2 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 2 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris? 2 Menesio diena

Žmonės, gimę 2 mėnesio dieną yra labi subtilūs ir švelnūs.  Jie mėgsta svajoti ir gilintis į dvasinius Nuo pat vaikystės dvejetukai gali stebinti savo lakia vaizduote. Dažniausiai jie nelinkę bartis ir stengiasi nekonfliktuoti su aplinkiniais. Jiems  labai svarbūs darnūs santykiai bei ramybė šeimoje. Dvejetukai labai nuolaidūs, tačiau tai nereiškia, jog juos galima stumdyti kaip tik norint. Priešingai, jie yra labai protingi ir atkaklūs, todėl kautis su dvejetuku gali būti gan sudėtinga. Šią dieną gimusiems žmonėms labai svarbūs yra žmonės kurie juos supa. Bendraudami dvejetukai stengiasi ne tik suprasti tai ką jūs sakote, bet tiesiogine prasme tai išjausti. Dėl to jie garsėja kaip puikūs draugai, diplomatai ir derybininkai.  Dvejetukai mąsto labai greitai, ir sugeba jus suprasti iš pusės žodžio. Tačiau veikti iš karto jie nelabai linkę. Pirmiausia jie pasistengia apsvarstyti ar ši veikla tikrai yra būtina. Jie labai atsargūs, todėl tam,kad jie iš tikrųjų ką nors pradėtų daryti, yra būtinas paskatinimas arba labai svarbi priežastis. Šie žmonės nemėgsta nemalonumų ir kaip galėdami jų vengia. Jie noriai padeda kitiems ir yra labai atidūs bei rūpestingi.  Kadangi dvejetukams yra būtina ramybė,  jie neretai stengiasi nekristi į akis. Šiuos žmones reikia skatinti atskleisti savo sugebėjimus, nes susidūrę su aštria kritika ar skaudžia situacija, jie gali tiesio nuleisti rankas ir nieko nebedaryti. Dvejetukai yra ypatingai jautrūs, todėl  grubiai su jais bendrauti tiesiog negalima. Jie nepakenčia prievartos ir linkę ginti tai, ką mano esant teisinga. Jų pašaukimas- derybos, taikdarystė, diplomatija . Tačiau tam, kad dvejetuko talentai pilnai atsiskleistų, juos reikia palaikyti ir parodyti, jog jie yra mylimi, suprantami ir gerbiami.

Kas trukdo 2 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Gimusieji 2 mėnesio dieną yra labai jautrūs, todėl neretai tampa emociškai priklausomi nuo jiems artimų žmonių.Juos lengva įskaudinti, na o įskaudintas dvejetukas gali prapliupti pelnytai ir nepelnytai užtarnautų kaltinimų lavina. Aplininkiniams neretai yra sunku suvokti, jog dvejetukas kritiką ir kaltinimus išgyvena žymiai giliau ir sunkiau nei kiti, todėl jeigu jis pasijus įskaudintas, jo argumentai bus ne tik skaudūs, bet ir labai apsvarstyti. Dvejetuko pasaulis sukasi apie tai kaip jis jaučiasi būdamas su kitais. Būtent todėl jam reikalinga emociškai stabili aplinka. Jiems svarbu būti suprastiems ir palaikomiems.

Santykiuose su artimaisiais jiems taip pat svarbus dvasinis ryšys. Jeigu tokio ryšio nėra, dvejetuko jausmai išnyks kaip ir užsidegę.Kadangi šie žmonės tiesiog išjaučia kito žmogaus bėdas, jie negali suvokti, jog kiti nėra apdovanoti tokiais sugebėjimais. Būtent todėl bendraudami su mylimais žmonėmis jie tikisi daugiau nei šie žmonės gali duoti. Tuo pat metu, aplinkiniai neretai yra linkę išnaudoti dvejetukų geraširdiškumą ir tiesiog išsunkia juos savo amžinais nusiskundimais ir priekaištais. Kokios gali būti tokių santykių pasekmės? Arba dvejetukas užsisklęs savyje ir visiškai nuliūs, arba pradės kautis už savo asmeninę laisvę ir tuomet įsisiautės tikros jausmų audros.

Iš kitos pusės įgimtas dvejetukų atsargumas gali jiems trukdyti atvirai pasakyti apie savo poreikius ir būtinybes. Kodėl? Jie tiesiog laukia ir tikisi, jog jūs būsite tokie patys subtilūs ir pajusite tai ką jaučia dvejetukas. Gimę antrą mėnesio dieną dažniausiai nori, jog jų partneris būtų absoliučiai juos suprantantis , tai yra vos ne jų sielos dvynys. Deja, tai beveik niekada neįvyksta . Todėl neretai dvejetukai  negali apsispręsti ar žmogus su kuriuo jie bendrauja iš tikrųjų  ir yra tas vienintelis.

Kokios profesijos tinka gimusiems 2  mėnesio dieną?

GImusieji antrą mėnesio dieną gali dirbti bet kokį darba kuriame reikalingi derybiniai sugebėjimai ir iškalba. Jie gali būti puikiais patarėjais, asmeniniais sekretoriais, teisininkais, diplomatais, gydytojais, slaugytojais, jogos instruktoriais. Jie puikiai skaičiuoja, turi gerą skonį ir stiliaus jausmą, todėl neretai tampa puikiais nekilnojamojo turto prekybininkais ir vertintojais, menininkais, taikdariais ar psichologais.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 2 mėnesio dieną?

Didžiausios dvejetukų bėdos yra susijusios su emociniu stabilumu, todėl jie linkę sirgti hormonų apykaitos sutrikimų sukeltomis ligomis, moteris gali varginti labai skausmingos mėnesinės. Dvejetukų labai jautri nervų sistema ir kvėpavimo takai, todėl juos neretai vargina nemiga, astma, bronchitai, sinusitai arba odos ligos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *