Skaičius 7

7 – Septynetukas yra skaičius, kuris skatina visuotinę atsakomybę ir sąmoningą požiūrį į dvasines vertybes. Šis skaičius moko išminties, savarankiškumo, skatina atgimimą, atsinaujinimą, asmenybės sužydėjimą ir gyvenimo prasmės ieškojimus. Septynetukas visada ten, kur reikia ieškoti, išrasti, mąstyti, svarstyti, gydyti, stiprėti vidumi ir išore. Jeigu pastoviai matote šį skaičių, – jums tikrai netrūksta žvitrumo, intuicijos ir nuojautos. Tačiau visai gali būti, jog esate raginamas pasigilinti į save ir savo sugebėjimus, pasitikėti savo ištverme, nuojauta ir analitiniais sugebėjimais. Visai gali būti, jog šiuo metu esate dvasinių ieškojimų kelyje arba šis kelias  dar tik veriasi prieš jus. Septynetukas yra mistinių ieškojimų, išminties, dvasinio atsinaujinimo, skaistybės ir dvasinių ryšių ir “kosminės sąmonės” skaičius.

Jeigu jūsų dėmesį patraukė skaičius 7, – jūs esate raginamas tęsti tai, ką jau seniai pradėjote ir dirbate gan ilgai. Jūsų angelas jums primena, jog nesiblaškytumėte, nes einate teisingu keliu ir greitu laiku tikrai pajusite teigiamas permainas ir pasieksite puikių laimėjimų. Jūsų užduotis šiuo metu – dirbti taip kaip dirbote ir susikaupti tik ties darbu ir savo tikslais.

Pastoviai jus lydintis septynetukas jus  taip pat informuoja, jog šiuo metu pats tinkamiausias metas mokytis ir siekti savikontrolės ar savistabos. Ko gero jums dar šiek tiek trūksta įgūdžių, kurių prireiks visoms kliūtims nugalėti, todėl esate raginamas dirbti, nestovėti vietoje ir susikaupti ties tuo kas tikrai svarbu. Šiuo metu nereikėtų blaškytis, – verčiau siekite to ką jau esate šiek tiek įvaldę ir tobulėkite su aiškiu tikslu. Šis skaičius taip pat ragina siekti įveikti tas kliūtis, kurios trukdo jūsų asmeniniam  ir dvasiniam tobulėjimui. Jūsų angelas žino, jog esate teisingame kelyje ir nori, jog jūs pats tą suvoktumėte. Jūs puikiai darbuojatės, todėl tikrai esate palaikomas net tada, kai to neįtariate. Neužmirškite, jog jūs taip pat privalote skatinti artimuosius dirbti, tobulėti ir būti pavyzdžiu aplinkiniams. Neužmirškite, jog jūsų profesija ir karjera priklauso nuo to, kaip esate pasiruošęs žengti pirmyn, todėl privalote būti tikrai pasiruošęs priimti tai, ką jūsų gyvenimas gali pasiūlyti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *