21 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Kokis yra gimusio 21 mėnesio dieną žmogaus charakteris?

Gimusieji 21 mėnesio dieną yra meniški  lakios vaizduotės ir mėgstantys pasvajoti. Tačiau neapsigaukite, – jie yra stiprios asmenybės ir gali būti tikri lyderiai esant reikalui.Tai žmonės, apie kuriuos neretai su pavydu sakoma: jiems gyvenime sekasi. Jie darbštūs, emocingi, draugiški ir dosnūs.Šiems žmonėms sekasi bendrauti, kurti ir žibėti. Jie romantikai, kurie neretai atvirai pasako: Dievas mane saugo. Ir iš tikro, jų gyvenime neretai būna minutė, kai šią apsaugą gali pajusti juos supantys žmonės. Gimę šią dieną neretai yra apdovanoti puikia intuicija ir sugeba perprasti žmogų iš karto.Jie vertina ištikimybę ir draugystę, tačiau linkę išmėginti viską, ką gyvenimas jiems siūlo.Vienok jų jausmus reikia nuola kurstyti ir retsykiais priminti, jog dangiška apsauga duonos ant stalo nepadės. Neretai šie žmonės yra kompanijos siela, skatinti į bėdą pasižiūrėti iš kito taško ir mokantys priimti situaciją tokia kokia ji yra. Gimę šią dieną yra patiklūs, optimistiški, lengvai prisitaikantys ir lengvai apgaunami. Jie gali būti labai impulsyvūs ir lengvai pasielgti taip, kaip iš tikrųjų nei nesitikėjo. Ypač jautrūs šie žmonės bus širdies reikaluose ar tuomet kai jiems nesiseka. Tokiu metu jie gali lengvai prarasti pasitikėjimą savo jėgomis. Jų gyvenimo pamokos gali būti susijusios su atsargumu ir apgavystėmis. Jie privalo išmokti būti atsargesniais, ypač priimdami rimtus sprendimus. Šių žmonių sėkmė visada kaprizinga, todėl savo darbo vaisius jie turi išmokti saugoti ir apsaugoti.

Kas trukdo 21 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Meilėje ie žmonės jaučiasi laimingi tik tuomet, kai gali pasidalinti savo jausmais ir mintimis su mylimu žmogumi.Jie neretai yra kaltinami nuotaikų kaita, tačiau dažniausia jų konfliktų su artimaisiais priežastis- neišsikalbėjimas. Jiem reikia atvirumo ir įsitikinimo, jog jų rūpestis mylimu žmogumi nenuėjo niekais. Tai atidūs ir dėmesingi žmonės, kuriems svarbus ne tiek galutinis pasitenkinimas, kiek jausmų įvairovė ir kūrybiškumas.

Kokios profesijos tinka gimusiems 21 mėnesio dieną?

Gimę mėnesio 21 dieną labiausiai save išreiškia rinkdamiesi diplomato, derybininko, biznieriaus ar pardavėjo profesiją. Jie gali būti puikūs gydytojai, aktoriai ar amatininkai.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 21 mėnesio dieną?

Jie yra dirglūs, gali būti kamuojami astmos, endokrininių ligų  ir alerginių susirgimų. Indų numerologai teigia jog jiems pravartu saugoti skrandį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *