Katė

Jeigu jums patinka katė –  Esate jausminga sėkmės medžiotoja kate

Katės nuo senovės saugojo Egipto piramidžių paslaptis. Jos buvo ir  yra  siejamos su laisve bei moterišku grožiu. Katės yra jautrios, turi puikią nuojautą ir visada žino kas galima, o kas ne. Nėra puikesnės medžiotojos už katę, kuri kantriai tupi prie pelės urvelio, apsimesdama, kad ji tiesiog kaitinasi saulutėje.

Jeigu jums patinka katė, net neabejokite,  – jūs žinote, kaip siekti savo tikslo. Tačiau jūs tai darote grakščiai ir švelniai, – taip jog niekas net neįtaria, jog esate stipri, greita, atkakli ir valinga medžiotoja. Jus globojanti katė skatina gyventi priešybių pasaulyje, kuriame tinginiavimas staiga pasikeičia atkakliu darbu, o siautulinga šventė staiga nutyla ramioje namų aplinkoje.

Jūsų draugai žino, jog esate paslaptinga, savarankiška ir be galo kantri. Jūs sugebate pagauti sėkmę už uodegos, ir nebijote kautis dėl savo teritorijos. Jūs puiki diplomatė, kuri sugeba suvaldyti ne tik save, bet ir įsismarkavusį draugą. Kaip ir katė, jūs  esate be galo smalsi ir nebijote palikti savo namų. Tačiau visada į juos sugrįžtate,- o kaip gi kitaip. Kiekviena katė turi namus. Jūsų  gyvenimas yra nenuspėjamas, na o jūsų žaizdų niekas nemato, nes jūs mokate jas užgydyti greičiau nei gamta.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *