3 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 3 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris? 3 Menesio diena

Trečią mėnesio dieną gimę žmonės yra be galo kūrybingi. Jie dažniausiai yra apdovanoti sugebėjimu išreikšti save per judesį, žodį ar rankų darbą. Tai judrūs, sąmojingi ir žavūs žmonės, kurie sugeba akimirksniu išsklaidyti įtampą. Šie žmonės mėgsta valdžią ir nenoriai tampa pavaldiniais. Savo sprendimus ir klaidas jie daro tik patys, todėl tik patys už jas ir atsako. Reikalui esant jie yra labai drausmingi ir atkaklūs, todėl konkuruoti su jais sunku. Šie žmonės taip pat  nėra labai išrankūs rinkdamiesi priemones savo tikslams pasiekti, tačiau yra puikūs darbuotojai ir neretai yra laikomi karjeristais. Jie reiklūs, gan pavydūs ir labai sunkiai pripažįsta savo klaidas. Trejetukai yra apsigimę lyderiai, mokantys ir pagirti ir įsiteikti. Tačiau neretai jie nesistengia numatyti kokius gi vaisus atneš jų triūsas. Tai žmonės kurie  pirmiausia linkę veikti, o tik paskui pagalvoti. Jie staigūs, gan ūmaus būdo, ir nelinkę labai gilintis į priežastis ir pasekmes. Kasdieniniame gyvenime jie stengiasi gyventi daugiau šia diena ir nelabai galvoja apie tai kas bus rytoj.Neretai jie yra apdovanoti daugybe gamumų ir talentų, dėl ko ilgai negali apsispręsti ko gi iš tikro nori. Jiems sekasi, jie dažniausiai yra sėkmės kūdikiai ir mėgsta plaukti pasroviui, džiaugdamiesi tuo ką duoda gyvenimas.

Kas trukdo 3 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Šie žmonės  turėtų būti atsargūs bendraudami su kitais. Jie greitai susižavi, mėgsta flirtuoti ir siekia vis naujų įspūdžių. Trejetukams būtina žmonių apsuptis ir švytėjimas dėmesio centre. Todėl jų partneris turėtų atitikti tokį gyvenimo būdą. Jie moka pašnekėti, yra sąmojingi ir žavūs, tačiau neretai bendraudami yra gan paviršutiniški. Jiems svarbiau smagiau praleisti laiką, nei gilintis į savo ar partnerio jausmus, todėl labai didelių jausmų proveržių iš trejetukų nesitikėkite. Jie gali būti labai aikštingi, ypač, jeigu partneris jiems neskiria pakankamai dėmesio, tačiau tokio pat dėmesio iš jų laukti nereikėtų.Santykiuose su kita lytimi jie vertina naujumo ir įdomybės pojūtį. Jiems pastoviai būtina jaustis “užgriebtiems už nervo”, todėl  net suradę tą vienintelį, jie vis tiek dairysis į šalis. Ir ne dėl to, kad partneris yra blogas, bet tiesiog dėl azarto. Jie daug laiko skiria meilės žaidimams, aistrai ir kūniškams malonumams, tačiau tai veikiau ne jausmų išraiška, bet smalsumo tenkinimas. Todėl jeigu jau nutarėte sieti savo gyvenimą su trejetuku, turėsite įprasti, jog tai nėra tas žmogus, kuris jums nusileis. Veikiau priešingai, trejetuko partneris turi būti ramus ir nuolaidus, bei suprantantis, jog išsidūkus jausmams, trejetukas vis tiek sugrįš į namus.

Trejetukai mėgsta mąstyti greitai, ir nori būti dėmesio centre. Jie nekantrūs, todėl silpnesio charakterio ar lėtesniems žmonėms su jais bendrauti gansunku. Neretai jie laikomi išdidžiais ar pasipūtusiais, tačiau tai dažniau kyla iš aplinkinių nesugebėjimo prisiderinti prie greito  ir gan valdingo trejetukų būdo.

Jiems taip pat sunku būti situacijose, kuriose jie nustumiami į antrą planą. Nieko čia labai nepakeisite, nes trejetukas nelinkęs nusileisti ir viską turi spręsti pats.

Gimę trečią mėnesio dieną gali būti gan plepūs ir kandūs. Jeigu jie supyks, tikrai įgels sunkiai ir skaudžiai. Tačiau iš tikrųjų trejetuką supykinti gan sunku. Jie mėgsta pakritikuoti ir savo kritikos į vatą nevynioja. Tačiau tai daugiau konstruktyvi kritika. Trejetukai sunkiai išlaiko paslaptis, nes neretai nepajaučia ribos kada reikia prikąsti liežuvį.

Šiems žmonėms taip pat sunku susikaupti ties vienu konkrečiu uždaviniu ar tikslu. Jie turi tiek gabumų, energijos ir sumanumo, jog negali praeiti pro šoną neišbandę ko nors naujo. Būtent todėl trejetukas gali turėti net kelias profesijas ir nei vieno  tikro užsiėmimo.

Kokios profesijos tinka gimusiems 3 mėnesio dieną?

Trejetukams tinka viskas kas susiję su kūryba ir rankų darbu. Jų veiklos diapazonas gali svyruoti nuo rankdarbių, siuvinėjimo, mezgimo, meistravimo iki muzikos, sodininkystės rašymo, gydymo, yapč gydymo rankomis, masažo, akupunktūros, akupresūros ir panašiai. Jie apsigimę šokėjai,  gimnastai, sportininkai bei linksmintojai. Gimusiems trečią mėnesio dieną gali sektis renginių vadyba,pantomima, klounada, vaidyba. Jie gali būti puikūs administratoriai. Karjerą trejetukai gali padaryti viešbučių biznyje, bilietų pardavime, turizmo srityje, kulinarijoje. Jų darbui reikalinga laisvė ir galimybė panaudoti savo asmeninį žavesį ir komunikacinius sugebėjimus.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 3 mėnesio dieną?

Gimusiems 3 mėnesio dieną būtina vengti palaido lytinio gyvenimo. Jų  yra jautrūs raumenųs ir kaulų sistema, jautri lytinė bei kraujagyslių sistemos . Gimusiuosius trečią mėnesio dieną gali varginti užkimimai, balso stygų uždegimai ir gerklų ligos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *