2 atvirutė

2 vintage atvirutė- Neužmirštuolės

2 atvirutė teigia, jog Jūs esate pedantė

Niekas negali susilyginti su jumis pastabumu ir atidumu. Jūs pastebite viską ir visur. Tiek darbe tiek namuose, pro jūsų akis nepraslysta niekas. Jūs mėgstate naujienas ir stengiatės viską išsiaiškinti iki smulkmenų. Jūs sunkiai apsisprendžate. Kodėl? Greičiausiai todėl, kad pernelyg didelį dėmesį kreipiate į smulkmenas.

Esate labai mandagi ir tai vienas iš jūsų pedantiško būdo privalumų. Niekada neduosite atsakymo, prieš tai nesurinkusi visos informacijos. Jūs nepakenčiate grubumo ir niekas jūsų negali apkaltinti išsiblaškymu. Aplinkiniams atrodo, jog esate žavi, nuoširdi, geranoriška ir spontaniška. Vienok viskas ką jūs bedarytumėte yra gerai apgalvota.

Esate  šiek tiek senamadiškų pažiūrų ir vertinate tokias vertybes kaip kokybė, darbas, pastovumas. Jūsų skonis tobulas ir išlavintas, todėl jūsų namai puošiami tikrai kokybiškais ir meniškais dirbiniais. Su jumis sunku apsipirkinėti, nes jūs perkate ne bet ką ir ne bet kur. Jūs linkusi kaupti atsargas juodai dienai ir garsėjate savo taupumu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *