6 kapsulės 2014 metų žiemai

6 kapsulės 2014 metų žiemai ir pavasariui

Šias spalvotų derinių kapsules siūlo Britų dizaineriai. Jeigu jums nusibodo tas pats ir tas pats juodos ir baltos spalvų derinys, jie siūlo pasitelkti savo fantaziją, perkratyti savo spintą ir pradėti džiaugtis naujais ir nepakartojamais spalvų deriniais.

1 Kapsulė – Rožės ir Pomidorai Kapsulė - Rožės ir pomidorai

Skamba keistai.  Tačiau nors šio sezono karalienė Rožinė spalva yra labai maloni, ji jus gali tiesiog palikti nepastebima minioje. Ką daryti ? Rinkitės  tiesų švelniai rožinį švarkelį arba megztinį (nuostabu, jei šį sezoną jis bus gerokai jums per didelis) ir baltus marškinius. Prie baltų marškinių puikiai derės tiesus raudonas sijonas. Prie jo idealiai tiks raudoni ir grakštūs aukštakulniai bateliai. Marškinėliai gali būti šiek tiek paryškinti keliomis smulkiomis juodomis detalėmis, tačiau nepersistenkite, juodi bateliai ir juodas rankinukas čia tikrai netiks. Šiuo atveju galioja priežodis- kuo mažiau detalių, tuo geriau.  Šis derinukas puikiai tiks raudonplaukėms ir rudaakėms merginoms.

2 Kapsulė –  Apelsinas ir Violetinė spalva Kapsulė- Apelsinas ir violetinė spalva

Šis derinys tiks nebijančioms rizikos aukso spalvos blondinėms, taip pat ir rudaakėms. Šis retro spalvų derinys primins 70 tuosius metus, kai visur karaliavo Gėlių vaikai ir ryškios spalvos. O kodėl gi ne? Rinkitės tamsiai violetinį megztuką iš kurio kyšos apelsino spalvos marškinių apykaklė.  Tiesų tamsų sijonuką, kuris gali būti juodas, mėlynas arba margintas mėlynomis, tamsiai violetinėmis ir oranžinėmis spalvomis. Puiku jei jis yra blizgios medžiagos. Šitokį derinį papildys tamsios, storos ir blizgios pėdkelnės (idealu, jeigu jos yra tamsios bordo spalvos) ir ryškūs violetiniai bateliai. Rankinukas? Tiks ryški apelsino spalva. Jeigu neturite – puikiai išsiversite su juodu arba violetiniu rankinuku.

3 Kapsulė – Samanos ir Pilka spalva3 kapsule -Samanų ir pilkosios žuvėdros spalva

Laiminga šių metų spalva- žalia. Kodėl gi ja nepasinaudojus?  Švelni samanų spalva nėra labai dažnai nešiojama. Kodėl? Ją sunku derinti. Ji tinka rudaplaukėms, rudaakėms ir mėlynakėms. Smagiausias ir mieliausias šios spalvos derinys yra su žuvėdros pilkumo spalva. Samanų spalvą taip pat galima derinti su kupranugario vilnos ir juoda spalvomis. Jūs tikrai neapsiriksite pasirinkusios samanų spalvos kelnes, baltus marškinius ir  švelniai pilkos spalvos megztuką. Jeigu bijote likti nepastebima, rinkitės švelniai pamargintus šilko tekstūros audinius ir nedideles žėrinčias detales. Bateliai? Klasikiniai pilki, balti arba juodi žemakulniai, laiveliai ir aukštakulniai.

4 Kapsulė- Raudonojo vyno (Klareto) ir Tamsiai mėlyna (Navy) spalva 4 kapsule - Klareto ir mėlyna spalva

Nuostabus klasikinis derinys. Puikiai tinka blondinėms, tačiau ir brunetės jame nepaskęs. Šis spalvų derinys neerzina akies. Toks derinys tiks darbui  arba rimtam dalykiniam susitikimui. Britų stilistai siūlo rinktis vyno spalvos kelnes, batus ir švarką. Tamsiai mėlynos spalvos marškiniai ir rankinukas atrodys ne tik šiuolaikiškai bet ir labai solidžiai. Na, o jeigu norite sudaryti prabangos įspūdį, rinkitės marškinius iš mezginių, iš po kurių kyšo kaklą dengianti klareto spalvos bliuzelė.

5 Kapsulė – Dangaus žydrumo ir citrinos spalva 5 kapsulė - Dangaus ir citrinos spalva

Šis spalvų derinys primena 50 metų Ameriką, kurioje karaliavo šviesios ir moteriškos linijos bei pastelinės spalvos. Jis puikiai pabrėžia tiek brunečių tiek blondinių privalumus.  Jūs neapsiriksite pasirinkdamos švelniai žydrą pastelinės spalvos megztuką arba švarkelį ir ryškų citrinos spalvos sijonėlį – geriausiai tiesų. Prie šio spalvų derinio tiks švelniai žydri arba pilki bateliai . Jeigu norite atrodyti šiek tiek šiuolaikiškiau – rinkitės storesnes pilkas pėdkelnes.

6 Kapsulė – Plytinė ir Mėlyna spalva 6 kapsulė - Plytų ir mėlyna spalvos

Mėlyna spalva šiuo metu karaliauja visur. Jūros mėlynumo švarkelis ir megztukas bei plytos raudonumo arba oranžinės spalvos derinys puikiai tiks blondinėms. Pagyvinkite šį derinį minkšta ir blizgančia megztuko faktūra bei linksmomis sijonėlio klostėmis. Derinį pabrėš ryškiai mėlynos pėdkelnės ir tamsiai mėlyni bateliai. Prie šio derinio puikiai tiks tamsiai mėlynas rankinukas ir tamsiai mėlynos arba žemės spalvos detalės. Jeigu norite atrodyti ypač šiuolaikiškai – rinkitės baltus marškinius margintus juodais  žirniukais.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *