10 ženklų įrodančių jog jis ne tau

10 ženklų įrodančių jog jis ne tau  mergina

  1. Jis neįsipareigoja

Taip, perskaitei teisingai. Jis niekuo neįsipareigoja – tiesiog puikiai leidžia laiką su tavimi. Kaip tai atpažinti? Prisimink, kada jis paskutinįkart padėjo tau tvarkytis namuose. O kada paskutinįkart jis tęsėjo savo pažadą praleisti rytojaus vakarą su tavimi? Jeigu tavo išrinktasis pamiršta, jog tik tu gamini pietus ir vakarienę, tai tikrai gali reikšti, jog tu jam tiesiog nereikalinga. Taip, tu puiki, žavi ir ištikima, tačiau ar jis atsilygina tuo pačiu?

  1. Jis neatsako į tavo skambučius.

Na, šitą teiginį reikia išsiaiškinti iki galo. Taip, jis retsykiais gali neatsiliepti (ypač darbo metu). Tačiau, labą dieną- nekelti ragelio vakare arba po darbo? O kaip yra su SMS? Jeigu jis neskaito tavo siųstų žinučių ir yra ne ryšio zonoje beveik visą laiką kai jam skambini, – metas pagalvoti ar  tu jam tikrai rūpi.

  1. Jis slepia savo mobilųjį telefoną.

Tvarkoj. Tu juo pasitiki. Tai kodėl jam reikia bėgti į vonią, kad galėtų perskaityti draugo žinutę? Juk dovanų ir siurprizų kasdien niekas nedaro. Ar jis tikrai tiek nepasitiki tavimi, jog turi keisti  telefono slaptažodį keletą kartų per savaitę? Na, jeigu pasitikėjimo tavimi nėra, kas gi vyksta tarp jūsų?  Aš suprantu, jog tau nereikia žinoti visų jo paslapčių ir darbo reikalų, tačiau pavydus telefono saugojimas gali būti ženklu, jog jūsų santykiai ilgai netruks.

  1. Tu jam nesvarbi

Jis iš tikrųjų to nesako. Tačiau tu pagaminai vakarienę, o jis išbėgo pas draugą alaus. O gal  būt jis privalo padėti tai bendradarbei-grupiokei-kaimynei  būtent rytoj, kai tu tikėjaisi su juo kur nors išeiti? O gal būt jo bendradarbių problemos jam svarbesnės nei tai, kaip tu šiandien pasipuošusi. Jeigu jis iš tikrųjų mano, jog tu visada palauksi ir pas tave jis visada suspės,- metas daryti išvadas.

  1. Jis nerodo švelnumo viešumoje

Sakai, kam tai rūpi? Nagi tai turi rūpėti Tau, brangioji. Gal būt jis nėra iš tų, kurie vaikšto apkabinę merginas per juosmenį, tačiau retsykiais apkabinti sugeba kiekvienas. Gerai, jis drovus ir nemėgsta rodyti savo jausmų, tačiau kodėl jis tau neduoda savo rankos kai einate parku? Sutinku, – vyrai nemėgsta ašarų ir seiliojimosi, tačiau būti pora ir eiti tik greta? Iš tikrųjų? Ar tu jam tikrai tik tiek rūpi? Jeigu jis nori, jog būtumėte tik draugais, ko gero tikrai nepuls vaikščioti susikabinęs už rankų būtent su tavimi. Na, to tiesiog nebūna.

  1. Jis slepia savo tėvus

Iš tikrųjų. Jūs draugaujate jau ne vieną mėnesį ir tu dar nematei jo mamos. Oj, – jo mama vis dar kaime-tolimammieste-tolimojšaly. Suprantu. Tačiau gal būt jis su ja bendrauja skaipu ar kaip nors kitaip. Jeigu jis nenori parodyti tavęs savo tėvams, tai reiškia tik vieną- jūsų santykių jis nelaiko rimtais. Ką tai reiškia Tau? Tai reiškia, jog  šie santykiai ko gero ilgai netruks.

  1. Jo Feisbuke pažymėta, jog jis dar vienišas?

Iš tikrųjų? Tai ką gi jūs veikiate visą pusmetį? O gal jo feisbuko  ar dar kokiam nors socialinio tinklo puslapyje yra ne viena ir ne dvi draugės?Pamąstyk, jeigu tavo širdies draugo bičiuliams nereikia žinoti, jog jūs draugaujate, – nesitikėk, jog  jis mano, jog jūsų santykiai iš tikrųjų rimti.

  1. Kur krypsta jo akys?

Taip būna beveik kas kartą kai jūs kartu.  Jūs išėjote pasižmonėti, ir staiga pro šoną praplaukė ji- trumpais šortukais ir riesta uodegyte. Po to jam nusišypsojo žavi juodaplaukė iiiiiiiiiiilgais porcelianiniais nagais. Jo akys tiesiog sužaibavo. Ir taip toliau ir taip toliau. Ar dar neatsibodo jaustis nejaukiai, kai kompanijoje jis flirtuoja su pačia gražiausia mergina, o tu stovi šalia kaip (atsiprašau už žodį) –šluota? Teko būti tokioje situacijoje? Jeigu tai kartojasi kas kartą kai jūs išeinate į viešumą, nesitikėk, kad kas nors pasikeis per ilgesnį laiką. Tai ženklas, kad tu jo tiesiog netrauki. Būna? Taip. Giliai įkvėpk ir padaryk išvadas.

  1. Jis pastoviai šneka apie kitas

O taip. Romantiškas vakaras: jūs prie jūros. Tu drebi iš šalčio, o ką daro jis?  O jis kalba. Tu tik ir tegirdi apie tą bendradarbę- ji šiokia ir kitokia. O kodėl ši bendradarbė atima šį stebuklingą vakarą iš tavęs? Jeigu jis būdamas su tavim pastoviai šneka apie kitas, – na, ūkiškai tai reiškia, kad jo dėmesys ir skirtas kitoms.  Taip mieloji, ne Tau, bet joms. Pagalvok, -Jis gi kalba ne apie tave ir jį. Jis kalba apie Jas. Jų ko gero daug. Ar tu tą pradedi suprasti?

10.Tie trys žodeliai

Taip, – Tu kaip kaip prisukamas zuikutis kartoji  “tu mano brangiausias“, „tu man patinki“ ir taip toliau ir taip toliau. O ką jis? Nusišypso ir atsako- „ taip, suprantu, žinau“. Aš suprantu, jog jis suvokia, jog esi jam neabejinga. Tačau kiekvienas vyrukas išgirdęs tuos tris žodelius bent kartą atsako tuo pačiu.  Kaip kaip? Jis tau nei karto to neištarė? Nefantazuok ir pagalvok apie tai, kad ko gero gaišti ir savo ir jo laiką. Taip tiesiog būna, – tu jam patinki, bet ne tiek, jog dėl tavęs eitų į pasaulio kraštą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *