Arklys

Jeigu jums patinka arklys –  jūs mėgstate laisvę arklys

Arkliai mėgsta šuoliuoti priekin ir nėra linkę sustoti ir pagalvoti apie tai, kas juos ten pasitiks. Jeigu jums patinka arklys, ko gero niekas nedrįsta tęsti jūsų pradėto darbo, nes  niekas negali jo atlikti būtent taip kaip jūs to norite. Jūs mėgstate rėžti tiesą į akis ir stengiatės gyventi pagal savo pačios sukurtas taisykles, tačiau ar šios taisyklės yra teisingos, iš tikro pasakyti negali niekas. Jūsų draugai gerai žino, jog esate užsispyrusi, labai smulkmeniška ir galite dirbti daug ir atkakliai. Žinoma tik su sąlyga, jog jūs pati to norite. Jūs mėgstate skubėti, neretai esate gan išsiblaškius ir tikrai nepasižymite punktualumu.  Jus saugantis arklys skatina jus siekti elegancijos ir grakštumo.

Ko gero jūs neturite labai daug artimų draugų, nes sutikite, ne kiekvienas gali atsilaikyti prieš pastovų savo nuomonės išsakymą bei jausmų audras. Tačiau savo draugams galite atleisti viską arba beveik viską. Vėlgi, iki to momento, kai jie nebetampa jūsų draugais. Esate romantikė ir nepripažįstate kitų kuriamų taisyklių, todėl jūsų gyvenimas gali būti ir labai nuostabus ir labai sunkus tuo pat metu. Jeigu jūs išmoksite suvaldyti savo geismus ir aistras, tapsite nuolaidesne bei pajungsite jas protingiems tikslams , ko gero jums lygių neatsiras.

Tai įdomu

Avestos sekėjai teigia, jog arklys globoja 1925, 1957, 1989, 2021, 2053 ir  2085 metus.  Kalbama, jog arklio metais paprastai sulaukiama atlygio už padarytą žalą bei neištesėtus pažadus.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *