Granatas

Jeigu jums patinka granatas – ko gero ruošiatės žengti naują žingsnį savo gyvenime granatas

Granatas yra pradžios akmuo. Šis akmuo skatina aistrą, ir ypač naujai įsižiebiančius jausmus. Granatas stiprina pagrindinę jūsų stuburo apačioje esančią bazinę čakrą.Savo nešiotojui jis suteikia jėgų siekiant naujų tikslų ir pradedant naujus darbus. Šis akmuo taip pat padeda siekti tikrųjų jūsų siekių.

Granatas paprastai nešiojamas siekiant meilės ir sėkmės. Šis akmuo paskatina pasitikėjimą savimi ir sužadina jūsų gyvybines galias. Jis pritraukia sėkmę, pagerina sveikstančiųjų būklę, suteikia apsaugą, padeda išgyti ir skatina ištikimybę ir yra dovanojamas ištikimybės vardan. Granatas primins draugamas apie jus įvykus nelaimei . Jis taip pat yra gimdyvių akmuo.

Tai įdomu

Astrologai sieja granatą su Marso planeta. Teigiama, jog jis labiausiai tinka Avinams, Skorpionams ir Ožiaragiams. Kalbama, jog nešiojantis granatą gali valdyti kitus bei apsaugo keliautojus nuo kelyje tykančių pavojų. Kalbama, jog esantys dvasinių ieškojimų kelyje turėtų nešioti granatą, kad galėtų surasti tikrąją savo gyvenimo kryptį.

Kuo naudingas granatas?

Šis akmuo ne tik padeda teisingai trokšti, jis sugeba sužadinti jėgas šių troškimų įgyvendinimui. Granatas  apjungia Žemės ir Ugnies pradus, todėl jis sugeba ir apvalyti ir sušildyti. Jis paspartins kraujo tėkmę gyslomis ir sužadins blėstančią aistrą ir norą gyventi. Jeigu norite, jog jūsų verslo partneris būtų jums ištikimas,- dovanokite jam granatą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *