Kvepalai Jaučio ženklo atstovams

Jautis (Balandžio 21- Gegužės 21)

Stichija – Žemė

Moto: Komfortas, Saugumas, Malonumai

Jaučiai- Žemės ženklai, todėl mėgsta viską kas žemiška. Jie mėgsta prabangą ir jos teikiamus malonumus, todėl būkite tikri, jog Jaučio mėgiamų kvepalų lengvai neįpirksite. Šio ženklo atstovai vertina vaisių, gėlių ir egzotiško medžio kvapus, kurie padeda jiems ne tik padeda patogiai jaustis, tačiau ir sukuria tam tikrą valdžios atmosferą. Vienok, šie kvepalai visada pabrėžia išskirtinį  jų vyriškumą arba moteriškumą. Nenustebkite, jeigu Jaučio namai kvepia reta mediena, arba priešingai ypatingai paslaptingais smilkalais ir druskomis. Jaučiai dievina kvepalus, ir jiems pinigų negaili.Iš tikrųjų dažnas Jautis kvepalus jie renkasi taip pat atsakingai kaip ir namus, todėl jų kvepalų geriau nekritikuoti. Jeigu jūs sugalvojote dovanoti Jaučiui kvepalus, pirmiausia išsiaiškinkite, ar šie kvepalai jam patinka. Šio ženklo atstovai nesusigundys paprastu ar visiems įprastu kvapu, – nes kvapas,- vienas iš gamtos teigiamų malonumų, kuriais Jaučiai linkę naudotis be jokio drovėjimosi. Taigi, rinkdami dovaną Jaučiui pamirškite kuklumą. Jų mėgiami kvepalai visada paslaptingi,sudėtingi ir nenusakomi. Neapsiriksite, jeigu savo mylimam Jaučiui rinksitės kvepalus, kuriuose derės rytietiški, pačiulių, gintaro, raudonėlio, rožės ir vanilės aromatai. Na o visiems gerai pažįstamas Šipro kvapas- tiesiog klasikinis jaučiui tinkamas aromatas.

 Kvepalai Jai

  • Coach- Poppy flower –kvepalai apjungiantys citrusinių vaisių, ličių ir serbentų kvapus su vandens lelijų ir jazminų aromatu. Tai romantiški ir jausmingi kvepalai, pabrėžiantys jaučio jausmingumą.
  • Gucci – Flora -Tai kvepalai kurie buvo kurti princesei Grace Kelley. Juose subtiliai dera Citrusų, Bijūnų, Rožių ir Osmantų kvapai, kuriuos atsveria Rožinių pipirų ir Sandalmedžio akcentai.Tai prabangūs kvepalai, kurie pabrėžtinai prminis- prieš jus ne Pelenė, o Princesė.
  • Michael Kors – Very Hollydwood Sparkling- kvepalai pabrėžiantys romantišką Jaučio prigimitį. Juosežaismingai dera vaisių, gėlių ir muilo kvapai, primenantys senųjų Holivudo aktorių kartą, kurie buvo nepriekaištingai švarūs ir savaip tobuli.
  • Thierry Mughler – Le Gout du Parfum– dirginantys Jaučio vaizduotę ir skatinantys gurmaniškus nuotykius. Šie kvepalai apjungia baltojo gintaro, kašmyro , jazmino ir karamelės kvapus, primindami, jog prieš jus- žemiška būtybė, kuria reikia pasirūpinti.
  • DKNY- Be Delicious – Jaunatviški obuoliais kvepiantys kvepalai, skatinantys išbandyti viską kas galima.

Kvepalai Jam

  • Creation Lamis – Atomium– Citrusų, Odos ir Žemės kvapų mišinys, tinkantis užsiėmusiam ir daug dirbančiam Jaučiui.
  • Chanel – Egoiste – Klasikinis gundantis, žavintis ir skatinantis judėti pirmyn aromatų derinys. Čia vyriški medžio ir gintaro aromatus pabrėžia su citrinos, koriandro ir jazmino kvapai.
  • Christian Dior- Fahrenheit – žvalumą skatinantys medžio ir samanų aromatai, subtiliai pabrėžiami sausmedžio, bergamoto ir gudobelės akcentais.
  • Hugo Boss–  Gaiviomis žolelėmis ir prieskoniais gundantis kvapas, kuriame susilieja levandos, obuolio, geranijų, eglės, jazmino, kedro ir pačiulių kvapai.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *