Kas mūsų laukia Medinio Arklio metais?

Medinio arklio metai 2014

Kas mūsų laukia Medinio Arklio metais- 2014?

Oficialia Arklio metų pradžia pagal kinų kalendorių yra laikoma 2014 metų  vasario 4 diena. Todėl 2014 metai yra vadinami  Medinio Arklio metais.

Ko galima tikėtis šiais  2014 metais?

Arklio metais paprastai nelaukiama ramybės. Juk arkliai mėgsta laisvę, nuotykius ir naujoves. Taigi, visai gali būti, jog ateinantys metai siurprizų ir negailės. Jeigu norite veržtis į priekį, – arklio metai tam tikrai tinka. Tačiau būkite pasirengę tikrai pašėlusiam tempui ir darbo ritmui. Arklys mėgsta veiklą, todėl nei tinginiauti nei  pernelyg viską suplanuoti iš anksto nepavyks. Nesistebėkite, jeigu ateinančiais metais teks nudirbti po keletą darbų iš karto ir visus tobulai. Kiniečių įsistikinimu arklys yra labai greit užsidegantis ir mėgstantis veikti staiga. Todėl šiais metais nereikėtų pasiduoti abejonėms ir labiau pasitikėti savo asmeninėmis jėgomis ir sugebėjimais. Būkite tikri, jog ateinantys metai neleis nei nuobodžiauti nei  miegoti ant užtarnautų laurų. Ateinančiais metais taip pat gali tekti įrodinėti, jog esate vertas to ko jau manėte esąs vertas senokai. Vienok, kad ir koks skubantis ir atkaklus yra arklys, šiam gyvūnui niekada netrūko sveikos nuovokos. Todėl pinigai tikrai pasieks tuos, kurie naudosis sveiku protu ir dirbs savo labui. Arklys tikrai leis pasireikšti ir naujoms idėjoms ir naujiems projektams.

Kodėl 2014 vadinami Medinio arklio metais?

Medinis arklys laikomas kantriausiu, ramiausiu ir turinčiu daugiausia kantrybės iš visų arklio ženklų. Vienok  šiam arkliui savo valios primesti nepavyks, nes arklio prigimtis mėgsta laisvę. Šiais metais galima tikėtis sėkmingų pažinčių, puikaus visuomeninių santykių vystymosi. Gerai turėtų sektis diplomatams, pasakoriams ir neieškantiems žodžio kišenėje. Medinis arklys mėgsta naujoves, išradimus bei modernias technologijas. Jis nemėgsta ašarų ir bereikalingų sentimentų, todėl negaiškite laiko dramoms. Šie metai skirti reikalų tvarkymui,  o kad jums sektųsi, tvarkykite šiuos reikalus rimtai ir atkakliai. Arkliai kaupia turtą. Tačiau kinai yra įsitikinę, jog arklys gali sukaupti turtą, tačiau jo apsaugoti  jis pats nesugeba .Arklys taip pat nelinkęs rūpintis savo saugumu, todėl neužmirškite, jog juo pasirūpinti teks patiems. Kodėl? Kitaip Arklio sukauptas turtas gali išslysti iš rankų.  Šis gyvūnas taip pat linkęs šiek tiek padailinti  esamą situaciją ir mėgsta  atsidurti dėmesio centre. Kiniečių astrologai teigia, jog Arklio metais suliepsnoja visos slaptosios žmogų valdančios aistros. Arklys yra labai aistringas ir jausmingas, todėl jausmų pasaulio jis suvaldyti  ne tik nenori bet ir negali. Todėl šiais metais kaip niekados praktinių dalykų ir meilės  painioti nereikėtų. Na, o jeigu nusprendėte tuoktis, tą darykite tik su žmogumi kurį pažįstate labai gerai ir ilgai.

Kokios spalvos atneš sėkmę Arklio metais?

Kiniečiai įsitikinę, jog ateinantys metai yra Medinio arklio metai.  Na, o medžio stichijos spalvomis tradiciškai yra laikomos žalia ir rusva. Todėl tikrai neapsiriksite, jeigu savo stalą puošite  šviežių daržovių ir vaisių patiekalais. Na, o jeigu vaisiai bus sudėti į medinę lėkštę, sėkmė tikrai neturėtų nuo jūsų nusisukti.

Kinų astrologai siūlo naujuosiusmetus pasitikti dėvint žalios arba rusvos spalvos rūbais, kurie stiprina Medžio stichiją. Na, o kad sėkmę dar labiau pamalonintumėte, galite dėvėti natūralių akmenų papuošalus iš malachito, nefrito, agato, žaliojo turmalino. Jeigu nemėgstate žalios spalvos- o pasitaiko ir taip, -Naujuosius galite sutikti vilkėdami melsvais arba mėlynais atspalviais. Manoma, jog tinkamos šiai progai medžiagos turėtų blizgėti ir būti lengvai glostomos. Taigi, prabangūs šilkiniai ir aksominiai rūbai puikiausiai tam tiktų. Svarbiausia- nepersistenkite ir būkite kūrybingi. Juk sėkmei privilioti užtenka ir nedidelės detalės ar aksesuaro-šalio, kaspino, arba rankinės.

Kokių spalvų reikėtų vengti ateinančių 2014 metų išvakarėse?

Mažiausiai sėkmę nešančiomis spalvomis Naujųjų metų vakarą laikomos Ugnies ir Metalo stichijos spalvos-  balti, pilki, purpuriniai, apelsininiai ir raudoni atsspalviai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *