5 jus liekninančios grimo gudrybės

5 jus liekninančios grimo gudrybės

Ne kiekvieną dieną mes galime pasidžiaugti žvelgdamos į veidrodį. Tačiau tai nereiškia, jog veidrodžio negalima šiek tiek apgauti. Kaip?

1 gudrybė – Paslėpkite  pagurklį

Žemyn smunkantis pagurklis jaudina ir seną moterį ir jauną merginą. Tačiau jį galite užmaskuoti matiniu blizgiu. Kaip? Jeigu teptuku padengsite apatinio žandikaulio odą pagal žandikaulio liniją žemyn į kaklą. Pridėdamos šiek tiek šešėlio išilgai apatinio žandikaulio linijos, jūs pabrėšite jo formą, ir oda po žandikauliu taps beveik nepastebima.

Kokį grimą naudoti- matinį arba pusiau matinį blizgesį (matte, semi-matte bronzer). Šį blizgesį šiek tiek papudruokite rausva pudra, kad išlygintumėte spalvos skirtumus.

2 gudrybė – Pastorinkite antakius

Paryškinkite antakius, kad jūsų veidas atrodytų plonesnis. Ne visi žino, jog rytų gražuolės dažniausiai yra labai apvalios, tačiau niekas to nepastebi. Kodėl? Jos žino vieną paslaptį,- kuo tankesni ir vešlesni atrodo jūsų antakiai, tuo siauresnis atrodo jūsų veidas. Kai antakių linija yra labai plona, ant veido lieka didelis odos tarpas, kuris ir storina jūsų veidą. Kad optiškai prarastumėte kelis kilogramus, pastorinkite savo antakius.

Kaip tai padaryti?

Antakius reikia papudruoti antakių pudra. Šia pudra antakiai  turėtų būti pudruojami nuo antakių pradžios iki antakio vidurio. Antakių lanko pabaigoje pudros turėtų beveik nebūtų, – kad antakiai atrodytų siaurėjantys į galą. Taip papūsti antakiai nukreips dėmesį nuo viso veido, todėl jis atrodys siauresnis, na o jūs šiek tiek lengvesnė.

Kad antakių pudra ilgiau išsilaikytų ant antakių plaukelių, sudrėkinkite antakius plaukų geliu, kuris padės pudrai geriau prilipti.

3 gudrybė – Prailginkite veidą

Prailginkite apvalų veidą. Tam, kad jūsų veidas atrodytų ilgesnis ir siauresnis , jums tereikia pašviesinti odą virš nosies pertvaros. Kaip taip padaryti?

Patepkite  kaktos odą virš nosies nugarėlės skystais skaistalais (liquid luminizer). Jums tereikia kelių išsiskleidžiančių tarsi plunksna išilginių brūkšnių žemyn nosies kryptimi. Taiu turėtų atrodyti kaip paukščio pėdos brūkštelėjimai. Jeigu jūsų nosytė storoka, pašviesinkite ir nosies nugarėlės odą, bei odą po nosimi- iki pat lūpų vidurio. Taip  sukursite žemyn nusileidžiančią beveik nematomą liniją veido viduryje, kuri optiškais susiaurins jūsų veidą.

4 gudrybė – prailginkite akių liniją

Prailginta migdolo formos akies linija nukreipia dėmesį nuo veido apvalumo ir jis atrodo šiek tiek siauresnis.

Kaip tai padaryti? Akies voko išorinį kampą prailginkite tamsesniu šešėliu. Toks tamsesnis šešėlis akies kamputyje padidins jūsų akį ir susiaurins veidą.

5 gudrybė – Paryškinkite skruostikaulius

Specialiu kampu nukirstu teptuku (angled brush) labai lengvai patepkite savo skruostikaulius rausvais skaistalais. Po to, skruostikaulius ir kaulą virš akiduobės dar šiek tiek paryškinkite ryškinančia pudra (highlighting powder).

Kelios gudrybės, kurios padės jums atrodyti šiek tiek lieknesnei fotografuojantis

  • Jeigu nutarėte fotografuotis, nuotraukos darymo metu liežuvį prispauskite prie viršutinio gomurio. Taip smakras yra pritraukiamas į viršų ir jūsų veidas atrodys siausresnis.
  • Jeigu norite atrodyti jaunesnė ir paslėpti pagurklį- šiek tiek ištempkite savo veidą į priekį, taip pagurklis bus patemptas aukštyn ir jo nesimatys nuotraukoje.
  • Stokitės taip, kad kamera žiūrėtų į jus iš šono. Jūsų svoris turėtų būti ant už nugaros pastatytos kojos. Taip jūsų kūnas atrodys siauresnis.
  • Atitraukite savo rankas nuo kūno, padėdami jas ant klubų ar šlaunų. Taip laikomos rankos atrodys grakštesnės ir lieknesnės.
  • Patraukite savo pečius atgal, įsivaizduodami, jog kažkas virvele traukia jūsų galvą į priekį. Taip jūsų laikysena atrodys gražesnė, na o kūnas –ilgesnis.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *