Arklys – Kinų horoskopo ženklas

Kinų zodiako ženklas - ArklysArklys – Kinų horoskopo ženklas

  • Arklio metais laikomi 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 metai. Arklys yra  Septintasis Kinų  zodiako ženklas „mа“.
  • Arklio valdomos valandos: tarp 11 ir 13 valandos.
  • Kryptis – Pietūs
  • Spalva: Juodmedžio
  • Metų laikas: Vasara,
  •  Mėnuo: Birželis.
  • Akmuo  talismanas- Topazas
  • Laimingas skaičius- 8
  • Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Dvyniai.
  • Elementas: Ugnis.
  • Draugystė palanki su: Tigru, Šunimi
  • Arklio priešininkai – Žiurkė
  • Geros savybės:  gyvybingumas, energingumas, geraširdiškumas, draugiškumas, atvirumas, geras humoro jausmas, žvitrus mąstymas, puikus iškalbos jausmas,  puikus stiliaus jausmas, ištvermė, pakantumas.
  • Neigiamos savybės: įtampa ir nerimas, grubumas,  nekantrumas, tuštybė, godumas, azartiškumas ir pomėgis rizikuoti,  kovingumas, egocentriškumas, besikeičianti nuotaika.
  • Tinkamiausios profesijos arkliui: politiko, sportininko, pardavėjo. Jam taip pat tiks bet koks darbas, kuriame bus vertinama iniciatyva ir gebėjimas įrodyti savo tiesą. Kinų astrologai linkę manyti, jog gimusieji arklio metais neretai tampa tironais, revoliucionieriais arba vagimis. Iš kitos pusės arkliams tinka visos profesijos, kuriuose reikalinga ištvermė ir puikūs rezultatai.

Kuo ypatingas Arklys?

Arklys siejamas su vyriškumu, ištverme, grožiu  ir jėga.  Gimusieji arklio metais mėgsta bendrauti ir būti dėmesio centre.  Jie neieško žodžio kišenėje ir nori patikti žmonėms. Arkliai  mėgsta žibėti visuomenėje, ir visiškai pasiduoda savo jausmams. Vienok arklių atmintis yra trumpa, todėl jų romanai neretai būna gilūs, audringi ir trumpalaikiai.  Arklys gyvena akimirkos džiaugsmu, visuomet ieško naujų, įdomių įspūdžių. Jis mielai leidžiasi į nežinomus nuotykius, ir visai neturi atsargos ar gėdos jausmo.

Arkliai greitai mąsto, dar lengviau prisitakip prie naujų aplinkybių ir pastoviai ieško naujų įspūdžių. Tai kaprizingi, nenusėdintys vienoje vietoje ir nekantrūs zodiako ženklo atstovai.  Jie lengvai užmezga naujas pažintis, tačiau dar lengviau įgyja naujų priešų, nes nesidrovėdami drožia tiesą ir ne tik tiesą bet kur bet kam ir bet kada.  Vienok Arklys moka laiku prajuokinti arba pralinksminti, todėl nuo didesnių nemalonumų jis sugeba išsisukti gan lengvai. Arklį visada pastebėsite didesniame  pobūvyje, nes tiek jo elgesys tiek išvaizda nebus pati kukliausia.

Šio ženklo atstovai moka elgtis su pinigais, jeigu to nori. Jie tikri realistai ir  yra labai pragmatiški. Vienok savo turto arkliai išsaugoti nemoka.  Dažniausiai šio ženklo atstovai yra finansiškai nepriklausomi, tačiau nėra labai turtingi. Gyvenimas su jais visada nenuspėjamas ir kupinas netikėtumų. Jie  neretai turi gerą skonį,  ir esant reikalui moka tinkamai rengtis. Juos pamatysite teatre, žmonių susiūrimo vietose, sportinėse varžybose.  Šio ženklo atstovai  moka sakyti komplimentus, ir yra labai kalbūs  bei populiarūs. Jeigu arklus atsidurs dėmesio centre, jis gali lengvai išlaikyti daugelio žmonių dėmesį.

Šio ženklo atstovams sekasi  tiek protinis,  tiek  fizinis darbas. Neretai jie yra  sportiški, lankstūs, greiti ir nekantrūs. Arklius lengva išvesti iš kantrybės. O taip atsitikus, nesitikėkite, jog arklį pradės kamuoti sąžinė. Jis be jokios gėdos sutryps bet ką , kas tik pasitaikys jo kelyje ir jausis visiškai teisiu. Arkliai mėgsta jog kiti šoktų pagal jų dūdelę ir nvengia manipuliuoti aplinkiniais.  Neretai arkliams yra prilipdoma širdžių ėdiko arba širdžių ėdikės etiketė, kuria jie  linkę didžiuotis. Šio ženklo atstovai dažniausiai anksti palieka namus, yra savarankiški ir nepriklausomi. Jie nesigaili savo konkurentų ir nelinkę klausytis kitų patarimų. Jie užsispyrę, todėl ginčytis su jais menkas malonumas.  Ginčuose jie nelinkę nusileisti net smulkmenose. Jie taip pat linkę daryti skubostas išvadas ir negali pakęsti ilgo ir kantrybės reikalaujančio daarbo ar ryšių. Dėl savo nekantrumo jie dažnai keičia ir darbus ir partnerius, todėl  neretai sudaro skuboto ar išsiblaškiusio žmogaus įspūdį.

Kuo ypatinga arklio metais gimusi moteris?

Arklio ženklo moteris aistringa ir gyvena, vadovaudamasi  tik savo asmeniniais poreikiais ir asmeniniais jausmais. Jeigu norite ją suprasti, turite suvokti tai, jog jos gyvenimo kredo yra  Laisvės ir Laimės paieškos. Tačiau ši Laisvė ir Laimė yra garantuojama tik jai vienai.  Ji padarys bet ką kad jus sužavėtų. Iš pažiūros tai bus pati švelniausia ir maloniausia moteris, tačiau būkite tikri, kad už šio švelnumo slepiasi audrų lavina. Neretai tokia moteris linkusi sugriauti viską, kas tik pasitaiko jos kelyje.

Kuo ypatingas arklio metais gimęs vyras?

Arklio ženklo vyras taip pat yra linkęs gyventi pagal savo asmenines nuostatas. Neretai jis gali būti puikiu draugu, kuris atiduos paskutinius marškinius, tačiau pagailės asmeninio laiko, kad galėtų jus pavėžėti sugedus automobiliui. Šio ženklo atstovai linkę pridaryti daug klaidų, ypač jaunystėje. Tačiau priminti jiems šias klaidas yra tiesiog beprasmiška. Arklio atstovai ne tik nesisaugo, bet ir nemano, jog tai yra reikalinga. Arkliai lengvai kaupia turtą. Tačiau visiškai nesaugo nei to ką gavo, nei to ką įgijo. Jie gyvena šia diena ir šios dienos įspūdžiu. Todėl nesitikėkite, jog rytojus su Arkliu bus toks pat kaip ir šiandiena.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *