Delfinas

Jeigu jums patinka delfinas – Esate Sudėtinga asmenybė delfinas

Delfinas yra žinių nešėjas ir atradėjas. Būtent todėl jis siejamas su santykiais, nuotykiais, apkalbomis ir šventėmis. Delfinai mėgsta žaisti ir tyrinėti. Jie smalsūs, žavūs, ir protingi.

Jus saugantis delfinas skatina jūsų sąmojį, iškalbą ir padeda skleistis jūsų žavesiui. Jūs mėgstate žibėti visuomenėje, tačiau darote tai protingai ir su saiku. Jūsų nuomonės yra paisoma, nes jūs stengiatės gerbti visus. Esate išsilavinusi ir daug laiko praleidžiate visuomeniniuose renginiuose. Mėgstate ištikimybę ir pati esate ištikima. Jus sunku apgauti,  o apie jūsų pasiaukojimą sklando legendos.  Deja, kartais jūsų pagarba trunka pernelyg ilgai.

Delfinas paprastai ateina į pagalbą beviltiškoje situacijoje ir gali išgelbėti jus iš skęstančio laivo. Šis gyvūnas yra atgimimo, pagalbos ir vidinės tvirtybės simbolis. Jūs neabejotinai esate puiki tarpininkė ir derybininkė, tačiau derėdamasi dėl kitų, neturėtumėte pamiršti ir savęs. Jūs siekiate vidinės darnos ir taikos, todėl šalia jūsų ko gero gera kiekvienam. Būkite atsargi, ir neleiskite savęs išnaudoti.

Tai įdomu

Avestos sekėjai Delfinui priskiria  1902, 1934, 1966, 1998, 2030 ir 2062 metus. Astrologai teigia, jog būtent šiais metais palanku keliauti ir ieškoti naujų neįprastų veiklos sričių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *