5 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 5 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris ?5 Menesio diena

Penktą dieną gimusius žmones aplinkiniai mėgsta dėl jų mokėjimo bendrauti bei prekiauti. Šiuos žmonės traukia nuotykiai, pinigai, šlovė ir dėmesys. Jie mėgsta įvairovę ir yra puikūs diplomatai, kurie gali pažinoti pusę pasaulio.  Jie jaučia pinigus, moka juos pritraukti ir mėgsta juos uždirbti, Deja, lygiai taip pat jie mėgsta šiuos uždirbtus pinigus leisti. Penketukai garsėja kaip puikūs verslininkai kurie prieis prie bet ko ir pasieks būtent tai ko jiems reikia. Jie mėgsta gyventi turtingai, netgi jeigu neturi tam galimybių. Šie žmonės pukūs pašnekovai, mokantys sklandiai ir įtikinamai įrodinėti. Jie lengvai jus gali apvynioti aplink pirštą, net pernelyg dėl to nesistengdami. Jie apsukrūs, verslūs, tačiau nereitai nesirenka būdų pasiekti savo finansiniams tikslams. Šie žmonės tiesiog dievina naujienas , mokslą bei netikėtumus. Jie mąsto greitai ir logiškai. Na, o prireikus gali elgtis ir nepriekaištingai ir nustebinti įžūliais akibrokštais. Gimę penktą mėnesio dieną gali rasti bendrą kalbą su visų visuomeninių sluoksnių atstovais, todėl neretai  jie tampa dideliais verslo magnatais arba garsiais diplomatais. Jeigu šie žmonės ką nors nutarė, tai šis nutarimas bus įgyvendintas kuo greičiausiai ir su kuo mažiausiais nuostoliais. Jie žavūs, traukia žmones prie savęs ir moka pasinaudoti bet kokia situacija. Apie juos mėgstama sakyti- išlipo sausas iš balos. Iš tikrųjų beveik taip ir yra. Jų gyvenimas nėra pastovus. Dažniausiai jie svyruoja tarp labai didelės prabangos ir didelio skurdo. Jie linkę gyventi tarsi švytuoklėse- tai iškyla aukštai, tai krenta labai žemai, kad ir vėl iškiltų dar aukščiau.

Kas trukdo 5 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Šie žmonės nemėgsta rinktis priemonių savo tikslams pasiekti. Todėl jų keliai gali kirstis su įstatymo nubrėžtomis ribomis. Jie avantiūristai ir laimės ieškotojai, todėl kas jų laukia rytoj,jie ko gero ir negali gerai pasakyti. Jie nemėgsta sėdėti vienoje vietoje, pastoviai ieško naujovių ir naujų įspūdžių, todėl retai būna ištikimi. Gimę penktą mėnesio dieną lengvai susižavi, tačiau lygiai taip pat greitai ir atšąlą. Jų jausmai yra labai audringi, tačiau nėra ilgalaikiai ar tvirti.Jie vengia ilgalaikių ryšių ir bijo įsipareigojimų.Šie žmonės gali dirbti su labai dideliu užsidegimu, tačiau tik labai trumpai. Tas pats vyksta ir jų šeimoje. Jie linkę įtarinėti, nes patys nėra labai pastovūs. Šiems žmonėms sunku išlaikyti ilgalaikius santykius, nes jie nėra tikri, ar šis pasirinkimas yra tas vienintelis tikrasis. Juos traukia tai kas nežinoma ir neištyrinėta, todėl jie gali ir nusivilti ir skraidyti padebesiais.Aplinkiniai dažnai jų nesupranta, nes gimę penktą mėnesio dieną yra pastoviai mąstančios asmenybės. Jiems būtina mąstyti ir siekti vis naujų įspūdžių, todėl jeigu partneris jų nesupranta,- namuose tiesiog kyla audra. Šie žmonės gali tapti naujų dietų, naujų vaistų ar naujų sporto rūšių vergais, nes juos traukia būtent naujovės. Jie turi turėti tai kas yra naujausia ir brangiausia. Piguva yra ne jiems ir ne jų artimiesiems, todėl gyventi su jais po vienu stogu gali būti sunku.

Šie žmonės taip pat mėgsta blizgėti visuomenėje. Jie turi būti visuose vakarėliuose ir visuose atidarymuose.  Dažnos kelionės, konferencijos, susitikimai, furšetai- visa tai yra penketukų gyvenimo kasdienybė, su kuria artimiesiems gali būti labai sunku taikstytis.

Kokios profesijos tinka gimusiems 5 mėnesio dieną?

Gimusieji 5 mėnesio dieną yra apsigimę prekeiviai, verslininkai, diplomatai. Jie gali būti puikūs žurnalistai, reklamos agentai, kelionių ir turizmo vadybininkai, skaičiavimo technikos specialistai, patarėjai ir mokytojai. Šie žmonės mąsto kaip vaikščiojantys kompiuteriai, todėl visose srityse kur reikalinga nepriekaištinga logika ir mokėjimas įtikinėti, – jie yra tiesiog nepakeičiami.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 5 mėnesio dieną?

Penktą dieną gimusiųjų sveikatai pavojingos priklausomybės. Juos gali varginti gerklės ligos, ypač peršalimai ir bronchitai. Jų jautri endokrininė sistema, todėl juos gali varginti skydliaukės problemos ir diabetas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *