2014 metų prognozės Kinų Zodiako ženklams

2014 metų simbolis- Arklys2014 metų prognozės Kinų Zodiako ženklams

Ką Medinio arklio metai atneš  Kiniečių horoskopo gyvūnams?

Žiurkė

Gudriai ir atsargiai Žiurkei arklio metais reikia būti dar atsargesnei. Kodėl gi? Arklio metais jai gali būti daug pagundų išlaidauti ar investuoti pernelyg neįsigilinus į visas aplinkybes. Šiais metais šio ženklo atstovams nereikėtų skolinti pinigų bei vengti didelių pirkinių. Meilės reikaluose taip pat gali būti pernelyg daug vingių, todėl rimtesnių santykių  ir įsipareigojimų nereikėtų prisiimti.

Jautis

Jaučiui ateinančiais 2014 metais reikės kovoti ir dėl meilės ir dėl vietos po saule. Metai  greičiausiai bus labai darbingi, tačiau dėl to gali kilti papildomi nelaimingų atsitikimų, traumų pavojai. Jaučio kantrybė gali būti bandoma vilkinimais,  kurie gali kainuoti netgi gerą vardą. Todėl šio ženklo atstovams arklio metais kaip niekad reikės laikytis taisyklių ir punktualumo.Vienok rudenėjant Jaučiams turėtų pradėti šypsotis sėkmė. Šie metai gimusiuosius Jaučio metais taip pat gali būti priversti imtis rimtų sprendimų, kurie greičiausiai kaip ir patys jaučiau bus gana konservatyvūs.

Tigras

Tigrams šie 2014 metai žada būti tikrai sėkmingais. Naujieji metai jiems gali atnešti ne tik paaukštinimą bet ir tikrą pripažinimą. Pinigai šiais metais turėtų plaukti į Tigro rankas nesustodami. O tai reiškia, jog būtent šiais metais Tigrai gali atsidėti pinigų juodai dienai. Ateinantys metai taip pat gali atnešti naujų švenčių ir gerų naujienų.

Triušis

Triušiai ateinančiais  arklio metais taip pat gali laikyti save sėkmės kūdikiais. Jiems seksis užmegzti naujas ir naudingas pažintis, todėl namie šiems žmonėms tūnoti nereikėtų. Juolab, jog gimusiems Triušio metais, šiais metais tikrai gali tekti ir pakeliauti ir rūpintis artimaisiais.

Drakonas

Drakonai mėgsta kraštutinybes. Todėl  ateinantys metai jiems nepagailės nei malonių nei nemalonių siurprizų. Kai kurios naujienos gali priversti konservartyvųjų drakoną trumpam pakeisti savo įpročius arba gyvenimo būdą. Tačiau romantiškajam drakonui sutramdžius savo jausmus ir pradėjus veikti blaivia galva bei ramia širdimi, reikalai turėtų klostytis visai neblogai. Svarbiausia- nepergyventi dėl nelaimių, kurios gali būti tik įsivaizduojamos.

Gyvatė

Arklio metai Gyvatėms neleis tūnoti pasislėpus. Jeigu šio ženklo atstovai norės, jog jų svajonės pildytųsi, jiems reikės ne tik tvardytis, bet ir veikti ramiai. Šio ženklo atstovams gali tekti pasirūpinti savo sveikata ir nepergyventi dėl niekų. Didelės bėdos jų neturėtų lydėti.

Arklys

Arkliui šie metai turėtų būti tikrai sėkmingi. Atkaklųjų arklį turėtų lydėti ir sėkmė, ir jo nuopelnų pripažinimas. Reikalai šiais metais turėtų klostytis be pernelyg didelių pastangų ir kliūčių. Vienok būtent šiais metais naujoves mėgstančiam arkliui reikėtų vengti užkečiamųjų ligų, todėl su ligoniais bendrauti reikėtų tik esant reikalui ir būtinybei. Šio ženklo atstovai taip pat turėtų atminti, jog šiais metais jiems nederėtų nutraukti senos draugystės arba pernerystės.

Avis

Jautruolėms avims arklio metai turėtų būti sėkmingi. Tiek namuose tiek darbe reikalai turėtų klostytis gerai. Jeigu šiemet ir pasitaikys kliūčių kelyje, Avies ženklo atstovai sugebės jas įveikti ramiai ir neskubėdami. 2014 metais jums labiau reikėtų pasirūpinti savo sveikata, nes kaip ir Arkliui diesnis yra infekcinių ligų pavojus. Vienok būtent šiais metais  seniau avį kamavusios problemos gali padėti išsisukti iš nepatogios padėties.

Beždžionė

Beždžionės šiais metais nerimauti neturėtų. Ateinantys metai joms gali atnešti rūpesčių, tačiau šie rūpesčiai tikrai neužtemdys saulės šviesos. Jeigu tik beždžionė suvaldys norą vadovauti ir šiek tiek mažiau reikalaus,  visi jos rūpestėliai tiesiog išsisklaidys. Gimusieji Beždžionės metais ko gero turės parodyti savo diplomatinius sugebėjimus. Na o tam, kad joms tikrai pasisektų, jos tikrai turi būti labai konservatyvios ir ypač atidžiai stebėti aplinkinius.

Gaidys

Gaidžiui šie metai ko gero nepagailės išbandymų. Tačiau visus išbandymus jis tikrai kantriai nugalės, jeigu nepamirš, jog ne viskas auksas, kas auksu žiba. Na o puiki pradžia negarantuoja geros pabaigos. Gaidžio ženklo atstovams šiais metais ne tik prireiks pasitelkti savo diplomatinius sugebėjimus, bet ir nepamiršti, jog norint eiti pirmyn, gali tekti nusileisti ten kur nesinori to daryti. Šio ženklo atstovus gali nervinti konfliktai darbe. Tačiau namuose jų laukia neblogos naujienos.

Šuo

Šuns metais gimusieji šiais metais gali tikėtis tikrai rimtos sėkmės. Žinoma, jiems tikrai nereikėtų mesti savo įprastinio darbo, tačiau jų nuopelnai pagaliau bus pripažinti. Gimusieji  Šuns metais gali tikėtis paaukštinimo arba didelės finansinės sėkmės. Vienok, ši sėkmė gali būti lydima nedidelių nuostolių arba nedidelių praradimų.Šie metai taip pat gali atnešti daug kelionių arba pažinčių. Todėl Šuns ženklo atstovams nereikėtų pamiršti, jog galva duota tam, jog nepamirštum  retsykiais ir pagalvoti.

Šernas

Šerną gali lydėti sėkmė, jeigu jis vengs spekuliacijų ir nepuls pasitikėti nepažįstamais žmonėmis.  Ypač, jeigu šie žmonės yra pernelyg draugiški. Jam taip pat šiais metais nereikėtų užsiimti paskolomis arba skolinti pinigų. Šio ženklo atstovus kamavę nepritekliai ir bėdos pradės trauktis. Gimusieji po šiuo ženklu ateinančiais metais gali tikėtis laimės ne tik namuose bet ir didelio karjeros posūkio aukštyn.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *