10 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 10 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris 10 Menesio diena

Gimusieji dešimtą mėnesio dieną neretai vadinami užsispyrėliais. Beveik taip ir yra. Šie žmonės žino ko nori ir moka siekti savo tikslų. Numerologai teigia, jog nulis, esantis jų gimimo datoje suteikia jiems stiprybės ir apsaugo juos būtent tuo metu, kai šios jiems prireikia. Kaip ten bebūtų su tais nuliais, tačiau šie žmonės eina per gyvenimą kaip peilis per sviestą. Jie nemėgsta rutinos ir neretai  yra laikomi darboholikais. Dešimtukai mėgsta iššūkius, todėl neretai painiojasi į gan rizikingus nuotykius. Jie apdovanoti lakia vaizduote ir mėgsta staiga atitrūkti nuo visų darbų bei dingti iš akiračio. Šiuos žmonės lengva pažinti- jie visada atrodo nepriekaištingai, tačiau jų aprangoje bus kokia nors viena ypatinga detalė, kuri prikaustys jūsų dėmesį.

Jie mėgsta riziką, tačiau ši rizika jiems veikiau yra būdas išreikšti savo kūrybinę energiją nei tikras noras kažką įgyti ar prarasti. Šie žmonės visų pirma yra mąstytojai , kurie mėgsta planuoti ir vadovauti.  Savo nepriklausomybę tie žmonės vertina labai rimtai, todėl vargu ar jie leisis būti kieno nors pavaldiniais.

Apie dešimtukus neretai kalbama, jog jie yra sėkmės kūdikiai. Gal būt tai ir teisybė, tačiau savo sėkmę jie užsidirba atkakliu ir neretai labai nuosekliu darbu, kurio jūs nepastebėsite. Jie nemėgsta viešai rodyti savo pastangų.  Veikiau linkę sudaryti nuomonę, jog viskas išėjo savaime, nes jie tiesiog žino kaip tai padaryti. Tai žmonės kurie mėgsta fizinę veiklą, aerobiką, dviračių sportą. Fizinis aktyvumas jiems yra būdas atsipalaiduoti ir atsikratyti rutinos.

Kas trukdo 10 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Dešimtukai panašūs į veržlų krioklį, kuris nesulaikomai veržasi pirmyn. Iš tikrųjų, kuo daugiau iššūkių jiems reikia įveikti, tuo puikiau jie jaučiasi. Didžiausias šių žmonių priešas yra nuobodi ir monotoniška veikla. Jeigu jiems reikia dirbti tą patį ir tą patį darbą jie aptingsta, tampa irzlūs ir priekabūs. Šiems žmonėms reikalingi nauji ir pastovūs įspūdžiai.

Bendraudami su aplinkiniais jie nemėgsta būti stumdomi. Neretai supantiems juos žmonėms  kelia perdėtus reikalavimus, tačiau ne todėl, kad yra išrankūs, bet todėl, kad nori kad viskas būtų taip kaip įsivaizduoja būtent jie. Jeigu kas nors būna ne taip kaip jie numatė, gali būti ir gan atžarūs ir gruboki. Šie žmonės nemėgsta būti apgaudinėjami, tačiau nelinkę  aklai kontroliuoti kitų. Jie yra apsigimę lyderiai, tačiau tai lyderiai, kurie mėgsta bendrauti. Tai scenos primadonos, į kurias turi būti nukreiptas jūsų dėmesys. Jeigu tokio dėmesio  iš jūsų jie nesusilaukia, greičiausiai eis jo ieškoti kitur. Vienok jeigu jūsų dėmesys skiriamas tik jiems vieniems, jie pradeda jaustis smaugiami.

Šie žmonės vengia pripažinti, jog jų planai gali būti ir netikslūs ar tiesiog neįgyvendinami.  Bendravimą su aplinkiniais jie įsivaizduoja kaip bendradarbiavimą, kuriame vadovaujanti rolė yra skiriama jiems. Jeigu jie neranda sau lygaus ir panašiai mąstančio partnerio, gali blaškytis gan ilgai.

Dešimtukams pastoviai reikia naujienų, kurios stimuliuotų jų savimeilę. Jų mašina turi būti pati naujausia, o žmona pati gražiausia. Jų aplinka turi atspindėti jų asmenybę, tačiau bendraus jie tik su sau lygiais.  Kartais nevengia ir kraštutinumų. Todėl jeigu jūs nutarėte susieti gyvenimą su šiuo žmogumi, nusiteikite įdomiam bet sudėtingam gyvenimui.

Sutarti su jais yra gana lengva. Tačiau būtent dėl savo nepriklausomo būdo, jie neretai įsipainioja į santykius su tokiais žmonėmis, kurie jais visiškai nesidomi ar nesirūpina. Iš to kyla nesusipratimai ir dideli nesutarimai. Jeigu dešimtukas jaučia, jog jų santykiai yra nuobodūs, jis visgi stengsis juos taisyti, tačiau tik tol, kol jo kantrybė visiškai nenutrūks. Meilės fronte jiems gresia dvejopi spąstai- susirasti visiškai nuo savęs priklausomą partnerį, su kuriuo pradės pyktis nes gyventi kartu bus neįdomu. Antrieji spąstai, – jie neretai sumaišo visiškai jiems abejingus žmones su laikydami juos tokiais pačiais kaip ir jie- nepriklausomais ir savarankiškais. Jeigu toks partneris nusitaikė į jų finansus, tokių santykių rezultatai gali baigtis netgi labai liūdnai.

Kokios profesijos tinka gimusiems 10 mėnesio dieną?

Dešimtukai gali dirbti komandoje, tačiau esant reikalui dirbs ir vieni. Svarbiausia, kad darbe galėtų dirbti kūrybinį darbą arba užimtų vadovaujančias pareigas. Jiems būtini nauji įspūdžiai, kad jie galėtų patenkinti savo kūrybinius poreikius. Šie žmonės gali dirbti visur, kur reikalingas nestandartinis mąstymas, žaibiška orientacija ir optimizmas. Jie gali būti architektai, organizatoriai, planuotojai, dizaineriai, aktoriai , porfesionalūs golfo arba teniso žaidėjai, dviračių sporto meistrai, gimnastai, akrobatai ir panašiai. Dešimtukai  neretai tampa gerais patarėjais.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 10 mėnesio dieną?

Dešimtukus gali varginti padidinto kraujospūdžio liga, cukraligė, ypač hipoglikemija. Jie valgo greitai ir daug, pernelyg nesigilindami į maisto kokybę. Prie jų neretai kabinasi infekcijos, juos gali varginti nagų ar pėdų  grybelis. Jeigu jie neranda būdo kaip aktyviai atsipalaiduoti, gali skųstis nerviniu išsekimu ar nemiga. Jeigu jie neranda būdo kaip aktyviai atsipalaiduoti, gali skųstis nerviniu išsekimu ar nemiga.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *