikro ir nėra. Jie nelinkę dalintis savo svajonėmis ir mėgsta slapukauti. Dažniausiai taip daro todėl, kad bijo būti išjuokti. Jie verčiau linkę slėptis ir vengti bėdos,  nei pasitikti tikruosius sunkumus. Todėl neretai jiems nesiseka būtent dėl to, jog jie ilgą laiką vengė kažką daryti, nor sir žinojo, jog bus blogai. Tai atsiskyrėliai iš prigimties, kurie gali staiga iškeliauti į kelionę aplink pasaulį arba įsikurti ašrame. Jų gyvenime dvasinės problemos vaidina žymiai didesnį vaidmenį nei kitų žmonių gyvenimuose. Todėl neretai jie pernelyg sureikšmina tai ką jie jaučia ir tiesiog nekreipia dėmesio į tai kas vyksta prieš pat jų nosį.

Savo partneriams jie linkę kelti labai didelius reikalavimus, tačiau ir patys iš savęs reikalauja tikrai daug. Šių žmonių partneriai turi būti tokie pat jautrūs ir suprasti jų norus beveik iš niekur. Tai neretai gąsdina tuos žmonės, į kuriuos yra atkreipiamas septynetuko dėmesys ir rūpesčiai. Todėl iš tikrųjų savo antrąją pusę jie susiranda tik po ilgų ieškojimų ir bandymų. Septynetukus sunku nuspėti, o dar sunkiau yra suprasti kas juos domina būtent šiuo metu. Jie linkę išbandyti viską, todėl neretai nėra visiškai ištikimi, nors ir stengiasi tokiais būti. Jaunystėje jie neretai blaškosi ir ieško ramybės bei stabilumo. Vos tik randą sau tinkamą partnerį, jie aprimsta ir tampa sėslesniais. Vienok, šiuos žmones bet kuriuo metu gali aplankyti įkvėpimas, dėl kurio jie išvyks į pasaulio kraštą. Jeigu septynetukai turi aiškų tikslą ir yra ramūs dėl savo ateities, būkite tikri, – jie pasieks bet ką.

Kokios profesijos tinka gimusiems 7 mėnesio dieną?

Šiems žmonėms tinka visos darbo sritys, kuriose būtina sukaupti dėmesį į detales ir smulkmenas. Jie gali būti puikiais kriminalistais, mokslininkais, statistikais, inžinieriais, psichologais ar mokslininkais. Gimusieji septintą mėnesio dieną neretai pasirenka rašytojo, poeto ar dailininko kelią. Jie gali tapti puikiais chirurgais, akušeriais, asmeniniais sekretoriais arba rimtais finansininkais. Šiems žmonėms galima patikėti sudėtingų sprendimų reikalaujančias ir neeilines situacijas.  Jie gali sėkmingai vadovauti labdaros organizacijoms, koordinuoti humanitarinę veiklą.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 7 mėnesio dieną?

Gimusiuosius septintą mėnesio dieną gali varginti bet kokios nervų sistemos ligos. Jie linkę į pervargimą, išsekimą. Juos gali ištikti staigūs panikos priepuoliai arba varginti nemiga. Šių žmonių rykšte gali tapti anoreksija ir virškinimo organų bei dantų susirgimai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *