5 su mada nesuderinami dalykai

 5  su mada nesuderinami dalykai

Vasara tai metas kai visos moterys išgražėja, na o panelės tiesiog spindi žavesiu. Kad šis žavesys netaptų vulgariu, verta prisiminti kelias paprastas rūbų derinimo taisykles. Taigi, kokie rūbų deriniai nėra madingi?

  1. Kojinės ir sandalai  sandalas ir kojinaite

Tvarkoj. Suprantame kad vasara jau atėjo. Tačiau kojinės ir sandalai nėra tas derinys, kuris pabrėžia jūsų stilių. Sandalai nuo senovės buvo nešiojami basnirčiomis. Jie irsukurti taip, kad jūsų pėdos galėtų kvėpuoti ir džiaugtis vasaros saule. Trumpos ir žavios kojinaitės nešiojamos su sportiniais bateliais. Jeigu jus žavi 30 metų ir Lolitos stilius, – galite derinti trumpas mezginiuotas kojinaites su žemakulniais bateliais. Psst… – neužmirškite, jog kojinaitės turi būti labai gražios.

  1. Baltos kelnės , baltas sijonas ir spalvoti apatiniai

Nuostabi vasaros saulytė leidžia pasipuošti baltos spalvos drabužiais. Tačiau  visomis vaivorykštės spalvomis šviečiantys apatiniai  ar maudymosi kostiumėlis stiliaus jums nepriduos. Nesvarbu kokia būtų jų kaina ar gamintojas. Balta todėl ir yra balta, kad jūs atrodytumėt puošniai. O tai reiškia, jog ryškiai rožinės kelnaitės pro baltą sijoną šviesti neturėtų. Jeigu jau renkatės baltus rūbus, po jais vilkitės kūno spalvos arba baltus apatinius.

  1. Gyvūnų kailio raštai

Taip jie niekuomet neišeina iš mados. Tačiau laikai kai prie leopardo spalvos suknelės buvo derinami leopardo spalvos batai kojinės ir leopardo spalvos rankinė jau praeityje. Norite būti žavi ir nepakartojama? Šiuos drąsius raštus derinkite atsargiai ir saikingai.  Aukso vidurio taisyklė būtų tokia- ne daugiau dviejų aprangos dalių su gyvūnų raštais. Šios aprangos dalys turėtų būti atitolę viena nuo kitos ir būti būtent ant tos kūno vietos, į kurią norite atkreipti aplinkinių dėmesį.

  1. Kepuraitė su snapeliu

Šios kepuraitės yra žavus paplūdimio atributas. Jos puikiai pasitarnaus turistiniame žygyje ar gamtoje. Tačiau šis stiliaus atributas siejamas su alų mėgstančiais ir atostogaujančiais vyrukais.  Kodėl? Tokia kepuraitė dengia tik akis, na o jūsų kaklas lieka kepti  ir raukšlėtis saulėje. Norite būti paslaptinga?- rinkitės skrybėlaitę. Norite būti stilinga? – rinkitės megztą kepurėlę. Na, o jeigu dievinate džinsus, – šį sezoną neapsiriksite pasirinkusi kaubojišką skrybėlę, kuri  nuo saulės gina ne tik veidą bet ir švelnų greitai vystantį kaklą.

marskiniai ir kojines 5.Storos kojinės  ir marškiniai

Leginsai ir storos juodos kojinės yra nepamainomi stilingos panelės  palydovai. Ypač jeigu norite dėvėti mažą juodą suknutę ar laisvesnę tuniką. Tačiau pastaruoju metu plintanti mada derinti storas juodas  (28-30 denų) kojines ir trumpą palaidinę tikrai nedera su mada. Jeigu jau dėvite kojines, maukitės jas po sijonu, suknele arba tunika. Storos kojinės ir jūsų sėdynaitę vos  dengianti palaidinė tinka nebent tvarkantis namuose- ir tai, jeigu jūsų  niekas nemato.

Štai tiek. Būkite gražios visur ir visada:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *