Skaičius 88

Skaičius 88

Angelų žinutė su skaičiumi 88 kalba apie jau esamą atlygį. Jeigu jūsų dėmesį traukia besikartojantis skaičius 88,- metas šiek tiek atsipalaiduoti. Nėra abejonių, jog praeityje esate atlikę gerų darbų. Jie nepraėjo nepastebėti. Artėja metas, kai jūsų praeityje pradėti darbai pradeda duoti vaisius. Ką tai reiškia? Jūsų angelas primena- už viską būna atlyginta. Todėl šis atlygis jau pakeliui. Jums taip pat siūloma pagalvoti ar tikrai rimtai pasirūpinote savo asmeniniais finansais. O gal būt jums reikia pagalvoti apie savo vaikų ir artimųjų finansinį saugumą? Tai taip pat yra priminimas, jog dirbate gerai ir turėtumėte tęsti savo pradėtą darbą, kad vėliau galėtumėte džiaugtis jo vaisiais ir teikiama nauda. Tik per nuoširdžias pastangas ir nuoširdų triūsą į jūsų gyvenimą įsilies gausa. Nebijokite jos priimti ir drąsiai tęskite tai ką pradėjote.

Skaičius 88 jums primena apie kantrybę, stabilumą, patikimumą ir atsakomybę. Iš jūsų laukiama asmeninio ženklo ir asmeninio autoriteto patvirtinimo. Jums gali prireikti pasinaudoti savo asmenine patirtimi ir įgyta išmintimi, kad sėkmė įžengtų į jūsų namus. Neužmirškite, jog būdamas teisingas kitiems jūs nusipelnote teisingumo sau.

Šis skaičius taip pat kalba apie galingą postūmį link jūsų svajonių ir siekių išsipildymo. Tačiau siekdamas naudos tik sau, toli nenuvažiuosite. Ar tikrai pasirūpinote artimiausiais žmonėmis? Ar esate tikras, jog jie gali būti saugūs ir ramūs jeigu jūsų nebus šalia? Tik klodami tvirtus pamatus galite pastatyti tvirtus namus. Dirbkite taip, kad nebūtų gėda pasakyti, jog diena praėjo veltui, nes jūs esate atrama. Atlygis už jūsų gerus darbus jau pakeliui, tačiau neužmirkite, jog norėdami būti saugūs rytoj, turite atkakliai dirbti ir šiandien. Esate mylimas ir palaikomas, vienok nemiegokite ant laurų ir eikite pirmyn. Turtas kurio jūs siekėte yra tikrai arti,

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *