Skaičius 888

Skaičius 888

Angelų žinutė , kurioje yra skaičius 888 jums primena, jog esate teisus. Jeigu jūsų dėmesį traukia besikartojantis skaičius 888- tai ženklas, jog ne tik esate teisus  bet ir esate palaikomas savo darbuose.

Visata seniai stebi jūsų triūsą, ir atėjo metas suprasti, jog kažkoks jūsų gyvenimo etapas jau baigiasi. Jūsų atlygis ne už kalnų, tačiau neužmirškite, jog jūsų laukia nauji iššūkiai, kurie gali būti ir emociniai ir finansiniai. Gali būti, jog būtent tai kas jus šiuo metu taip kankina artėja prie pabaigos.

Šis skaičius jums primena apie kantrybę, atkaklumą, asmeninę atsakomybę bei asmeninį autoritetą. Jūsų vadybiniai sugebėjimai bei asmeninė patirtis jau duoda rezultatus, todėl nebijokite jais naudotis, kad pasiektumėte daugiau. Jums taip pat gali būti primenama, jog laikas peržvelgti savo finansinių veiksmų padarinius ir įvertinti esamą padėtį. Gali būti, jog iš jūsų laukiama žingsnio, kuris padės garantuoti saugią finansinę jūsų artimųjų padėtį rytoj. Šiuo metu jūs negalite pasitraukti, nes būtent jūs esate ta atrama, ant kurios laikosi kažkieno pasaulis. Jūsų  turtas yra uždirbtas sąžiningai, todėl jums primenama, jog darbą reikia tęsti ramiai ir garbingai. Šio skaičiaus pasirodymas jūsų gyvenime taip pat gali reikšti, jog kažką jau užbaigėte, todėl nėra reikalo ieškoti praeities. Ateitis skuba septynmyliais žingsniais, todėl kas baigėsi, tikrai nebegrįš. Džiaukitės savo darbo vaisiais ir drąsiai planuokite rytojų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *