Turkis

Jeigu jums patinka turkis- esate derybininkė turkis

Turkis stiprina gerklės čakrą, kuri atsakinga už sąžiningus ir garbingus santykius. Jeigu jums patinka šis akmuo,- jūs mėgstate sakyti tiesą ir nebijote šios tiesos užrašyti reikalui esant. Greičiausiai esate poetė, lektorė arba renginių vedėja. Šis akmuo padeda tinkamai parinkti žodžius, ypač jeigu šiuos žodžius reikia išsakyti didelei miniai.

Turkis taip pat suteikia apsaugą ir pasaugo jūsų grožį bei meilę. Jis paskatina draugystę ir padeda išsaugoti pinigus, bei suteikia drąsos pakovoti už save.

Tai įdomu

Astrologai turkį priskiria Veneros, Neptūno ir Jupiterio planetoms. Jis tinka Šauliams, Žuvims , Skorpionams bei Vandeniams. Astrologai nuo senovės vertino turkį, kaip akmenį, kuris ne tik gydo bet ir saugo savo šeiminką. Šis akmuo pritraukia turtą, sėkmę bei meilę. Tačiau jis padeda tik sąžiningiems ir doriems žmonėms. Jis puikiai mažina įtampą, todėl tinka esantiems viešumoje ir dirbantiems įtemptus darbus.

Kuo naudingas turkis?

Turkis padės atgauti prarastas jėgas ir numaldys įsisiautėjusius skausmus bei varginančius uždegimus. Šis akmuo taip pat padės pasijusti ramesniems ir taikesniems.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *