Erelis

Jeigu jums patinka erelis – Jūsų siela sklando neribotose aukštybėse erelis

Erelis  iškyla aukščiau nei kiti paukščiai, todėl jo laisvės  iš tikrųjų apriboti negali niekas. Indėnai erelį laiko dvasinių ieškojimų ,dvasinių  laimėjimų  bei nemirtingumo simboliu.

Šis paukštis perduoda žinias iš dvasių pasaulio ir sugeba sutelkti dėmesį į mažiausią skruzdėlytę  ropojančią takeliu. Tai akylas paukštis, kurio įžvalga padeda pažvelgti į dvasios gelmių slėpinius.

Jūsų globėjas  erelis taip pat gali  jums parodyti kelią, kai nežinote ką pasirinkti, bei vesti  jus dvasinio tobulėjimo ir savigydos keliu.  Jūsų draugai gerai žino, jog esate išdidi, tačiau to nerodote be reikalo. Esant bėdai, galite paimti vadžias į savo rankas. Jūs turite puikią nuojautą ir ko gero galite spėti ateitį. Draugai žino, jog vietoj vakarėlio, jūs ko gero pasirinksite naują paskaitą arba sėsite prie knygos.

Jūs linkusi save riboti ir dažniausiai aukojatės dėl tikro arba savo pačios įsivaizduoto tikslo. Jus gan sunku suprasti,  tačiau esant nelaimei neabejotinai esate ta, kuri padės atgauti sielos ramybę. Jūs mėgstate būti tarp žmonių, tačiau pati jiems atsiverti nesate linkusi. Ko gero jus traukia darbas susijęs su medicina ar gydymo galimybėmis.

Tai įdomu

Eerlio metams priskiriamI 1900 1932 1964 1996 2028 2060 metai. Kalbama, jog erelio metais reikia užsiimti rimtosims statybomis arba dideliais amžiaus projektais.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *